Speakers of 2019

Sponsors

  • Future of Work Journey

  • Coding & Mobile APP Journey

  • Growth Hacking & Marketing

  • Legal

  • Cybersecurity & You

  • Corporates <3 Startups

  • Lifestyle & Wellbeing

  • Ai & Data Science

  • Education

FILTER

Session Image
15:00- 16:30

React Native az alapokon innen, de legfőképpen túl

Haladó mobilfejlesztés React Native-val arról, mi jön a

HUNGARIANpanel Liligo- Rollet

Status

Limited Capacity

Description

Advanced React Native, avagy mihez kezdjünk, ha előkészítettük a projektet routerrel, state kezeléssel és minden szépséggel. Egy előadás azokról az izgalmas dolgokról, amik azután történnek, hogy a React Native setupról szólók véget érnek.

 

Rollet

 

A Rollettel bármilyen autó képes maga után fizetni – legyen szó parkolásról, tankolásról, mosásról vagy akár gyorséttermi áthajtásról! Számítógépes látás és elektronikus fizetési technológiákat fejlesztünk, amikkel elfelejtheted a készpénzt, a kártyát és a mobilodat is, amikor autózol.

Speakers
Richárd Murvai

Richárd Murvai

Lead Mobile Engineer

Péter Szémann

Péter Szémann

Frontend Developer

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
15:30- 16:00

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:30- 16:00

Fighting for privacy in a surveillance economy

Privacy preserving tactics for humans and ethical growth tips for businesses

talkENGLISHHIGHLIGHTED Codecool Red- IVPN

Status

Limited Capacity

Description

Two out of the five biggest corporations in the world build their business model on advertising fueled by behavioral data harvesting; a third is betting the next phase of its growth on it. We use their free products as individuals and pay for the opportunity of  “behavioral modification” of others as businesses. In this talk Viktor lays out the concept of “surveillance economy” and discusses how it affects the right to privacy negatively, followed by practical tips for everyone who wants to contribute to reversing this trend on an individual and professional level.

 

IVPN

 

IVPN is a privacy company with the mission of enabling humans with the power to control and secure their private information online. The flagship product of IVPN is an award-winning VPN service that encrypts your internet activity, shielding you from hackers, ISP's and everyone else who has no business recording what you haven't chosen to share.

Speaker
Viktor Vecsei

Viktor Vecsei

CMO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:00

Hogyan védd a felhőt?

Hamár egy rosszul konfigurált API is elég a biztonsági réshez?

Status

Limited Capacity

Description

Ahogy egyre több szolgáltatás költözik a felhőbe, egyre nehézkesebbé válik azok védelme. A leggyakoribb kihívások – a felhő infrastruktúra átláthatatlansága, a különböző biztonsági előírásoknak való megfelelés hiánya, valamint a konzisztens biztonsági szabályzatok kialakítása a felhő és az on-prem környezetek számára – komoly problémát jelentenek sok cég/szerveztet számára. Az előadás során ezekre a problémákra adunk megoldást a Check Point Dome9 segítségével.

Speaker
Zsolt Vilhelm

Zsolt Vilhelm

Security Engineer

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

15:30- 16:00

Ideas Can Only Get You So Far

A Funny Thing Happened on the Way to Becoming a Unicorn

Status

Limited Capacity

Description

Ideas Can Only Get You So Far is a talk about the lessons learned from the startup journey that failed spectacularly. It is aimed to help other entrepreneurs at any stage of their own journey avoid making the same mistakes. The talk will be about 20 minutes long with a 10 minute Q&A afterwards. Come learn how my startup crashed and burn so that yours can continue to fly. 

 

Felman Family Office

 

Felman Family Office (FFO) is a family office that manages roughly $400 million USD of its personal family wealth. The majority of the investments are direct deals either in companies (Private Equity, Venture) or real estate. The founding family has runs a family office advisory business, MSF Capital. MSF Capital works as strategic advisors for over 60 family offices around the world and is involved with over $4.5 billion USD in transactions every year. Similar to FFO most of these transaction are direct. MSF Capital and Felman Family Office work synergistically.

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:30

Big Data challenges

And how Google data platform can help you to solve them

Status

Nearly Fully Booked

Description

How can you store, manage, and apply a huge amount of data successfully as a data or a computer engineer? We hear a lot that data is the new oil in the nowadays digital economy, and it plays a key role in a company’s ability to thrive how it can leverage data. This is as much a technical challenge as a business one. During my talk, I will explain how Google Cloud data platform can help you with that, and what kind of services it offers (i.e. BigQuery, Dataflow, Bigtable). After the session, you will have a good understanding of where to start with Google Cloud if you face a big data challenge.

