Agenda

Detailed agenda is coming in March! 

Events are coming continuously! 

You will be able to sign up to the sessions on the 1st of April!

FILTER

Session Image
09:00 - 09:30

Figyelemdiéta kezdőknek és haladóknak

Hogyan és mi alapján döntsd el, hogy mire figyelj és mit mellőz?

Description

Az igenek és nemek, mindennapjainkat ezek a válaszok irányítják! Kérdés, hogy mi döntjük el, hogy mire mondunk igen vagy éppen nemet, vagy főleg mások? Főnökök, hírszerkesztők, marketing guruk, a google vagy a facebook ül a volán mögött vagy Te? Hogyan priorizálsz? Hogyan mondasz nemet? Segítünk a gyakorlati kérdések megválaszolásábanI Olyan módszereket ismerhetsz meg, amelyek segítenek a saját utadon, hogy arra figyelj, amire tényleg szeretnél, ami fontos neked! Nem egyszerű, de meg lehet csinálni! Gyertek el és most figyeljetek, hogy később is biztos arra figyeljetek, amire szeretnétek!

 

Session Image
09:00 - 10:30

Csevegj az üzleti sikerért

Networking készségek mesterfokon! Szeretnéd a következő szintre emelni a kapcsolatteremtő készséged?

Workshop HUNGARIAN Coming... - Marton Gábor Coach

Description

Mire számíthatsz a gyakorlatorientált miniworkshop során?


1. szeretnénk röviden az elméleti háttérét átbeszélni a networkingnek
2. mi az a mindset, hozzállás, amely nélkül szinte lehetetlen sikeresnek lenni a kapcsolatépítés során
3. végigmegyünk a legtipikusabb elakadásokon, amelyek kapcsolatépítés, networking során a legtöbb fejfájást okozzák.
3+1. jó hangulat és játékos feladatok

Bőven lesz lehetőséged ismerkedni is, hiszen egy networking workshopon leszel:)


Készítsd a névjegykártyáidat!


Várunk szeretettel!

10:00 - 10:30

Építsd fel kommunikációd az Instagramon

Workshop HUNGARIAN Coming... - -

Description

Az Instagram ugyan eddig is az egyik legnépszerűbb közösségi oldal volt, marketing szempontból nézve az utóbbi 1-2 évben nagyon jelentős fejlődésen ment keresztül kishazánkban. A cégek már nem csak ismerik, hanem el is ismerik a jelentőségét, így ezen a platformon is megjelent a stratégiailag jól felépített, autentikus, transzparens kommunikáció szükséglete.
Ezen a workshopon az elmúlt 1 év közösségi média tanácsadói tapasztalataimból és a külföldi trendek egy részéből kiindulva megtervezzük a te vagy a vállalkozásod online kommunikációját, hogy aztán gyakorlati tippekkel felvértezve valósíthasd meg az Instán.

10:00 - 10:30

Biztos, hogy a 'subscription-model' neked való?

Avagy tanulj az én hibáimból

talk HUNGARIAN Coming... - -

Description

Ezen a rövid kis beszélgetésen megosztom veled azokat a hibákat, amiket a havidíjas instART+ szolgáltatásom felépítésekor elkövettem - hogy neked ne kelljen!
Bár sokat tanultam belőle, minden szempontból drága lecke volt. Szeretném, ha te nem pazarolnád sem a pénzed, sem az idődet ugyanezekre a leckékre.
Ha van egy kevésbé jól működő havidíjas szolgáltatásod és/vagy most tervezel indítani egyet, kérlek fontold meg, gyere el és beszélgessünk róla!

10:00 - 10:30

Így működik az Instagram algoritmusa

Pár tipp, hogy megszerettesd magad vele

talk HUNGARIAN Coming... - -

Description

Az Instagram algoritmusa egy összetett dolog. Kismillió tényezőt számításba véve kalkulálja ki, hogy téged melyik tartalom milyen valószínűséggel érdekel - és ha elég nagy ez a szám, akkor megmutatja neked.
Kevin Systrom, az Instagram társalapítója szerint a felhasználók átlagosan a posztok 70%-át nem látják, így marketinges oldalról a legfőbb célunk az, hogy benne legyünk abban a 30%-ban.
A mai világban, amikor mindenki a figyelemre vágyik ez talán különösen nehéznek tűnhet - de ha ismered a pontos játékszabályokat, akkor jóval könnyebben köthetsz barátságot az Instagram algoritmusával.

