Skip to content

Agenda

For registration:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Bori: bori@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
09:00- 09:30

A digitalizáció válasza...

...a 21. század egészségügyi kihívásaira

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- T-Systems

Status

Limited Capacity

Description

Kényelmesebb, hatékonyabb, olcsóbb és jobb – ilyen lehet a digitalizált egészségügy. E-recept, felhő alapú vércukor mérés, elektronikus bejelentkezés. 

Hihetetlen, de ezek az eszközök ma már mind velünk vannak, ám rengeteg fejlesztő és tudományos munka van még hátra. Hogyan uralja az egészségügyet a digitalizáció? Vajon nyitottak rá a betegek és az orvosok? Szívesen látott vendég-e az egészségügyben VANDA, a 86 nyelven beszélő digitális asszisztens?

A világ még csak most lép be a digitális egészségügy kapuján, tarts velünk elsőként ezen az úton és nyerj betekintést az e-health jövőjét formáló fejlesztésekbe!

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
09:00- 09:30

Meddig nyújtózzunk?

Mindful Stretching Mindenkinek

HUNGARIANENGLISHsport Cheppers- Cheppers

Status

Nearly Fully Booked

Description

A rendszeresen végzett nyújtógyakorlatokkal hatalmas lépést teszünk az egészségünkért. Miért is ne csípnénk egy pár gyakorlatot, ami csupán pár perc és bármikor elvégezhetőek?

 

Cheppers

 

At its core, Cheppers is about creating something awesome. Whether it’s building a website that perfectly balances aesthetics and functionality for our clients and their consumers, or providing a workplace that inspires and supports our team.

 

Our two founders, Péter Oroszvári and Gergely Csonka share this common goal and different ideas about how to reach it. This difference is what makes them work so well together, and has been the foundation of Cheppers’ strength and growth.

 

Péter, combining his passions for IT and business, looks at the big picture, the final product. He wants to build a better internet by providing businesses with quality web services. Gergely wants to remove the obstacles our team faces, so they can focus on delivering the best work and reach their full potential. These two approaches work cohesively to produce a better product for our clients.

 

The team they have built is made up of people from different backgrounds, from all over Hungary, and now, from around the world. Cheppers is built on expertise in programming, art, design, business, and communication, and these separate fields come together to produce a happy team and happy customers.

Speaker
Enikő Veronika Tóth

Enikő Veronika Tóth

Office Manager

Session Image
09:00- 09:30

A gyermekek meg védjék meg magukat, ahogy tudják?

A Mongo for Teen egy éves története

talkHUNGARIAN D18- Mongo Applikáció

Status

Limited Capacity

Description

Mit tehet az a szülő, akinek gyermeke már magabiztosabban használja a közösségi alkalmazásokat, mint ő maga, de valóban segíteni szeretne?

Vagy még nem is tudja, hogy gyermeke az ő iránymutatására vár?

Jöjjön el, és bemutatjuk történetünkön keresztül, hogy mi hogyan gondoljuk ennek a problémának a feloldását. Valamint, hogy mit és hogyan tettünk mindezek megvalósításáért.

 

Mongo Applikáció Kft.

 

A Mongo segít annak megértésében, hogy mit, miért és hogyan kell tenni azért, hogy biztonságban tudják magukat a gyermekek az Interneten, a szülőknek pedig abban, hogy fel tudják venni a fonalat, mik a trendek a tinédzserek világában.

Speaker
László Dóra dr.

László Dóra dr.

CEO, Founder

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
09:00- 09:30

Startups vs. Funds

How to improve your communication to investors, stay really relevant and show them you’re special

Status

Nearly Fully Booked

Description

Presentation and open discussion about your project challenges.

 • Why your requests could stay without the answer?
 • How do you arrange a meeting with the investor?
 • Struggling with a presentation for a fund? Bridging the gap - what do startups talk about and what do investors want to hear.
 • What are the criteria that funds pay attention to when choosing projects for investment
 • What is more important for w winning presentation, a promising idea, the team or a bright presentation?
 • How to be remembered by the investor? What is the key to success to stay on top of their mindset?

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
09:00- 09:30

Why and How to Accelerate Your Startup

What to expect from acceleration programs and how to approach them

talkENGLISH A38- FintechFlow

Status

Limited Capacity

Description

In the past years several banks, consultancy firms and other big corporations have been trying to attract the best startups by offering them incubation or acceleration programs. During these fixed-term programs they try to help your startup becoming successful with various tools. They might offer investment, connections, access to their client portfolio, mentoring, training on soft skills like pitching or help you find the business model most likely to prosper.

They promise a lot and you can get a lot out of these. But it is worth to know what (not) to expect from them, how they can help, how you should approach them to get in the program and how to prepare for it once you are amongst the chosen ones.

We will dive into this topic on this episode of FintechFlow podcast, which is a panel discussion on Startup Safari and which will be streamed live as a podcast on FintechFlow. I am joined by experienced guests from the field today, both from the corporate and startup scene.

Your host: Linda Sallai

On the panel: Daniel Bognár (PWC), Balázs Faluvégi (Blueopes), János Pereczes (MKB Fintechlab). 

 

About FintechFlow:

FintechFlow is a podcast on fintech in the CEE region and beyond. It is produced by Linda Sallai.

In FintechFlow we deep dive into the depth and complexity of successful start-ups, explore the ways to new capital and draw in the points of views from startuppers, financial institutions and investors.

From Budapest Hungary, Linda Sallai will explore the odd angles, sit down with bright fintech minds and bridge together the gap in mind-set between the legacy players and today’s innovators.

We will learn from each other, learn with each other, link up and connect through our common passion for easier, better and cheaper solutions.

With an actuarial degree from Corvinus University, 10 years’ experience as a manager in the insurance industry, MIT certified fintech expert Linda Sallai is prepared to put it all in play, and to follow the flow…


A FintechFlow podcastban Sallai Linda Kelet-Közép-Európa fintech életét járja körbe.
Megszólaltat sikeres start-upokat, pénzügyi intézmények, befektetőket.
Linda és vendégei belemélyednek a sikersztorikba, a kudarcokba, és ami mögöttük van. A FintechFlow-val tanulunk egymással és egymástól, megértjük és inspiráljuk egymást.
Sallai Linda aktuáriusként végzett, 10+ éve életbiztosítós menedzseri tapasztalata van, elvégezte az MIT fintech képzését.

 

Speaker
Linda Sallai

Linda Sallai

Host

Session Image
09:00- 09:30

Ipar 4.0 és a feltaláló

Kit illetnek a jogok?

Status

Limited Capacity

Description

A munkaviszonyban és megbízási viszonyban alkotott művek, tervek, formák, valamint a szolgálati vagy alkalmazotti találmány közötti különbségek és az ezekből eredő jogok és kötelezettségek.

 

SBGK

 

Az SBGK Ügyvédek és Szabadalmi Ügyvivők számos különböző iparágban és szakterületen, különösen a szellemi tulajdon területén kiemelkedően magas szakmai színvonalon nyújtja szolgáltatásait immáron 50 éve. Az SBGK teljes körű jogi szolgáltatást nyújt startupok és kisvállalkozások számára is, amely többek között a szellemi alkotásokkal, társasági joggal, egyéb szerződésekkel, versenyjoggal és munkajoggal, valamint a kutatás és fejlesztéssel kapcsolatos kérdések rendezésére is kiterjed. Az SBGK széleskörű kapcsolatai révén segítséget tud nyújtani potenciális befektetőkkel történő kapcsolatfelvétel és a megállapodások kidolgozása tekintetében is.

 

Speaker
Dr. György Ádám

Dr. György Ádám

Attorney at law

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
09:00- 09:30

Kokainos Bor és az Influencer Marketing története

Az Influencer Marketing múltja, jelene és jövője

talkHUNGARIAN Kubik- InfluencerBlog

Status

Fully Booked

Description

Akár hiszed, akár nem: ma már az Influencer Marketing negyedkorát éljük. Az ezt megelőző koroknak olyan csodaságokat köszönhetünk, mint a kokainos bor, a Télapó és Madonna - és ki tudja, mi jön még?

 

Ezen az előadáson egy rövid törióra és jövőbelátogatás után fogok még beszélni az Instagram lehetőségeiről és kitérünk arra is, hogy hogyan találhatod meg a márkádhoz leginkább illő influencert illetve hogyan szerezheted meg őt.

