Speakers of 2019

Sponsors

  • Future of Work Journey

  • Coding & Mobile APP Journey

  • Growth Hacking & Marketing

  • Legal

  • Cybersecurity & You

  • Corporates <3 Startups

  • Lifestyle & Wellbeing

  • Ai & Data Science

  • Education

FILTER

Session Image
15:00- 15:30

Vállalkozás építés a pesti dugóban/ból

Status

Limited Capacity

Description

162 óra! (majd’ 1 teljes hét az 52-ből). Ennyit töltött egy átlag fővárosi autós csak tavaly dugóban. Ha érintett vagy, van egy jó hírünk!

 

A motoros személyszállítás a világ sok városában hatékony és szinte nélkülözhetetlen alternatívája a helyi tömegközlekedésnek illetve a taxiknak. Európában Párizs és London után 2018 óta már Budapesten is tudtok biztonságosan, kényelmesen, és minden másnál gyorsabban motorral utazni a RideOnTime-mal. Jó eséllyel most tele vagy kérdéssel! Vagy nem, csak érdekel a sztori. Igazából mindegy!

 

Gyere el és minden kiderül! 🙂

 

RideOnTime

 

Budapest jelenleg egyetlen motortaxija! Velünk dugóhelyzettől függetlenül, idegeskedés nélkül, mindig időben célhoz érsz, miközben egy egyedi élménnyel gazdagodsz és megtapasztalod, hogy a fővárosi közlekedés igenis lehet feszültségmentes!

Speaker
István Pári

István Pári

Founder

Session Image
15:00- 15:30

Development @Tekrama: A fejlesztő csapat első éve

Tapasztalatok, tanácsok, jó és rossz döntések egy korai fázisú proptech startup CTO-jától.

talkHUNGARIAN Muse- Tekrama

Status

Limited Capacity

Description

Vajon milyen funkciókat érdemes belerakni egy MVP-be?

Mennyire kell, hogy hibamentes legyen a szoftver?

Mindegy, hogy hogy néz ki, csak menjen ki?

Használjunk kész komponenseket vagy írjunk mindent meg mi magunk?

Agilis módszertanok?

Relációs vagy dokumentum adatbázis?

IaaS vagy PaaS? React vagy Angular?

Időbecslés?

 

Ezeken és további hasonló kérdéseken nagyon sokat gondolkodtunk a Tekramanál, sokszor rosszul döntöttünk, néha jól. Gyere el, hogy ne kelljen ugyanazokat a hibákat elkövetned!

 

Tekrama

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk.

 

Speaker
Dominik Földi

Dominik Földi

CTO & Co-founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
15:00- 15:30

Microsoft Office Hours @ Millenáris

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 1- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

 

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:00- 15:30

A magasan konvertáló weboldalak titkai

7 kritikus elem, amit 2019-ben tartalmaznia kell a weboldaladnak, hogy toronymagasan konvertáljon

Status

Fully Booked

Description

Ahogy napról napra drágulnak a hirdetési költségeink, egyre nagyobb luxus forgalmat terelni egy rosszul konvertáló weboldalra.

 

Az előadás után képes leszel egy új látásmóddal elemezni a jelenleg oldalad, és egy bevált módszertan mentén átalakítani azt, hogy az a lehető legtöbb profitot termelje neked.

 

Konverted.io

 

KKV cégeknek segítünk növekedni azáltal, hogy növeljük az oldalaikon történő vásárlások/feliratkozások számát, úgy hogy közben nem kell többet költeniük marketingre. 

Speaker
Ádám Tóth

Ádám Tóth

Webstartéga

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

The Quantitative Reality of The Trekhunt Story

A product management perspective

talkENGLISH Trekhunt- Trekhunt

Status

Limited Capacity

Description

Trekhunt is a search engine for outdoor adventures and it's a startup that's behind it. We're at the beginning of our story, we're less than a year old. We're fragile but we believe that what we do creates value for people all over the world.

 

The question is - how can we turn our vision, our dream into a real marketplace business, having all the struggles of the chicken and egg problem? What can we extract from existing product usage data? How can we get this data? How can we juggle with the business goals, our product vision and the objective reality. How to make decisions about what to change in the product to make it better? What risks do we have to take? How can we bridge quantitative data with qualitative research insights? 

 

This presentation will be about the quantitative reality a startup has to go through. This is what we are going through, this reality. And this is about finding the eternal beauty in that from a product management perspective.

 

Trekhunt

 

Trekhunt is a fast growing travel technology startup determined to help people find the best outdoor adventure tours and activities of the world as simple as possible. We are building a search engine and a community as well. Are you ready to join and unleash your inner trekhunter?

Speaker
Laszlo Kardos

Laszlo Kardos

CEO&Co-Founder

Session Image
15:00- 15:30

A koncepcióvalidálás fontossága

Hogyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy sikeres lesz-e az ötleted?

HUNGARIANmentoring&coaching Testbirds- Testbirds

Status

Fully Booked

Description

Abban segítünk a saját termék vagy szolgáltatás megvalósításán dolgozóknak, hogy hogyan tudja kutatni az ötlete későbbi sikerét. Mi kell ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy az ötlet és a megvalósítás célba fog érni?

 

Testbirds

 

UX research, user testing.