Session Image
10:00 - 10:30

Te már látszol a munkaerő piacon?

Personal branding az online térben

talk HUNGARIAN Coming... - Work.buzz

Description

 A friss diplomásoknak gyakran okoz fejtörést, hogyan mutassák be magukat reménybeli munkaadóiknak azzal a kevéske szakmai tapasztalatukkal, amit az egyetem alatt/mellett szereztek. Ráadásul ma már nemcsak a cv-vel, de az online térben is fontos úgy megmutatkozni, hogy kiemelkedjenek a sok száz vagy ezer többi aspiráns közül.
Ha szeretnéd tudni, hogyan tűnhetsz ki a tömegből, milyen megoldásokat, platformokat és hogyan használj, hallgasd meg Kiss Lillát, a work.buzz társalapítóját, szabadúszó tanácsadót és Majsai Richárdot a Majsair Design alapítóját, Az Év Szabadúszója verseny fiatal győztesét.

Session Image
10:00 - 10:30

PR for startups

talk ENGLISH Coming... - Rollet

Description

OnePlus, famously built on hype and word-of-mouth marketing, conquered the enthusiast smartphone world in just a couple of years. Now, Andy is applying some of the same things that worked in the tech world to the Hungarian consumer market with surprisingly good results. In Rollet’s short history, the company was praised on national TV, earned lots of media attention where it operates, and was recently featured in Forbes – with total PR budget of $0.

Session Image
10:00 - 10:30

Hogyan lesz ötletből termék?

Design Thinking Ízelítő Workhop

Status

Limited Capacity

Description

Kóstolj bele a szilicium-völgyi designerek által kifejlesztett termék -és szolgáltatásfejlesztő módszerbe! 

Session Image
10:00 - 10:30

Tervezd meg az életedet design thinkingel!

Kreatív élettervező workshop

Status

Limited Capacity

Description

Hogyan alkalmazható a design thinking szemlélet a karrier tervezésbe, az életstílus kialakításában? 

Session Image
10:00 - 12:30

A vízió gravitációs ereje

Workshop HUNGARIAN Codecool - Codecool

Description

Solution Focus segítségével olyan vágyott jövőt (víziót) építhetünk, ami magával ragad és cselekvésre késztet. A változtatás nem erőlködés lesz, hanem élmény, mert ott lebeg a szemünk előtt a cél. Ezt a technikát használják a Codecool vezetői, mentorai és diákjai is sokszor. Most ti próbálhatjátok ki páros gyakorlatok során.

Session Image
10:00 - 12:30

Tanulj meg Chatbotot építeni!

Messenger és Chatfuel alapozó workshop

Workshop HUNGARIAN Coming... - Chatbotize.me

Description

A Messenger Chatbotok átlagosan 20-30%-kal hatékonyabban tudnak online eladni vagy épp leadeket generálni, mint a hagyományos social media kampányok. De persze csak akkor, ha megfelelően vannak felépítve mind technikai, mind stratégiai szempontból.
Ezen a workshopon lehetőséged nyílik bepillanatani a chatbot készítés alapjaiba. A világ legnagyobb ilyen platformját, a Chatfuelt fogjuk megnézni, az oktató pedig a a világon lévő 28 hivatalos Chatfuel Creator közül az egyik, így garantáltan olyan tudással fogsz távozni, amit akár aznap elkezdhetsz beépíteni a céged folyamataiba!

Session Image
10:00 - 12:30

Design Thinking & Entrepreneurship

Leveraging design thinking as a tool to innovate.

Workshop ENGLISH HIGHLIGHTED Coming... - Kairos Europe

Description

I will guide you through the process of design thinking and explain the 6 different steps, including examples, in a nutshell.