 

InfluencerBlog

 

Az InfluencerBlog pontosan az, amire a neve alapján gondolnál - egy blog, fókuszban az influencer marketing és egyéb hozzá kapcsolódó területek. A BeBrand Agency-vel való együttműködés keretein belül podcastje is van, Kávészüneten az Influencerrel címmel, ahol házigazda - egyben az alapító és a blog írója, Bálint influencerekkel beszélget a piacról, az ebben betöltött szerepükről és általánosságban önmagukról.

Speaker
Bálint Kardos

Bálint Kardos

Social Media Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:00- 10:30

Csoportos döntéshozatal

Miért és hogyan lesz hatékony és jó egy csapatos döntés?

WorkshopHUNGARIAN Muse- AIESEC

Status

Nearly Fully Booked

Description

A mai világban elengedhetetlen a sikerhez a csapatszellem és a kooperatív kapcsolat kialakítása.

Biztosan mind találkoztunk már hasonló szituációval az életünk során, amikor az egyéni érdekeink ellentétbe kerültek a csapat érdekeivel, vagy amikor nem feltétlen értettünk egyet mindenki nézőpontjával egy bizonyos témát illetően. A csoportos döntéshozás nem mindig egyszerű, sőt...néha kifejezetten nehéz, legyen szó egymást nem feltétlen mélyen ismerő emberekről, de akár egy évek óta összeszokott, dinamikus csapatról is. Döntéseket hozni nem egyszerű dolog, egyéni szinten sem, a csoportos döntéshozatalt pedig több tényező is megnehezíti, többek között a különböző információk, az eltérő perspektívák, vagy akár a személyiségtípusok diverzitása. Ez azonban csak lehetőséget kínál arra, hogy az ember fejlődhessen, megérthessen másokat, és kialakítson egy olyan gondolkodásmódot és hozzáállást, amely a későbbi élete során is nagy segítséget fog jelenteni. A miniworkshop célja a személyes tapasztalatok átadása mellett az interaktív szerepvállalás különböző felvázolt szituációkban, amikben nehézséget okozhat csapatos döntést kialakítani. A célom az, hogy hasznos tippeket és tanácsokat biztosítsak a hatékony és dinamikus csapatléthez és az effektív csoportos döntéshozáshoz, amellyel a résztvevőket a karrierjükben és a személyes életünkben is segíteni szeretném, legyen szó baráti döntéshozásról, vagy egy vezetőségi ülésen való véleménynyilvánításról és érvelésről. Te is szeretnél jobb csapatjátékos lenni? Te is szeretnél hatékonyabban csapatos döntéseket hozni a karrieredben és a személyes életedben? Gyere el és nézz szembe a kihívásokkal!

 

AIESEC

 

Valuable practical experiences. International network. Entrepreneurship and creativity. Cooperating with Hungarian start-ups and companies to develop youth. Infinite opportunities. This is what AIESEC strives to provide. And more…

AIESEC is the world’s leading international youth-run organization, which is striving to develop youth leadership by providing opportunities, practical skills and challenging experiences to make our stakeholders become responsible world citizens who care about the word issues and are ready to act. For this, we collaborate with like-minded organizations, with a special focus on start-ups to boost the entrepreneurial mindset in Hungarian society.

We realize this through cross-cultural volunteering and internship opportunities organized by talented AIESEC members in more than 127 countries globally. By this we enable our members, exchange participants and the like-minded organizations we cooperate with to develop and gain relevant and invaluable professional work experience, while making an impact on society.

Speaker
Lili Kitzing

Lili Kitzing

Vice President for Marketing and Business Development

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
09:00- 10:30

Az Eltitkolt Első Számú Készség Ami...

a legtöbb pénzt tudja neked keresni

talkHUNGARIANMiniworkshop Hi5- Extra Edge Hu

Status

Nearly Fully Booked

Description

Előző héten azon gondolkoztam a klienseimmel kapcsolatban, hogy vajon mi az az egyedüli készség amit ha jól át tudok adni… mindenki több pénzt tud keresni.

 

Ha fizikai terméked van, ha kurzusokat csinálsz, ha tartalmat gyártasz, ha szolgáltatást adsz el vagy egy nagy ügynökséget vezetsz…

 

Mindenképp kell szöveget írni.

 

“Igen, de hogyan írok meggyőző szöveget Henrik? A profi szövegírok több százezer forintot kérnek el oldalanként...” - kérdezhetnéd most.

 

De ahhoz, hogy garantáltan megduplázd a bevételedet, a konverziós számaidat, a vevőid és klienseid számát… elég ha a szövegírásnak az esszenciáját, a lényegét tanulod meg.

 

Egy jól eladó szövegnek pedig egyetlen lényege van:

 

TÖRTÉNETMESELÉS.

 

Szeretnéd megtanulni, hogyan kell egy hatékony meggyőző szöveget írni történettel? Találkozzunk az előadásomon 🙂

 

Extra Edge

 

Konzultánsokat és coachokat segitünk új klienseket szerezni, kiszámíthatóan és brutálisan magas profittal.

 

Speaker
Henrik Lassu

Henrik Lassu

Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:00- 10:30

Haladó Google Analytics technikák

Közönségek/persona-k, több csatornás útvonalak, attribúció

WorkshopHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Workshop Room 3- Google

Status

Nearly Fully Booked

Description

"Mindannyian mások vagyunk" - sok platformon, sok eszközön találkozunk össze egy márkával, van, aki a Google Keresőben kezdi, van, aki csak azért megy oda, mert előtte látott minket valahol.

De hol van az igazság?

Kik az értékes felhasználók?

Mik a hatékony csatornák?

Speaker
Tamás Geiger

Tamás Geiger

Head of Analytics

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:00- 10:30

UX kutatás a gyakorlatban

Hogyan tudsz felhasználói visszajelzéseket gyűjteni egyszerűen?

HUNGARIANBreakfast Works.- Works.

Status

Fully Booked

Description

Tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan tudsz felhasználó kutatásokat végezni egyszerűen, és ez hogyan járul hozzád a terméked/szolgáltatásod sikerességéhez.

 

A reggeli keretében egymással is megoszthatjátok a tapasztalataitokat, illetve mi is mesélünk majd a projektjeinkről.

 

Works.

 

Felhasználói élmény kutatással, felület és folyamat designnal foglalkozunk. Hitünk szerint azok a szolgáltatások lesznek igazán sikeresek, melyek valós ügyféligényeket szolgálnak ki.

 

Speakers
Bianka Makkai

Bianka Makkai

Experience designer

Ágnes Muszka

Ágnes Muszka

Experience designer

Session Image
09:00- 10:30

Creating Lasting and Empowering Relationships

For those, who wants to create empowering relationships in practice in business and life

Status

Nearly Fully Booked

Description

Did you ever wonder why some relationships just stagnate or even fall apart? And how to make it work?

 

During this interactive workshop, we will dive a deep behind the scenes and uncover the factors which ensure that our relationship will last and empower both parties.

 

Are you ready for it?

Speaker
Gábor Marton

Gábor Marton

Peak-performance Coach

Session Image
09:30- 11:00

Going global through the UK

Status

Nearly Fully Booked

Description

Do you want to conquer the UK market? Are you interested to know why the UK is an attractive place for innovative businesses? Would you like to learn more about the innovation ecosystem? Need a few hints and tips on how to attract financial investors? 

If you are an agile, fast-growing business, start-up or scale-up, come and meet our guest speaker from the UK that will tell you the secret recipe of how to start a UK company successfully.

 

Speaker: Luca Zurlo

 

Luca is an international Technology Executive, Business Growth and Management Consultant as well as Venture Capitalist. He is currently living in London where he has based his global operations.

 

Luca brings extensive business management expertise and networking thanks to his previous executive international experience within EMEA Management roles in Technology companies such as Candle Corporation, IBM, INTEL, Jaspersoft and TIBCO. In particular, he successfully built teams and partner ecosystems from scratch in Europe and at Global level; in all these roles he contributed to increase substantially the value of company’ assets and revenue streams leading to successful future merges or acquisitions.

 

Luca also advises private investors and family offices at global level on Technology trends, as well as sitting on TouchJet Inc. board in US.

 

Recently he set up his VC operations under the brand Voluntres owned by his company which serves as investment vehicle targeting Pre-Round A Technology (AI, Big Data, Analytics and SaaS Enterprise Software) Start-ups helping them to develop from Angel-Growth into Round A and B phases.  

Luca enjoys getting involved on consultancy base with the company where he invests contributing directly with his experience, network and expertise.

He also engages as management consultant with other startups on their investors’ demand.


Luca holds a Master of Law from "Alma Mater Studiorium” Bologna University, and an Executive Global Master in Management with High Honors from London School of Economics and Political Science (LSE) where he also co-won the award for best performer among his 2015-17 cohorts.