Speakers
Bianka Makkai

Bianka Makkai

Experience designer

Ágnes Muszka

Ágnes Muszka

Experience designer

Session Image
15:00- 15:30

How to build a startup – For Dummies

3 dolog, amit csinálj utánunk és 3, amit ne

Status

Fully Booked

Description

Annak a története, hogy 4 közgazdász és egy mérnök dropout hogyan húzott fel két VR-fejlesztő startupot másfél év alatt tutorialok alapján – és hogyan lett exponenciálisan kisebb az arcuk, ahogy rájöttek, mit is jelent pontosan céget csinálni.

 

GRID Entertainment

 

A GRID egy VR-játékfejlesztő stúdió, ami olyan, úgynevezett Hyper Reality szabadulószobákat készít, ahol a videojáték a fizikai térre épül. Hyper Realityben a játékosok VR-szemüveget viselve, látványos 3D-s világokban teljesítenek küldetéseket – eközben szabadon mozoghatnak, megérinthetik környezetüket, felvehetik és használhatják a szobában lévő tárgyakat, amik ott vanak mind a játékban, mind a valóságban is.

 

A GRID ehhez a technológiához biztosítja a hardvert és licenszeli a játékszoftvert szabadulószobák, szórakoztatóközpontok és más lokációk számára – Magyarországon és rövidesen a tengerentúlon is.

Speaker
Márton Álovits

Márton Álovits

Co-Founder

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:00- 15:30

The Networked Organization

Building Organizations of the Future: The Power of Formal and Informal Connections

talkENGLISH Kubik- Maven Seven

Status

Limited Capacity

Description

One of the key challenges we face in our organizations is how we harness the pace of changes coming from new technologies, business models and ways of working.

 

To succeed, we need to transform our organization to enable a free flow of information and new ideas among teams and across organizational boundaries.We need to leverage the power of informal networks and influencers to mobilize our workforce and accelerate change! Learn more about the behavioral aspects of change, and which strategies work. Appreciate the informal networks at play inside and outside organizations which drive adoption of change during transformation. Explore case studies and learn how to use connectivity to design adaptive and agile organizations in times of fast-moving global markets and disruption.

Speaker
András Vicsek

András Vicsek

CEO

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
15:00- 15:30

AI és etika? Igen!

Saját AI-etikai keretrendszer-építés alapjai. Megkerülhetetlen kérdések és lehetséges válaszok.

Status

Limited Capacity

Description

Az igenek és nemek, mindennapjainkat ezek a válaszok irányítják! Kérdés, hogy mi döntjük el, hogy mire mondunk igen vagy éppen nemet, vagy főleg mások? Főnökök, hírszerkesztők, marketing guruk, a google vagy a facebook ül a volán mögött vagy Te? Hogyan priorizálsz? Hogyan mondasz nemet? Segítünk a gyakorlati kérdések megválaszolásábanI Olyan módszereket ismerhetsz meg, amelyek segítenek a saját utadon, hogy arra figyelj, amire tényleg szeretnél, ami fontos neked! Nem egyszerű, de meg lehet csinálni! Gyertek el és most figyeljetek, hogy később is biztos arra figyeljetek, amire szeretnétek!

 

Kenyeres Consulting

 

Kenyeres Consulting is a firm specializing in supporting 

- personal development processes via coaching and training activities 

- responsible innovation methodologies in ICT field (coding, AI, big data mgt., machine learning) by providing training, lectures on ethics and fairness in technology

Speaker
András Kenyeres

András Kenyeres

Owner

Session Image
15:00- 15:30

Hogyan lesz ötletből működő vállalkozás?

talkHUNGARIAN Parkl- Parkl

Status

Fully Booked

Description

A nagyvárosi parkolás a legtöbb ember számára nagy kihívás, ezzel kezdeni kell valamit… A gondolat ami elvezetett egy immáron 3 éve sikeresen működő vállalkozáshoz. A Parkl alapítói a parkolással járó mindennapi problémák csökkentését tűzték ki célul, ami a jelenlegi több tízezer Parkl felhasználó számára sikerült is. Milyen fázisai vannak egy startup fejlődésének? Mik a buktatók és hol kell keresni a lehetőségeket? Gyere el előadásunkra és ismerd meg történtetünket, valamint legújabb fejlesztéseinket.

 

Parkl Digital Technologies Kft. 

 

A Parkllel garázs az egész város!

 

A PARKL alkalmazás okos parkolási és e-mobilitási szolgáltatásaival forradalmasítja a nagyvárosi közlekedést.

A Parkl rendszere olyan parkolási lehetőségeket tesz elérhetővé az autósok számára, mint a hotelek, irodaházak, társasházak és parkolóházak parkolóhelyei, amelyek sűrű hálózatot alkotnak Budapesten, így egyszerűen és gyorsan találhatunk az úti célunkhoz közeli parkolóhelyet. Az alkalmazás integrálja a teljes parkolási folyamatot a sorompónyitástól a készpénzmentes fizetésig.

A Parkl különböző elektromos töltési lehetőségeket is kínál, amelyek az applikáció térképén megtalálhatók, és segítségével az egész töltési folyamat könnyen kezelhetővé válik.

Speaker
Zsolt Somogyi

Zsolt Somogyi

Managing Director

Brought to you by