Design Thinking has helped me and my companies to be more innovative and I used the discipline at several events to allow for 'explosive innovation' within a minimum of time. At the Kairos EU Summit, we held 13 Think Tanks of which 10 yielded executable solutions with the potential to initiate massive change in Europe, 4 of them currently being brought to market. Design Thinking is the single most helpful tool known today to innovate when under pressure and reduce uncertainty massively. If you're interested in getting to know the tool and apply it soon, join my session. I recommend it for beginners only.

11:00 - 11:30

Kokainos Bor és az Influencer Marketing története

Az Influencer Marketing múltja, jelene és jövője

talk HUNGARIAN Coming... - -

Description

Akár hiszed, akár nem: ma már az Influencer Marketing negyedkorát éljük. Az ezt megelőző koroknak olyan csodaságokat köszönhetünk, mint a kokainos bor, a Télapó és Madonna - és ki tudja, mi jön még?
Ezen az előadáson egy rövid törióra és jövőbelátogatás után fogok még beszélni az Instagram lehetőségeiről és kitérünk arra is, hogy hogyan találhatod meg a márkádhoz leginkább illő influencert illetve hogyan szerezheted meg őt.

Session Image
11:00 - 11:30

A közösségi zenehallgatás új korszaka

Partytól a befektetésig

talk HUNGARIAN Coming... - Playsic

Description

Hogyan találj újszerű megoldást egy bejáratott problémára? Történetünk egy baráti kocsmázással kezdődött és mostanra valódi startup inkubációig és befektetésig jutottunk el. Most pedig nem csak történetünket ismerhetitek meg, de elkészült alkalmazásunkat is bemutatjuk számotokra. Megosztjuk tanulságainkat és azt megmutatjuk mi történik ilyen esetben meglévő vállalkozásainkkal. @Playsic.app

Session Image
12:00 - 12:30

Üzleti Koncepció Validálása

Hogyan derítsd ki, hogy van-e a piacnak igénye a termékedre?

talk HUNGARIAN A66 - Digital Natives

Description

Egy átfogó módszertan az üzleti ötletek validálásához, melyet akár holnap elkezdhet a hallgató, hogy kiderítse, van-e piaci igény az ötletére.

Session Image
13:00 - 13:30

How to pet a cheetah in a mammoth cave?

Description

How to avoid technical obstacles in big corporations and build in house spinoffs as a startup?!

Session Image
14:00 - 14:30

Karbantartható Branded alkalmazások fejlesztése

Egy projekt, több különböző személyre szabott alkalmazás

talk HUNGARIAN Coming... - Iventlist

Description

Ha van egy alap iPhone alkalmazásunk, megnézzük, hogy abból hogyan lehet eltérő konfigurációval és branding-el rendelkező verziókat készíteni. Célunk, hogy egy kódbázist kezeljünk, és ebből egyszerűen “generáljuk” a branded verziókat.

Session Image
14:00 - 14:30

Hogyan kommunikáljunk tucatnyi csatornán?

Marketing platformok válasza a 21-ik század kihívásaira

talk HUNGARIAN Coming... - Intellyo

Description

Egy felemelkedőben lévő új termék családról lesz szó, mar három betűs rövidítésük is van, CMP, azaz tartalommarketing platform. Azt ígérik, megváltoztatják a vállalatok kommunikációs módszereit es stílusát. Mit is jelent ez, és miért érdemes tudni róluk?

Session Image
14:00 - 14:30

Milyen valójában egy startupnál dolgozni?

talk HUNGARIAN Coming... - Rollet

Description

Session Image
15:00 - 15:30

SKART Story

Csavartól a kerékig

talk HUNGARIAN eMobi - SKART

Status

Limited Capacity

Description

Egyedi elektromos motor fejlesztés Magyarországon? Igen, ráadásul nem is vagyunk egyedül! Hogyan sikerült egyetem alatt lyukas zsebbel elkezdeni egy több millió Ft-os fejlesztést? Hol tartunk most és mik a terveink a jövőre? Ha kíváncsi vagy ezen kérdések válaszaira, várunk téged az előadáson! Természetesen a motorjaink is megtekintehetőek elsznek az eseméyen!