Luca was also offered a PhD in “Organization, Strategy and Innovation” and his final dissertation (“Information Asymmetry and information Technology in the early stage Tech Start-ups”) was mentioned in several Academic events.

 

Luca is currently still engaged with LSE where he collaborates and advises in a variety of Entrepreneur initiatives in particular within the Department of Management.

Speaker
Luca Zurlo

Luca Zurlo

Managing Partner

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
10:00- 10:30

Hogyan építs csapatot 0-ról és 0-ból?

Status

Fully Booked

Description

“Great companies don't hire skilled people and motivate them, they hire already motivated people and inspire them.” - Simon Sinek.

 

Köztudott, hogy a legnagyobb esélye a bukásra annak az alapítónak van aki azt hiszi, hogy Ő majd mindent egy személyben el tud intézni és meg tud oldani. Ez egy startupnál nemigen fog sikerülni, csapatra van szükség. És nem is akármilyenre. Terméket építeni, validálni, piacra vinni és folyton fejleszteni, iterálni nem könnyű feladat, főleg ha mellette mindenkinek van "rendes munkája". Azok az emberek akik erre képesek, akik eltökéltek maradnak, Ők kincset érnek. Előadásomban arról fogok beszélni, hogy mi, a Tekramánál, hogyan építünk egy igazán összetartó és szuper közösséget, hogyan találtuk meg ezeket a kincset érő embereket valamint, hogy Te, hogyan tudod ugyanezt megtenni a saját vállalkozásodnál. Mindezt akár a 0-ról és 0-ból.

 

Hogy találsz ilyen embereket? Hogyan tudsz egy víziót jól kommunikálni? Hogyan éred el az elköteleződést? Az előadáson ezekre a kérdésekre fogsz választ kapni!:)

 

Tekrama 

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk.

Speaker
Zsolt Attila Nagy

Zsolt Attila Nagy

Co-founder and COO

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
10:00- 10:30

Top tips for creating aesthetic design content!

How to engage customers with desire for individuality in a fast fashion environment.

talkENGLISH Kubik- LIKO Jewellery

Status

Nearly Fully Booked

Description

Top tips from a fine jewelry designer and creative business owner on how to create aesthetic online and offline design content. How to involve knowledge and substance behind the product to create more engagement from customers by encouraging their desire for individuality and quality. 

 

Speaker
Lili Koós

Lili Koós

Jewellery Designer

Session Image
10:00- 10:30

Are memes going to die?

Facts and myths about the European copyright reform

Status

Limited Capacity

Description

Many popular applications and platforms are based on their users’ ability to create, modify and share different pieces of content on social media. However, with the adoption of the new copyright directive, certain fears emerged about whether these activities could further be pursued in a legal fashion and whether a new, preliminary filtering obligation would be imposed on content sharing platforms, leading to  considerable expenses to these platforms as well as the impairment of free speech. The aim of the presentation is to shed light on the new directive’s provisions relating to user-generated content (UGC) as well as small- and medium-sized enterprises.

Speaker
dr. Andrea Tóth

dr. Andrea Tóth

Jogi Ügyintéző

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
10:00- 10:30

Kiterjesztett történetek

Te mit építenél a digitális média technic legójából?

talkHUNGARIAN D18- PiQStudios Kft.

Status

Limited Capacity

Description

A digitális média nagyszerű dolog: legyen szó bármilyen kommunikációs igényről, az üzenet formába öntését egyre több és több látványos, innovatív eszköz segíti. Ugyanakkor a célközönség, vagyis a befogadók magukra maradnak ebben a színes-szagos, és ezáltal egyre harsányabb médiakörnyezetben. A tartalmi elemek közt nincs koherencia és sorvezető, ami irányítaná a figyelmet, márpedig külön-külön a legújabb technológiával készült kép vagy videó, a legnagyszerűbb szöveg is csak félmunkát végez: nem lép igazán kapcsolatba a befogadóval, nem tárja fel a közölt információ, a tartalom valódi mélységeit és összefüggéseit. Bő négy évvel ezelőtt arra vállalkoztunk, hogy felrúgjuk ezt a status quo-t. Létrehoztunk valamit, amiről eleinte azt gondoltuk, hogy pontosan tudjuk, mire való és mit szeretnénk építeni belőle. Bár maga a vízió, ami a PiQ [pik:] fejlesztése mögött áll, nem sokat változott, inkább "csak" bővült, ma már tisztában vagyunk azzal is, hogy ez a rendszer jóval többre hivatott annál, minthogy mi mondjuk meg, mire való. Szóval, készen állunk arra, hogy kiterjesszük a történetet: Te mit építenél egy olyan legókészletből, ami a múlt, a jelen és a jövő kommunikációs eszközökből áll?

 

PiQStudios Kft.

 

Digitális médiatechnológiát fejlesztünk: egy olyan felületet hozunk létre, amiben mindennemű médiatartalom - legyen az verbális, audiovizuális vagy funkcionális - egyetlen, jól komponált egységként jelenik meg. Kiterjesztett történeteknek hívjuk ezeket a tartalmakat, amik mélységet adnak az információnak, vezetik a figyelmed és kapcsolatot teremtenek, Veled!

Speaker
Hunor Benke

Hunor Benke

CEO

Session Image
10:00- 10:30

Smart devices are outsmarting our privacy

KAPTÁR Highlight 1/3

Status

Limited Capacity

Description

Smart homes, smart TVs, smart cars, smart shoes. Product developers are pushing the "smart" tag into every device possible. Sometimes these devices have nice features which are meant to make our life easier. But what most people don't know is that there is a shift where instead of us buying a product, we are becoming the product itself. There is a reason why a smart TV is today cheaper compared to the same, but "dumb" TV. The reason is that smart TV can collect data on everything we do with the TV, and send it back to the cloud, where it is processed and resold to dozens of other companies. But should you worry about this? You will probably find the answer if you attend this presentation. 

 

KAPTÁR 

 

KAPTÁR is the coworking space of freelancers in the heart of Budapest. Workspace, home of developing companies, and a place for compelling meetings in the same spot, close to everything and everyone.

Speaker
Zoltán Balázs

Zoltán Balázs

CTO

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

10:00- 10:30

Személyes márkaépítés a videózás segítségével

Status

Nearly Fully Booked

Description

 

Egy kép többet mond ezer szónál. Egy videó pedig egy milliónál is többet. A videós hirdetések 6x hatékonyabbak az egyéb szöveges és display hirdetéseknél. A Youtube ma a második legnagyobb keresőmotor a világon, percenként 400 órányi anyag kerül feltöltésre világszerte. A videó tökéletes arra, hogy személyes márkát, céges márkát építsünk vele, ezáltal a fogyasztó / vásárló bizalmát megnyerjük, lojalitását növeljük.

 

Zoltán Dallos 

 

33 évesen, 2016 végén léptem ki a sokak által biztosnak vélt alkalmazotti világból, és ugrottam fejest a szabadúszó vállalkozók közé. Pedig nem volt rossz dolgom előtte, 27 évesen már az egyik nagy hazai kereskedelmi banknál voltam régióvezető, majd később az energetikai és informatikai szektorokban dolgoztam középvezetőként. Jól hangzik, de amikor 29 évesen a kardiológián köt ki az ember a stressz miatt, akkor újra tudja értékelni, hogy biztos jó úton jár-e?!

 

Manapság az un. digitális nomádok táborába sorolom magam, olyan vállalkozók, szakértők, akik egy laptop, okostelefon és internet segítségével bárhonnan tudnak dolgozni a világban. Fő tevékenységem jelenleg a stratégiai marketing, kommunikáció és hirdetéskezelés kisvállalatoknak, emellett pedig saját rendezvényeket szervezek (üzlet és utazás), workshopokat tartok (tedd meg az első lépést!), és mentorálok fiatalokat, akik komolyan is gondolják az első lépés megtételét.

Speaker
Zoltán Dallos

Zoltán Dallos

Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 10:30

3D Printers sky high

3D Printers and Cloud computing

Status

Limited Capacity

Description

The advancements in cloud computing make managing a large fleet of 3D printers easier than ever. At Formlabs we use cloud-based technologies from development and deployment throughout the lifetime of the printers. What challenges did we face and what new possibilities cloud computing enables us? How can we support tens of thousand of printers all across the world?

 

Formlabs

 

Formlabs is an American 3D printing technology startup. Started out of MIT in 2011, the company now employs over 450 people across offices in Boston, Berlin, Tokyo, Budapest and Shenzhen. Formlabs is establishing the industry benchmark for professional 3D printing for engineers, designers, and manufacturers around the globe, and accelerating innovation in a variety of industries, including engineering, product design, dentistry, healthcare, jewelry, and research.