Speaker
Zoltán Guth

Zoltán Guth

Cloud Architect

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
16:00- 16:30

Első terméked? Hogyan építsd fel? Bootstrapelj!

Hogyan építsd fel első terméked

Status

Fully Booked

Description

Megvan az ötlet, de nem tudod hogy kezdj neki? Elkezdted már és megismernéd, hogy tudod bootstrapelni a terméked? Végig vesszük az ötlettől a launchig mire lehet szükséged a terméked piacra dobásához, mit érdemes használni, hogy optimálisan tartsd az induló költségeket, tőkebevonás előtt. 

 

Iventlist

 

Felhasználóbarát konferencia app szolgáltatás.

Speaker
Márk Kurcz

Márk Kurcz

Co-Founder

Session Image
16:00- 16:30

Külső szoftvereket a fejlesztésben

Mikor, miért, meddig, hogy?

talkHUNGARIAN DreamJo.bs- Dreamjo.bs

Status

Nearly Fully Booked

Description

Megnézzük mik az előnyei és a hátrányai, ha nem magunknak fejlesztünk le mindent, memutatunk néhány általunk is használt, külső szoftvert, hogy azok hogyan segítik a mi rendszerünket. 

 

DreamJo.bs

 

A DreamJo.bs azért jött létre, hogy a legjobb munkahelyeket a legértékesebb munkaerővel összekösse. Hiszünk abban, hogy minden munkahely lehet álommunkahely. Ha egy cég megfelelő módon bemutatja, hogy milyen ott dolgozni, milyenek a mindennapok, akkor rajtunk keresztül nem csak jelölteket kap, hanem olyan elkötelezett jövendőbeli munkatársakat, akiket hosszú távon is meg tud tartani.

 

A DreamJo.bs egy olyan platform, ahol a cégek megmutathatják a valódi személyiségüket. Őszinte bemutatkozó profilok, hirdetések mellébeszélés nélkül - ezt ajánljuk.

Speaker
Norbert Jenei

Norbert Jenei

Head of Development

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
16:00- 16:30

Így neveld a juniorod, így képezd magad!

Tanácsok junior programozók integráláshoz a cégedbe

Status

Limited Capacity

Description

"A legtöbb cégben dolgoznak juniorok, és a tapasztalatom szerint egy kis időbe kerül mire fel tudják venni a fonalat. Általában nagy, komplex rendszereken dolgozunk, és nem triviális, hogy milyen módon tudnak a legkönnyebben beletanulni az újoncok. Közös érdekünk az, hogy junior kollegáink gyorsan fejlődjenek, és valóban le tudjanak venni munkát a vállainkról.

 

Az évek során, miközben egy programozó iskolát alapítottunk, megtanultuk, hogy a leghatékonyabb módja a fejlesztésüknek a mentorálás. Személyesen azt tapasztaltam, hogy magam is jobb fejlesztővé váltam a mentor munkám által. Megmutatok pár trükköt ami segíthet nektek abban, hogy jó mentoraivá váljatok az új csapattagjaitoknak, miközben ti is sokat fejlődhettek."

 

Green Fox Academy 

 

A Green Fox Academy, Magyarország első 4,5 hónapos bootcampje, a munkaerő-piaci igényekre válaszolva 2015 októberében kezdte el a junior programozók képzését. Míg az első évfolyamot 21 hallgató kezdte meg, 2017-ben már 200 hallgatót vettek fel, 2018 októberéig pedig már több mint 570 hallgató iratkozott be. 2018 őszén a 10. évfolyamot indítják, illetve hatodik, partnercégeiknél tartott in-house képzésüket zárják. A programozás mellett a soft skilleket - többek között stresszkezelést, prezentálást, csapatjátékot - is fejlesztik, ezzel is megkönnyítve a hallgatók karrierváltását.

Speaker
Tamás Kökény

Tamás Kökény

Head of Education

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
16:00- 16:30

Startup financing alapok

Minden amit a startup pénzügyekről tudni kell

Status

Fully Booked

Description

Érdekel, hogyan működik egy startup finanszírozása? Hogyan lehet a befektetésig eljutni? És utána mi jön?

 

Bennfentes infók a startupok finanszírozásáról és a befektetésekről, a Talentuno CFO-jától:

A fund raising pénzügyi kihívásai

Az ötlettől az üzleti koncepicón át a pénzügyi tervezésig

Pénzügyi folyamatok és struktúrák

Üzleti tervezés és riportálás - Befektetői kapcsolatok

 

Talentuno

A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára.

A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen.

Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak.

Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Gábor Füleky

Gábor Füleky

Chief Financial Officere

Brought to you by