Session Image
15:00 - 15:30

Alakítsd adattá az Internetet!

A weben elérhető adatok hasznosítása

talk HUNGARIAN Kaptár - Precognox

Description

Nagyon sok projekt , ötlet elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelő adatokat találjunk hozzá. Milyen módszerei vannak, hogy a weben elérhető információkat adatként tudjuk felhasználni?

Session Image
15:00 - 15:30

Mese a Nyuszigyárról

Látogassatok el oda, ahol a mesék életre kelnek!

talk HUNGARIAN BOOKR Kids - BOOKR Kids

Status

Limited Capacity

Description

- Szeretnél megismerni egy olyan alkalmazást, amiben több mint 300 gyerekeknek szóló könyv érhető el interaktív formában?

- Érdekelne egy olyan alkalmazás, amivel lehetőség nyílik felkelteni a gyerekek érdeklődését a kötelező és ajánlott olvasmányok iránt?

- Örömmel hallanál olyan digitális platformról, ahol az angol nyelv tanulása élményteli módon zajlik?

- Szívesen kerülnél képbe, hogy milyen lehetőségei vannak a kiadóknak a digitális átállásra a gyerekkönyvek piacán?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, akkor látogass el hozzánk a 2019-es Startup Safarin!

Session Image
15:00 - 16:30

Mi a @$# köze van a pszichológiának az agilitáshoz

Szervezetpszichológiai kutatási eredmények a magyar szoftverfejlesztés világából

Description

A szomszéd Scrumja mindig zöldebb! Vajon miért fordulhat elő, hogy egyes vállalatok kevesebb erőfeszítéssel, rövidebb idő alatt érnek el sikereket az agilis módszertan alkalmazásával, míg másoknál megáll a tudomány a daily standupnál? Az ELTE-n végzett szervezetpszichológiai kutatásunk az agilis módszertant követő fejlesztő csapatokat vizsgálja. Esettanulmányokon keresztül bemutatjuk, hogy mekkora jelentősége van az emberi tényezőnek az agilis működésben.

Session Image
15:00 - 16:30

A csúcsteljesítmény 5+1 pillérje

Hogyan duplázd az eredményeidet úgy, hogy közben élvezed is az életed?

Workshop HUNGARIAN Coming... - Marton Gábor Coach

Description

Hozd ki magadból a legtöbbet és élvezd az életed!

Mi nem a csúcsteljesítmény?

Az, hogy stresszelsz, ám sokat dolgozol, de az eredmények nem feltétlenül igazolják vissza az erőfeszítéseidet. A sok munka nem egyenlő a csúcsteljesítménnyel.

Akkor mi az?

A csúcsteljesítmény egy életstílus.

Olyan életstílus ez, amelyben úgy érzed, hogy fel vagy töltődve energiával, élvezettel végzed a munkád, hivatásod, örömmel töltesz el minőségi időt magaddal, barátaiddal, családoddal és persze van helye az életedben a hobbiaidnak és szenvedélyeidnek is. Így lesz igazán kerek az életünk.

Mindez garantálja azt, hogy a munkád során is ki tudd hozni mindazt ami benned van és a csúcson tudjál teljesíteni.

A gyakorlati workshop során végigvesszük azt az 5+1 alappillért, ami garantálja azt, hogy duplázni tudd az eredményeidet, úgy, hogy közben élvezed is az életed.

Készen állsz?

Session Image
16:00 - 16:30

Hogyan lesz online kurzus...

...az értékesítési tölcséred eleme? A tervezéstől a kivitelezésig, és még tovább...

talk HUNGARIAN Coming... - Webuni

Description

Ne csak egy önálló termékként tekints az online kurzusokra, hanem egy könnyen skálázható eszközre, amivel kiegészítheted vagy helyettesítheted a jelenleg működő tevékenységed elemeit. Használhatod csali termékként, upsell vagy cross-sell célokra, de akár egy komplett vállalkozást is építhetsz rájuk. Ha Téged is érdekel, hogy hogyan lehet egy online kurzus az értékesítési csatornád egyik fő vagy támogató, vagy akár az összes eleme, akkor várunk az előadásra Téged is! 😉

Session Image
16:00 - 16:30

Hogyan indítsam be a karrierem freelancerként?