Speaker
János Illés

János Illés

Software Engineer

Session Image
10:00- 10:30

Smart city.

The cause which is able to motivate a giant forward

talkENGLISHHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- T-Systems

Status

Limited Capacity

Description

The center of the European Smart Solutions Center (ESC) of Deutsche Telekom was established in Budapest, and its purpose was to speed up the smart cities development in Europe. Building up ESC, however, anarchically hit the operation of Deutsche Telekom, opening new possibilities inside the company to upgrade the recent working models. How can a multinational company operate it's business in a proper way to launch a start-up firm? What can it learn from the working methods of a startup if it can learn at all? In the presentation, we will examine how could change the DNA of a multinational company if it would approach the start-up world.

Session Image
10:00- 10:30

Bemutatkozik az MVM Edison ötletverseny

Hogyan lehet eljutni ötlettől befektetésig?

talkHUNGARIAN Liligo- MVM

Status

Limited Capacity

Description

Immáron 3. alkalommal került megrendezére az MVM Edison ötletverseny. A verseny célja, hogy egyrészt validálják az ötleteket, megvizsgálva piacképességüket, illetve a program átadjon minden olyan alapismeretet, ami üzleti, szervezési és kommunikációs szempontból is segíti a fejlesztők, alkotók jövőbeni sikereit. Erről az útról beszélgetünk volt és jelenlegi Edison-os csapatokkal.

Speaker
Gerencsér Dorka

Gerencsér Dorka

Smart Future Lab Zrt. Innovációs és Startup szakértő

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
10:00- 10:30

Chatbot Formula: hogyan építs funnelt Messengeren?

Tapasztalatok az ügyfelinknek fejlesztett chatbot projektek alapján

Status

Nearly Fully Booked

Description

A chatbotok világa most kezd csak igazán izgalmassá válni. Nagyot lépett előre a terület az elmúlt években: megjelent a conversational commerce fogalma. A komoly AI ugyan még várat magára, de a chatbotok olyan hatékony marketing eszközzé váltak, amivel az időben belépő cégek sorra növelhetik a bevételeiket. A kulcs persze a részletekben rejlik, nagyon nem mindegy, hogyan építünk marketing csatornát a Messengerre. Az előadás során bemutásra kerül az az általános módszertan, ahogyan mi építjük őket, és ami lassan nemzetközi sztenderddé is válik a piacon.

 

Chatbotize.me

 

A Chatbotize.me-nél a Messenger marketing hatékonyságát aknázzuk ki, és kimagaslóan jól konvertáló chatbot funneleket építünk, hogy a marketing költségedet valódi extra bevétellé alakítsuk.

 

Speaker
Szabó Csenger

Szabó Csenger

Conversational Commerce Advisor

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 10:30

Felvenni vagy megvenni?

Hogyan dolgozzunk freelancerekkel?

talkHUNGARIAN HubHub Lounge- Work.buzz

Status

Limited Capacity

Description

A fejlett gazdaságokban a munkát vállalók 25-30%-a már szabadúszó, az ezredfordulós generáció legalább fele pedig már a pályáját is freelancerként kívánja kezdeni.

A trend minket is elért: a szabadúszók száma és aránya folyamatosan nő itthon is. Ugyanakkor a cégek kiválasztási, be- és kiléptetési, ösztönzési és motiválási rendszerei még kizárólag munkavállalókra van felépítve.

Tudni szeretnéd, miben más szabadúszókkal dolgozni, hogy lehet őket megtalálni, mivel érdemes őket szerződésen kívül is a cég közelében tartani? Kiss Lilla, szabadúszó, a work.buzz társalapítója beszél erről.

Speaker
Lilla Kiss

Lilla Kiss

Founder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
10:00- 10:30

The Myth About Intelligence

How a young, stupid student no one had faith in went to Cambridge

talkENGLISH A38- Unlimitix

Status

Limited Capacity

Description

When I was still in school, teachers told me that I am stupid or untalented. Their comments almost demotivated me so that I would not go to high school at all. Yet this is nothing that only happened to me.

 

People hear those sentences every day: "You're not intelligent", "you are just not made for this", "that person must be a genius. You could never achieve something like her/him". I deliberately chose not to accept this truth and focussed on turning my life around, eventually achieving a top 1% grade point average, founding three companies and coaching the Dagang Olympic Math Team in China for an international Math competition. I believe that no one should be discouraged in life. Ever. I believe that no one should listen to anyone telling him or her that he can't achieve his dream. As Einstein famously put it: "You can't judge a fish by its ability to climb a tree". 

Speaker
Daniel Dippold

Daniel Dippold

President Kairos Europe

Session Image
10:00- 10:30

B2B relationships, not sales.

How to build long lasting B2B partners (and revenue) rather than clients.

talkENGLISH CEU iLab- LogoGrab

Status

Nearly Fully Booked

Description

You’ve worked hard to build a great B2B technology or product. Now it’s time to scale your sales. We’ll share our practices to build partnerships rather than clients, generate long-term relationships and revenue. 

 

LogoGrab

 

Image recognition API to detect logos and marks at scale in images and video.

Speaker
Luca Boschin

Luca Boschin

Co-founder and Business Leader

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 11:00

StartUp Mentoring Office Hours

30-60 perces, egyedi startup mentorálás

Status

Fully Booked

Description

Az esemény során lehetőséged van startupodat vagy ötletedet tapasztalt szakértőinkkel átbeszélni. Akár növekedés, akár tőkebefektetés a következő célod, érdekmentesen segítünk külső nézőponttal, tapasztalataink megosztásával.

 

A mentorálást az AbilityMatrix tanácsadó cég alapítói és senior szakemberei nyújtják:

https://hu.linkedin.com/in/akostolnai

https://hu.linkedin.com/in/kiszely

 

Igény szerint angol és magyar nyelven is elérhető program.

 

AbilityMatrix

 

Perception is reality. Ügyfélélmény stratégiai tanácsadással foglalkozunk, 2011 óta. StartUpoknak a gyorsabb növekedésben segítünk - product-market-fitre és üzletfejlesztésre fókuszálva.

Speaker
László Kiszely

László Kiszely

StartUp Mentor

Session Image
10:00- 11:30

Startup készítő workshop a közösség erejével

Avagy hogyan legyen profi a nonprofit!?

Status

Nearly Fully Booked

Description

Hierarchikus vagy lapos szervezet?

Ki a döntéshozó és ki a felelősségvállaló?

Az Amigos a gyerekekért Alapítvány egyik különlegessége, hogy bízik a közösség döntéseiben. Alapelvünk, hogy minden Amigónak számít és fontos a véleménye. De hogy is néz ez ki a gyakorlatban?

Hogy tud egy 130 fős csapatban mindenkinek az ötlete érvényesülni?

A workshop során megoldásokat keresünk arra, hogyan tud egy nagyobb közösségben mindenki érvényesülni, amely egyúttal ösztönző is mindenki számára.

 

Amigos a gyerekekért Alapítvány

 

Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk és célunk, hogy a súlyosan beteg gyerekeket motiváljuk a gyógyulásra egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. Úgy gondoljuk, hogy egyetemistaként példát tudunk mutatni, hiszen mi is tanulunk, diákok vagyunk, ugyanakkor a kisebb korkülönbség miatt barátként foglalkozunk a gyerekekkel.

Speakers
Kim Evelin Le

Kim Evelin Le

Chief Happiness Officer

Júlia Szegő

Júlia Szegő

Chief Sustainability Officer

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
10:00- 11:30

Mi kell a sikeres nemzetközi terjeszkedéshez?

7 kritikus framework ami egy győztes go-to-market stratégiához kell

WorkshopHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Workshop Room 1- BONITÁS

Status

Fully Booked

Description

A legtöbb alapító tudja, hogy piacon validálni a terméket/szolgáltatást az egyik legnehezebb, mégis legfontosabb pontja a startupnak a jövője szempontjából. A nemzetközi terjeszkedés pedig még aztán hátra van. Górcső alá vesszük, hogyan lehet általánosan piacra lépni hatékonyan, utána pedig specifikusan a nemzetközi terjeszkedést is.