Legyen egy szabadabb, rugalmas munkád, amitől mindennap mosollyal ébredsz az arcodon

Description

Mindig is egy szabadabb életet szerettél volna élni? Szeretnél sűrűbben utazni és megismerni a világot? Vannak készségeid, amelyeket szívesen kamatoztatsz mások érdekében? Akkor gyere el és hallgasd meg Majsai Richárdot, az év szabadúszóját, aki segít neked abban, hogy elindulhass az általad kitűzött úton. Ismerd meg, hogy mit is jelent a szabadúszás, és hogyan építheted ki a Te szabadúszó karrieredet. Tudd meg ennek az életformának az előnyeit és hátrányait egyaránt és vedd könnyedén az akadályokat.

Session Image
16:00 - 18:30

Automatizáció a pénzügy szolgálatában

Játék a rendszerekkel, tapasztalatszerzés élőben!

Workshop HUNGARIAN Coming... - Invendor

Description

Képzeld el, hogy a mindennapokat nem töltik ki adminisztrációval, keresgéléssel és kézi verzérléssel töltött hosszas percek, órák. Szimpatikus elképzelés, igaz? Csatlakozz a workshopunkhoz és próbálj ki új rendszereket, megoldásokat, melyek megkönnyíthetik céges működéseteket!

Session Image
16:00 - 18:30

Make Your Story Great Again!

A board game on business storytelling

Workshop ENGLISH Coming... - Storyndipity

Description

Your Story First! Come join us for an interactive workshop on business stories that spark emotions and on the power of storytelling. Following an introductory session, a game will inspire the creativity in you, will help transform messages, ideas, and presentations into business stories. We will play a fun game that improves your storyteller skills, gives an opportunity to practice building an idea into a business. Ready?

17:00 - 17:30

Global Investment Trends: Family Office Perspectiv

Where Wealthy Families see Opportunities

Description

Global Investment Trends: A Family Office Perspective is a 20 min talk with a 10 minute Q&A that examines how the world is changing and what opportunities are created due to these changes. It covers trends in Politics, Economics, Technology, and Generational Shifts. So come be prepared for the future today.

Session Image
17:00 - 17:30

Startups 101: Recipe for Successful Global Startup

Steps You Need to Launch a Startup That Will Change The World!

talk ENGLISH HIGHLIGHTED HubHub - SparkLabs Group

Description

For any university student that wants to consider launching a startup during or soon afterward graduation.

What steps do you need to take?

What is the best team composition?

How do you best position your startup for funding?

Learn from a four-time founder and investor in over 200 startups.

17:00 - 18:00

Fenntarthatóság - út a jövő sikeres vállalkozáshoz

Hogyan válhat sikeressé a vállalkozásod az energiahatékonyságon keresztül?

Workshop HUNGARIAN Coming... - START2ACT

Description

A mai üzleti világban egyre fontosabb a vásárlók bizalmának megnyerése és megtartása. Ennek kiváló es egyre fontosabb eszköze a környezeti fenntarthatóság, annak integrálása a vállalati értékek es marketing stratégia részévé.


A workshop során megismerhetitek ennek egy fontos szeletét, az energiatudatos hétköznapi működés szempontjait, ötleteket kaphatsz arra, hogyan motiváld a munkatársaidat, hogyan gazdálkodj hatékonyan az erőforrásaiddal es miként kommunikáld a vállalat fenntarthatósági erőfeszítéseit.


A Miniworkshop 60 percig tart.

17:00 - 18:00

Environmental sustainability makes business sense!

How will resource- and energy efficiency help your business succeed?

Description

Do you want to build a brand that earns the trust of customers long-term? In today's business world, it is essential to integrate environmental sustainability into your company's marketing strategy to gain and maintain your customers' confidence. In this workshop, you will get a grasp on (1) how to adopt an environmental conscious everyday business operation, (2) how to lead and motivate staff in sustainability, (3) how to manage your energy and resources efficiently and (4) how to communicate your environmental efforts to the world.
Join our interactive session and see how these actions can boost the competitiveness of your business on market.
The Miniworkshop last approximately 60 minutes.