Speakers
Lászlo Reichardt

Lászlo Reichardt

Investment Analyst

Atilla Takács

Atilla Takács

Investment Analyst

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 11:30

Female Founders - Ask'em anything

Your chance to ask experienced entrepreneurs and female role models all your burning questions

ENGLISHnetworking Impact Hub - Female Founders

Status

Fully Booked

Description

Start your morning right with an inspirational "Ask'em anything" round with kickass female leaders while sipping your coffee and enjoying a croissant 🥐

 

Female Founders, the global initiative for female entrepreneurial minds kicks off its Local Chapter in Budapest and invites all driven women to join and network in a relaxed and easy-going atmosphere. Wanna mingle with driven women and meet the souls behind the Female Founders movement? Then join us! 

 

Female Founders

 

The European Hub for entrepreneurial women to empower, connect and support.

Speakers
Tanja Sternbauer

Tanja Sternbauer

Co-Founder

Mahdis Gharaei

Mahdis Gharaei

Managing Director

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
10:00- 11:30

Kreatív projektek közösségi finanszírozása

Mire és hogyan érdemes pénzt gyűjteni?

Status

Limited Capacity

Description

Az elmúlt években több hazai kreatív projekt is a közösségi finanszírozási platformoknak köszönhetően valósult meg. A magyar ötletgazdák egyre több hazai támogatót tudnak bevonni projekjeik támogatásába, finanszírozásába, sőt sokszor nemzetközi piacon is sikeresek tudnak lenni. 

 

AZ UTOLSÓ ELŐTTI HUSZÁR

https://www.indiegogo.com/projects/az-utolso-elotti-huszar-elorendeles#/

 

Magyar misztikus képregénysorozat. Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke, melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel. Az első rész előrendelése elindult, a kampány során 10 különböző csomagban juthattok hozzá a képregényhez.

 

ANATOMY WITH LOVE

https://www.kickstarter.com/projects/903577485/anatomy-with-love

 

Szenvedélyünk a biológia. A Szívtetkó színezővel egyszerre fedezheted fel az emberi test szerveit és kapcsolhatsz ki a mindennapok pörgéséből. A kiszínező célja, hogy ösztönözzön saját tested, lelked, belsőd megismerésére, elmélkedésre és tanulásra motiváljon.

 

MOONSHOT - THE NEXT GIANT LEAP

https://www.gameshuttlelabs.com/

 

A társasjátékos csapat a holdraszállás 50. évfordulójára készítette el a társasjátékot, amellyel újrajátszhatod az űrverseny legizgalmasabb időszakát. Szovjetek és amerikaiak mérnökök és politikusok bőrébe bújva építheted fel rakétádat, amellyel le is szállhatsz a Holdra, ha minden jól megy.

 

Game Shuttle Labs

 

A Game Shuttle Labs társasjáték-fejlesztő műhely és kiadó 2018-ban alakult, amikor tudománykommunikátorokból és fizikusokból álló baráti társaságunk összeült Budapest egyik társasjáték bárjában és eldöntöttük: létrehozunk egy asztali játékot az Apollo-11 küldetés és a holdraszállás 50. évfordulójára.

Speakers
Bánk Bálint Varga

Bánk Bálint Varga

Writer, Designer

Andrea Joós

Andrea Joós

Teacher, Artist

Balázs Török

Balázs Török

Co-founder, Marketing Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 12:30

Hogyan készül egy ütős DreamJo.bs cégprofil?

A vonzó megjelenés kialakítása, egyszerűsített employer branding eszközök, tippek, trükkök

WorkshopHUNGARIAN DreamJo.bs- DreamJo.bs

Status

Fully Booked

Description

Az eseményen körüljárjuk, hogyan lehet és érdemes egy cégnek bemutatnia magát, mint munkáltatói márkát a DreamJo.bs felületének segítségével. A jellegzetes DreamJo.bs-os boxok kitöltése során megbeszéljük, hogy hogyan lehet rövid idő alatt, hatékonyan bemutatni, hogy mi zajlik egy cégnél a termékeket túl, a színfalak mögött. Hogyan készülnek azok az egyedi és színes, őszinte cégprofilok? Mit érdemes kiemelni? Mitől vonzó egy munkáltató? Lesz szó saját tapasztalatokról, bevált technikákról és a mai trendekről az employer branding területén.

 

DreamJo.bs

 

A DreamJo.bs azért jött létre, hogy a legjobb munkahelyeket a legértékesebb munkaerővel összekösse. Hiszünk abban, hogy minden munkahely lehet álommunkahely. Ha egy cég megfelelő módon bemutatja, hogy milyen ott dolgozni, milyenek a mindennapok, akkor rajtunk keresztül nem csak jelölteket kap, hanem olyan elkötelezett jövendőbeli munkatársakat, akiket hosszú távon is meg tud tartani.

 

A DreamJo.bs egy olyan platform, ahol a cégek megmutathatják a valódi személyiségüket. Őszinte bemutatkozó profilok, hirdetések mellébeszélés nélkül - ezt ajánljuk.

Speaker
Csilla Kirchner

Csilla Kirchner

Head of Sales

Session Image
10:00- 12:30

UX Workshops 101 - Kikkel? Mikor? Melyik módszert?

Ismerkedj meg az workshop szervezés és lebonyolítás alapjaival

Status

Fully Booked

Description

A LogMeIn-nél majdnem minden projektünket valamilyen brainstorming gyakorlattal kezdjük terméktervezőként. Postitekkel vagy valamilyen vizualizációs eszközzel próbáljuk összegezni a problémák alkotóelemeit, ötleteket és a szempontokat majd következő lépésekké konvertáli őket.

A workshopok fontosak számunkra és az is, hogy jól csináljuk őket. Ebben szeretnénk segíteni nektek is gyakorlatok bemutatásával nem csak a saját életünkből, hanem az iparág ajánlásaiból is merítve. 

 

Gyere el ha érdekel hogy:

- kiket hívj meg

- melyik projekt fázisban, milyen gyakorlatok hasznosak

- hogyan kell összegezni az elhangzottakat és a csapat számára is elérhetővé tenni

 

LogMeIn

 

Simplifying how people interact with each other and the world around them to drive meaningful insight, deeper relationships and better outcomes for all has helped LogMeIn grow to become one of the world’s top 10 SaaS companies with a leadership position in every one of our markets.

Speaker
Ádám Polyák

Ádám Polyák

Product Designer - LogMeIn CES CX

Session Image
10:00- 12:30

The REAL networking session

The

WorkshopENGLISH Hub55 Meetup 1- The Arc

Status

Limited Capacity

Description

No matter where we go, investors' clubs or startup meetups, everybody hates them: the "networking event". Where we all collectively cling on to our little glass of bubbles trying to speak to someone relevant. #awkward

 

This is an offense to everyone's intelligence! 

 

WHY? Smalltalk is both boring and inefficient. And a personal connection is still the biggest lubricant for any business relationship. 

 

In this workshop, we will cut the bullshit. Instead: We talk about our REAL challenges. And give/receive REAL (heartfelt) advice. 

 

Come along

- if you are up for having a conversation with startups, investors that go beyond the average "so-what-do-you-do" b*s*, and 

- if you are brave enough to NOT just show your facade. 

 

Bring along: 

- one challenge (business or personal - doesn't matter) that keeps you up at night.

 

It will be cool, intense, and probably unforgettable. And no worries: it's safe! 😉

 

The Arc

 

An International Master Mind coaching impact-driven people to build something that inspires themselves and others.

Speaker
Astrid Schrader

Astrid Schrader

Personal Growth Strategist

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
11:00- 12:30

The secrets of building a powerful employer brand

Employer Branding for Startups

Status

Nearly Fully Booked

Description

Hiring is hard, especially for startups with limited cash flow. A wrong hire can easily destroy a small business, so startups have to be very careful with hiring decisions. To hire top talent without all the the financial resources big companies have, it is vital for startups to define their mission and vision early on. In this workshop, you can learn how to discover and communicate your vision and mission to excite and engage top talent. 

 

Worki

 

The team behind Worki has consulted with several large and medium-sized businesses over the past years on their people and employer branding strategy. With a solid experience in the field of HR and employer branding, we help our clients in transforming their organisations into future-ready workplaces. We focus on designing the workplace experience, defining and implementing a sustainable employer branding and people strategy.

Speaker
Judit Radnai-Tóth

Judit Radnai-Tóth

Co-founder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
11:00- 11:30

Education

Panelbeszélgetés startupokkal a csapatalkotás kihívásairól valós példákon keresztül

Status

Nearly Fully Booked

Description

Valcz Nikolett, Life & Business Coach fogja vezetni a beszélgetést, aki az egyéni coaching konzultációk mellett szervezet- és csapatfejlesztéssel foglalkozik. Több hazai kkv-nak tartott sikeres teamcoachingot, köztük a Hairszikriszt szalonnak, akinek vezetője egyike lesz a beszélgetésben résztvevő vendégeknek. 

 

A beszélgetés során arra keressük a választ, hogy résztvevőink milyen módon, milyen eszközök, módszerek segítségével jutottak túl a csapatot érintő nehézségeken. Hogyan sikerült a csoportból csapatot építeniük? Hogyan reagáltak sikeresen a külső és belső változásokra? Miben látják a sikeres és együttműködő csapat titkát?

 

A beszélgetés végén Nikolett összefoglalja a tanulságokat, és gyakorlati teamcoaching eszközökkel, csapatfejlesztő technikákkal lát el minket, melyeket egyszerűen alkalmazhatunk a mindennapokban saját csapatkohéziónk erősítésére.

 

Valcz Nikolett Coaching

 

Valcz Nikolett vagyok. Life & Business Coach. Közgazdász. A CoachOK Szakmai Szövetség tagja. Az egyéni életvezetési- és karrier coaching mellett szervezet- és csapatfejlesztéssel foglalkozom.

Speaker
Nikolett Valcz

Nikolett Valcz

Life & Business Coach

Session Image
11:00- 11:30

Highlight What Matters

KAPTÁR Highlight 2/3

Status

Limited Capacity

Description

The lumio app was designed to help you save any piece of information on the internet that matters to you, as well as to help you utilize your saved data automatically. lumio was selected a top productivity app in the Chrome Web Store and reached some 200k downloads, but failed to become a real business, and was closed down recently. Attila, one of the founders, will share key insights and answer questions.

 

KAPTÁR 

 

KAPTÁR is the coworking space of freelancers in the heart of Budapest. Workspace, home of developing companies, and a place for compelling meetings in the same spot, close to everything and everyone.

Speaker
Attila Gajdics

Attila Gajdics

Co-Founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
11:00- 11:30

Robotok vs. recruiterek

Miért humanizáljuk a recruitment robotokat és dehumanizáljuk a recruitereket?

talkHUNGARIAN A38- Talentuno

Status

Limited Capacity

Description

Mik a legújabb munkaerőpiaci trendek?

Hogyan fogunk munkát keresni a jövőben?

Recruiterek helyett robotok fognak dolgozni?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ. Szó lesz chatbotokról, technológiai forradalomról és a kapcsolati hálók fontosságáról.

 

Talentuno

 

A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára.

A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen.

Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak.

Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Zsolt Kelliár

Zsolt Kelliár

CEO & Co-Founder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
11:00- 11:30

Legal AI a nagyvállalatok életében

Status

Nearly Fully Booked

Description

Mekkora esélyünk van rá, hogy ha a cégünk tudatosan megszeg egy iparági regulációt, akkor annak bírság lesz a vége? És mekkora esélyünk van a maximális bírságra? “Adj kellő adatot a hatóság joggyakorlatáról, és kiszámolom” – mondja a mesterséges intelligencia. Orbán Miklós előadásában ehhez hasonló témákat vizsgálva mutatja be a jogi mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket a nagyvállalati szférában.

 

Speaker
dr. Orbán Miklós

dr. Orbán Miklós

alapító partner, OPL Attorneys

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
11:00- 11:30

Possibilities of 3D printing

Versatility of printable materials

Status

Nearly Fully Booked

Description

In a few short years, the number of 3D printing resins increased tremendously, from basic printable ones to highly functional and composite resins. Today, designers and engineers can print and use plastics with high-temperature resistance, high elasticity or even ceramic content, opening up the possibilities of rapid and functional prototyping even further. You can meet 3D printed objects at a jewelry shop, a dentist or a civil engineer. How far can we go with 3D printing materials?

 

Formlabs

 

Formlabs is an American 3D printing technology startup. Started out of MIT in 2011, the company now employs over 450 people across offices in Boston, Berlin, Tokyo, Budapest and Shenzhen. Formlabs is establishing the industry benchmark for professional 3D printing for engineers, designers, and manufacturers around the globe, and accelerating innovation in a variety of industries, including engineering, product design, dentistry, healthcare, jewelry, and research.

Speaker
Dávid Gergely

Dávid Gergely

Software Tester

Session Image
11:00- 11:30

Cities from the future

talkENGLISHHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- T-Systems

Status

Limited Capacity

Description

We heard a lot about existent smart cities, but are we aware of the possibilities, how are we able to make our urban life easier? Is it the present or the distance future to declare, that public transport could be a buzz if it harmonizes with the everyday needs of citizens? How can the urban air be clean? How can work the garbage delivery way better? Is the safe urban life, where nobody is in danger and the streets are secure an utopia? Cities of the future is our cities now, so the smart city concept is closer than we imagine. But there is a lot of work and tool behind a well operating solution. The presentation will show us a world thrugh possibilities and reality, where urban life is likeable and easy-living thanks to smart city solutions.

Speaker: Nemes András

Session Image
11:00- 11:30

Cool ≠ Useful

Tracking value in the AI era

talkENGLISHHIGHLIGHTED CEU iLab- LogoGrab

Status

Limited Capacity

Description

AI frenzy is at its peak. Recent achievements are jaw-dropping but awe doesn't pay bills. How to plan and protect your AI investment by focusing on solving real problems and creating value.

 

LogoGrab

 

Image recognition API to detect logos and marks at scale in images and video.

 

Speaker
Alessandro Prest

Alessandro Prest

Co-Founder

Session Image
11:00- 11:30

A historical outlook on x86 platform security

Wonders of x86, ghost on the PCH

Status

Limited Capacity

Description

In this talk, I will tackle one of the least well understood attack surfaces there is in today's organizations. x86 platform security and out of band management systems such as Intel's management engine and AMD's platform "security" processor. What is there to do, when you have lost control already?

 

Zero IT Lab

 

We are a team of hackers who sleep with one eye open and strive to learn, develop and educate the next generation of hackers in order to avoid issues because IT security is about protection and prevention. 

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
11:00- 11:30

Building Tech Empowered Short-term Rental Business

How to make it as an international Brick and Mortar start up in the 21st century?

Status

Limited Capacity

Description

Lessons learned from scaling, expanding, fundraising.

 

Let Me Inn

 

Let Me Inn is a premium short term rental management company that takes the hassle out of hosting for short term rental hosts. We help apartment owners capture extra revenue without any of the chores involved with short term letting.

 

We pride ourselves in offering a constantly outstanding guest experience, and work hard on blurring the lines between a hotel and a short term rental apartment. We will not rest until every one of our guests leave feeling like they had a better stay than any hotel could offer. We started in 2015 and have grown rapidly ever since; we currently manage 180+ apartments in Budapest. With the 136 million HUF investment we secured from Hiventures Ltd, a VC in Hungary, and with the help of our experienced angel investor, we have managed to start our regional expansion and launch our operation in Prague last year. We are also planning to take our experience in hospitality and higher yield generation to other countries in the region.

 

Speakers
Bálint Ákos Dencz

Bálint Ákos Dencz

Head of Sales

Dániel Uszta

Dániel Uszta

CEO

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
11:00- 11:30

Nemzetközi trendből vállalkozás

Hogyan lesz Influencer marketing ügynökség egy Startup Safari előadásból?

talkHUNGARIAN UP Center- BeBrand

Status

Limited Capacity

Description

Bemutatjuk a BeBrand történetetét. 2016-ban ültünk elsőként a Startup Safari előadásain.

Úgy láttuk, hogy nekünk is van egy jó alkalmazás ötletünk, amivel meghódíthatjuk a világot és megreformálhatjuk a közösségi zenehallgatás élményét. A lelkesítő hatás helyett viszont, arra jöttünk rá, hogy valami kisebbel és könnyebben megvalósítható projekttel kéne kezdeni. Pár hónappal később már azt vettem észre, hogy hostesseket irányítok az EFOTT fesztiválon és közel 200 jelentkezőt gyűjtöttünk össze, aki bevetné Instagram fiókját egy-egy promóciós kampány keretein belül.

 

Mára, több mint 800 Instagram profillal állunk kapcsolatban és történet folytatódik...

 

BeBrand

 

Instagram influencer marketing ügynökség vagyunk. Összekötjük a hirdetni vágyó cégeket és tehetséges Instagram influencer profilokat Magyarországon.