Session Image
17:00 - 18:30

CX-EX design

Hogyan javítsd egyszerre az ügyfeleid és a munkavállalóid élményét

HUNGARIAN panel Coming... - Worki

Description

Az elmúlt években az ügyfelek elvárásai drámaian megváltoztak, ami magával vonta a munkavállalók elvárásainak drasztikus átalakulását is. Manapság, ügyfélként és dolgozóként is emlékezetes, értékes, személyre szabott élményeket keresünk mindenhol. Az élményalapú gazdaság új szemléletmódot követel meg a munkáltatóktól, függetlenül attól, hogy nagyvállalatról, KKV-ról vagy start-upról van szó. A Munkavállalói-élmény(EX), az ügyfél-élmény(CX) egy egységes szövetet alkot a szervezet ökoszisztémájában, valójában ez az organikus szövet az, ami megalapozza a cég márkáját és leginkább hat az üzleti eredményekre.
Vajon pontosan mit kell megtudnunk az ügyfelekről és az alkalmazottakról, min kell változtatnunk azért, hogy képesek legyünk pozitív, emlékezetes, személyre szabott élményt nyújtani mindkét oldalnak?


A Worki alapítói és meghívott vendégeik közösen keresik a választ. Miközben őszintén mesélnek tapasztalatokról, kihívásokról és a CX-EX design transzformáló erejéről.

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00 - 18:30

Hova Tovább? A Hiper-targetált marketingé a jövő

Lokáció alapú marketing eszközök

Workshop HUNGARIAN Coming... - Parashout

Description

A hiper-targetált marketing térnyerésének oka nagyon egyszerű: egyre nagyobb a zaj és egyre nehezebb megszólítani a potenciális vásárlót. A technológiai fejlődés arra kondicionálja a felhasználókat, hogy már csak a perszonalizált, nagyon személyes üzenetekre figyeljenek. A workshopon átvesszük a legismertebb marketing eszközöket és a résztvevők elsők között dobhatnak le egy geo-targetált üzenetet egy ilyen platformon. 

Session Image
17:00 - 18:30

Jönnek a magyar unikornisok! Vagy mégsem?

Startup disputa – összecsapnak a támogatók és a tagadók

HUNGARIAN panel debate BGE Budapest LAB - BGE Budapest LAB

Description

A disputa egy pörgős, moderált vita, ahol két csapat érvel és ellenérvel.

Ez esetben arról, hogy a jelenlegi hazai startup ökoszisztéma alkalmas-e unikornisok kitermelésére.

Összecsapnak az ezt állítók és tagadók egy olyan vitában, aminek célja, hogy megismerjünk többféle véleményt, tanuljunk egymástól, új érvekkel szembesüljünk és közben persze jól szórakozzunk. A két csapatban az ökoszisztéma releváns szereplői (a startuppertől a mentoron át a kutatóig) ülnek össze, hogy meggyőzzék, vagy épp elbizonytalanítsák, gondolkodásra késztessék egymást és a közönséget.

A feszültség garantált! 

Session Image
18:00 - 18:30

Money, the growing illusion?

The new paradigm about money as an illusion is growing, or is it?

talk ENGLISH Coming... - Luna

Description

New technologies - such as Blockchain, devices and solutions are disrupting the financial roadmaps of the society. STOs, ICOs, digital wallets, NFC technology, etc... Are "the new internet" trends getting a lot of impact with many, many potential use cases. In Luna we're actually part of this financial revolution. I'm flattered to explain what's this all about, which impact this is going to have in other industries and how it will and is changing our lives. Come and get an update and an overview about how money is becoming a fast growing illusion.

Session Image
18:00 - 18:30

Global Innovation Trends: What's Hot or Not

Is Your Industry Ripe for Disruption? Are You Staying Ahead of the Curve or Rapidly Falling Behind?

talk ENGLISH HIGHLIGHTED HubHub - SparkLabs Group

Description

What are the trending innovations and industries that are facing widespread disruption?

What can you do to prevent becoming the next Blockbuster, Nortel or Nokia?