Speaker
Tamás Fleck Vedres

Tamás Fleck Vedres

CEO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
11:00- 12:00

Online piaci validálás és felskálázás

Hogyan validáld és valósítsd meg online csatornákon az üzleti tervedet

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Lounge- Google

Status

Fully Booked

Description

A performance csapattal több startup projekt online marketing tervezésében és kivitelezésében vettünk már részt. A fix24.hu és a rendi.hu kampánymenedzsmentjét most is végezzük. Tudjuk milyen a gyorsan változó piac és az elvárások. Ezekhez alkalmazkoni kell tudni, és jól kell tudni tervezni és a terveket az elérhető piaci információk alapján validálni, majd pedig megvalósítani.

Speaker
Zoltán Flekács

Zoltán Flekács

Head of Performance

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
11:00- 12:00

StartUp Mentoring Office Hours

30-60 perces, egyedi startup mentorálás

Status

Fully Booked

Description

Az esemény során lehetőséged van startupodat vagy ötletedet tapasztalt szakértőinkkel átbeszélni. Akár növekedés, akár tőkebefektetés a következő célod, érdekmentesen segítünk külső nézőponttal, tapasztalataink megosztásával.

 

A mentorálást az AbilityMatrix tanácsadó cég alapítói és senior szakemberei nyújtják:

https://hu.linkedin.com/in/akostolnai

https://hu.linkedin.com/in/kiszely

 

Igény szerint angol és magyar nyelven is elérhető program.

 

AbilityMatrix

 

Perception is reality. Ügyfélélmény stratégiai tanácsadással foglalkozunk, 2011 óta. StartUpoknak a gyorsabb növekedésben segítünk - product-market-fitre és üzletfejlesztésre fókuszálva.

Speaker
László Kiszely

László Kiszely

StartUp Mentor

Session Image
11:00- 12:30

A szó elszáll, de mi marad meg?

Hogyan adjuk át maradandóan gondolatainkat és ötleteinket?

Status

Fully Booked

Description

Beszéd- és előadástechnikai műhely kevés tapasztalattal rendelkezőknek.

 

Miután a bevezetésben áttekintjük, hogy hogyan érdemes felépíteni egy beszédet, milyen apróságokkal lehet fejleszteni a kiállásunkat, hogyan tudjuk növelni a hatásosságot, illetve a félelmeinkkel hogyan küzdhetünk meg, áttérünk a gyakorlatra. A résztvevőknek lehetőségük lesz kidolgozni egy saját beszédet, hozott vagy adott témában. Az egyéni munkát folyamatos visszajelzéssel fogom támogatni. A workshop utolsó részében pedig önkéntes alapon meghallgatjuk egymás előadását, majd azokat közösen kielemezzük, kiemelve a pozitív elemeket illetve a fejlődési pontokat.

 

AIESEC

 

Valuable practical experiences. International network. Entrepreneurship and creativity. Cooperating with Hungarian start-ups and companies to develop youth. Infinite opportunities. This is what AIESEC strives to provide. And more…

 

AIESEC is the world’s leading international youth-run organization, which is striving to develop youth leadership by providing opportunities, practical skills and challenging experiences to make our stakeholders become responsible world citizens who care about the word issues and are ready to act. For this, we collaborate with like-minded organizations, with a special focus on start-ups to boost the entrepreneurial mindset in Hungarian society.

 

We realize this through cross-cultural volunteering and internship opportunities organized by talented AIESEC members in more than 127 countries globally. By this we enable our members, exchange participants and the like-minded organizations we cooperate with to develop and gain relevant and invaluable professional work experience, while making an impact on society.

Speaker
Patrik Bálint

Patrik Bálint

Business Developer

11:00- 12:30

Create your first blockchain application

Create your first consortium blockchain application in less than 90 minutes

WorkshopENGLISH CEU iLab- Nebula 42

Status

Nearly Fully Booked

Description

ROOM: Quantum Room, 1st floor

 

Supposing you consider using a blockchain platform in your startup or business idea, 

we will demonstrate how you can create a first prototype application in less than 90 minutes with the help of Hyperledger Fabric Composer.

 

Minimal programming experience is required. 

Session Image
11:00- 12:30

Kezdjük a közösségi finanszírozással…

Indul az első magyar részvénycélú közösségi finanszírozási portál!

HUNGARIANMiniworkshop Kubik- Tőkeportál Zrt.

Status

Limited Capacity

Description

Légy részese a „Tőkeportál Momentum”-nak!

Hogyan gyűjts közösségi tőkét a vállalkozásod fejlesztésére? Befektetnél, de nincsenek millióid? Befektetnél, de nem akarsz milliókat kockáztatni? Ismerd meg a Tőkeportált, az első hazai részvénycélú közösségi finanszírozási portált egy másfél órás workshop keretében.

Programok:

Megismerkedhetsz többek közt a közösségi finanszírozás történetével, típusaival, a külföldi érdekességekkel.

A közösségi finanszírozás Európában és új, izgalmas lehetőségek Magyarországon
Crowdfundport – Szaniszló László

A közösségi finanszírozás múltja, jelene, szabályozása Magyarországon & a Tőkeportál felület rövid bemutatása
Tőkeportál – Nádasdy Kata & Molnár Klaudia

A közösség fontossága a közösségi finanszírozásban
Minner Akadémia – Mándó Milán

Az Invendor bemutatása
Invendor – Oswald Réka

Bemutatkoznak a Tőkeportálon nemsokára kampányt indító vállalkozások:

MONYO BREWING - A SÖR NEM JÁTÉK - http://monyobrewing.com/
SBRICK - AZ OKOS LEGO KOCKA - https://www.sbrick.com/
BLOCK - GUARDS YOUR BIKE

A workshop keretében mentorainkkal átbeszélheted saját tapasztalataidat és kérdéseidet és a Tőkeportál csapatának segítségével regisztrálhatsz a TŐKEPORTÁL OLDALÁRA. LÉGY AZ ELSŐ RÉSZVÉNYESEK KÖZÖTT!

További részletek:
https://tokeportal.hu/startup_safari_2019/
https://www.facebook.com/events/647942585634303/

 

 

 

Tőkeportál Zrt.

A Tőkeportál az első magyar szabályozott részvénycélú közösségi finanszírozási portál. Célja az induló vállalkozások tőkéhez jutásának elősegítése, a lakosság befektetési lehetőségeinek és részvételének növelése.

Speaker
Kata Nádasdy

Kata Nádasdy

Marketing Manager

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
12:00- 12:30

1nternet of Things

Avagy hogy képzeltük az IoT-t 10 éve, mi lett belőle és mit jósolunk ma

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- T-Systems

Status

Nearly Fully Booked

Description

A dolgok internete évről évre életünk egyre nagyobb területére kéredzkedik be. A Kitchen Budapest a T-Systems innovációs laborjaként mindig is tűzközelben volt, ha IoT-ről vagy az ehhez kapcsolódó világról beszélünk, az elmúlt 10 évben a dolgok "okosítása" ezen a helyen mindennapos tevékenységgé nőtte ki magát. De mit is jósoltunk egy évtizede a smart eszközök forradalmáról és hova jutottunk valójában? Mit jósolnánk ma a következő 10 évre? Ezekre a kérdésekre próbálunk választ adni ebben az előadásban. 

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
12:00- 12:30

Értékesíts videókat és kurzusokat online!

Egyszerű és működő megoldás vloggereknek, trénereknek, személyes márkát építőknek

talkHUNGARIAN UP Center- TudásPiac

Status

Nearly Fully Booked

Description

Lassan elcsépelt mondássá válik, hogy az idő a legdrágább erőforrásunk. Valószínűleg te is jártál már úgy, hogy a nap 24 órája kévésnek bizonyult a teendőid elvégzéséhez. Erre megoldás lehet, hogy azokat a feladatokat, amiket a számítógép is el tud végezni, automatizáljuk. Miért ne lehetne ezt megtenni tudásunk átadásával is? Megkönnyítve ezzel az előadók és a hallgatók dolgát, ráadásul az online eszközök segítségével a földrajzi korlátokat is ledönthetjük. Nem kell mindig újra elismételni az egyszer már elhangzott dolgokat, sőt nem kell egyszerre ráérnie az előadónak és hallgatónak sem. Ha mindezt jól csináljuk, akkor az online tartalmak (szóljon az diákoknak, ügyfeleknek vagy belső munkatársaknak) pénztermelő eszközökké válhatnak. De hogyan érdemes ennek nekiállni? Milyen buktatói és előnyei lehetnek? Kiválthatja az online információátadás a személyes jelenlétet? Erről szól Kiss Ákos előadása.

 

TudásPiac

 

A TudásPiac egy online videós oktató és értékesítési platform, amit saját domain neveden, saját logóddal a teljes kontroll megtartásával használhatsz. Használd az automatizmusokat, az előre megírt email sablonokat, készíts előfizetéses rendszereket és építsd a saját szakértői márkát! Nem kell programoznod, csak tartalmat fejleszteni, a kész anyagot az oldalra pár kattintással feltölteni és már indulhat is az értékesítés!

Speaker
Ákos Kiss

Ákos Kiss

Founder

Session Image
12:00- 12:30

Tipikus szerzői jogi hibák...

...amelyet elkövet(het)nek a startupperek

Status

Nearly Fully Booked

Description

A startupokról sok minden elmondható:  tevékenységük gyakran megelőzi tényleges (jogi) létrejöttüket, az elején nincs elég forrás a munkatársak megfelelő foglalkoztatására, vagy pedig az alapítók több országban is folytatnak tevékenységet.

 

Ezek az „élethelyzetek” több problémát is okozhatnak, ha nem vagyunk körültekintők.

 

Az előadás kitér a szerzői művek keletkezésére, a munkaviszonyban létrehozott művek amerikai, holland és magyar szabályozására, valamint megoldást kínál, hogyan rendezhetik megfelelően a startupperek az IP jogokat.

Speaker
dr. Dénes Legeza

dr. Dénes Legeza

osztályvezető

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
12:00- 12:30

Startup-scaleup marketing: felnősz vagy megszöksz

Hogyan pörgesd fel a növekedés motorját?

Status

Fully Booked

Description

Milyen kihívásokkal kell megküzdenie egy scale up előtt álló startupnak?
Growth hacking - Illegális módszerek vagy hidegvérű automatizálás?
Milyen marketing stratégia tudja támogatni egy három szereplős multi-sided platform kiegyensúlyozott növekedését?


Csanda Gergely, a KÜRT Akadémia marketing és képzésfejlesztési vezetőjeként a hazai piac egyik legkorszerűbb marketing képzését hozta létre, májustól pedig a Talentuno csapatát erősíti. Tőle mindent megtudhatsz a legújabb MarTech trendekről és a fenti témák bemutatása mellett azt is elárulja, hogy hogyan lehet felépíteni egy igazán ütős marketing csapatot.

Talentuno
A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára. A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen. Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak. Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Gergely Csanda

Gergely Csanda

Marketing Director

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
12:00- 12:30

Do you have a DRIVEr’s licence?

KAPTÁR HIGHLIGHT 3/3

Status

Limited Capacity

Description

An old Gallup study indicates that only 13% of employees worldwide are actively engaged at work and more recent data doesn’t show much of a change in the right direction. It as an issue, because - as Martin Zwillig claims - entrepreneurs who can’t attract and maintain a highly motivated team rarely even get off the ground. If you want to change the world with your business come and learn how motivation really works. You’ll hear real life examples from Dan Pink’s extensive and disruptive research on Drive and you’ll have a chance to think out loud about how you could implement these best practices into your context.

Előadő: Horváth Irma, Community Builder, Team Developer & Mompreneur Ambassador

Speaker
Irma Horváth

Irma Horváth

Community Builder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
12:00- 12:30

Why sound makes a big impact for brands

Sound is an indispensable part of your brand identity, do you know what your brand sounds like?

Status

Limited Capacity

Description

Sound is an indispensable part of your brand identity: as part of your product and user experience it plays a crucial role for brand recognition, emotional storytelling and has a huge impact when creating valuable and pleasant user experiences. In times of uprising Voice technology a strategic developed sound identity will become a mandatory in user interaction for brands. In his keynote Max Kickinger will show how you can leverage the opportunities that sound will have for your brand when developed and managed concisely.

 

Raven and Finch

 

Raven and Finch is a sound solutions company that creates sound experiences for all forms of brand communication and storytelling.

Speaker
Max Kickinger

Max Kickinger

CEO

Session Image
12:00- 12:30

Monetizing Customer Experience

talkENGLISH CEU iLab- LHBS

Status

Nearly Fully Booked

Description

Stop trying to delight your customers! 

 

Experts predict that by 2020, next year, customer experience will overtake product and price as a means of gaining competitive advantage. Yet CX is often seen as a philanthropic, cost centered way to delight customers with random acts of kindness, freebies and perks. These types of activities are not effective for customer retention and equally importantly, they deliver a negative ROI. Is there a better way to design  the CX that truly impacts business? Reducing customers effort is the most effective way to deliver CX that delivers measurable value to customers as well as business. 

 

LHBS

 

Strategy and Innovation Firms

Speaker
Joanna Bakas

Joanna Bakas

Managing Partner

Session Image
12:00- 13:00

StartUp Mentoring Office Hours

30-60 perces, egyedi startup mentorálás

Status

Fully Booked

Description

Az esemény során lehetőséged van startupodat vagy ötletedet tapasztalt szakértőinkkel átbeszélni. Akár növekedés, akár tőkebefektetés a következő célod, érdekmentesen segítünk külső nézőponttal, tapasztalataink megosztásával.

 

A mentorálást az AbilityMatrix tanácsadó cég alapítói és senior szakemberei nyújtják:

https://hu.linkedin.com/in/akostolnai

https://hu.linkedin.com/in/kiszely

 

Igény szerint angol és magyar nyelven is elérhető program.

 

AbilityMatrix

 

Perception is reality. Ügyfélélmény stratégiai tanácsadással foglalkozunk, 2011 óta. StartUpoknak a gyorsabb növekedésben segítünk - product-market-fitre és üzletfejlesztésre fókuszálva.

Speaker
László Kiszely

László Kiszely

StartUp Mentor

Session Image
12:30- 13:30

Marketing in the Age of Assistance

Főszerepben az ügyfélémény

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Lounge- Google

Status

Fully Booked

Description

A digitális transzformáció jelentős változást hozott a mindennapi és üzleti élet számos területén. Máshogy tájékozódunk, máshogy kommunikálunk és máshogy hozunk meg döntéseket. A workshopon valós példákon, esettanulmányokon keresztül nézzük meg, hogy a digitalizációnak köszönhetően megváltozott fogyasztói elvárások milyen hatással vannak a vállalkozásokra, azon értékesítési csatornáira és ügyfélkapcsolataira.

Speaker
Boglárka Pécsi

Boglárka Pécsi

Partners Coordinátor, Google

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 13:30

Hogyan NE csináld!?

Avagy a startup-építés gyakorlati problémái Magyarországon az alapító szemszögéből

talkHUNGARIAN UP Center- AgroInno

Status

Fully Booked

Description

Startup-építés gyakorlati problémái Magyarországon az alapító szemszögéből.

 

Félórás ismertető arról, hogyan néz ki a startup-építés első szakasza, azzal a kimondott céllal, hogy megkímélje a jövendőbeli alapítókat a csalódástól; hasznos tippek és tanácsok azzal kapcsolatban, hogy hogyan és mibe vágj bele, hogyan validálj, milyen legyen a csapatod, mitől félj és mitől ne félj!

 

AgroInno

 

Az Agro-Inno beltéri növénytermesztési (indoor farming) megoldásokkal, azaz víztakarékos, úgynevezett hidrokultúrás, zárt térben történő növénytermesztéssel foglalkozik. A cég októberben tervezni piacra dobni első termékét, amellyel otthoni körülmények között lehet prémium zöldségeket és gyümölcsöket termeszteni.

Speaker
Attila Hudecz

Attila Hudecz

Entrepreneur

Session Image
13:00- 13:30

EvilCorp or FairCorp?

Deciphering a privacy policy

talkENGLISH Trekhunt- Trekhunt

Status

Limited Capacity

Description

Reading all the privacy policies you agree to on average would require 76 days per year. Obviously no one does that, but does that mean we really don't care? Google is just being fined $57M for misleading privacy policies, so someone should care. This talk will teach you how to quickly identify whether a company is abusing your personal data or treating it fairly.

 

Trekhunt

 

Trekhunt is a fast-growing travel technology startup determined to help people find the best outdoor adventure tours and activities of the world as simple as possible. We are building a search engine and a community as well. Are you ready to join and unleash your inner trekhunter?

Speaker
Mark Vinkovits

Mark Vinkovits

Data Protection Partner

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
13:00- 13:30

Door to the startup ecosystems of millions

Finding innovation in the East is probably the best you can do

Status

Fully Booked

Description

It's 2019 and when it comes to innovation and startups, everybody is still talking about Berlin, London, the Silicon Valley and so on without taking a closer look at the Eastern part of the world. Did you know that Ukraine is the world's fourth in number of certified IT specialists? Or that Georgia is ranked 2. on World Bank "Starting a Business" ranking? Have you ever checked the facts how developed the Russian or the Turkish startup ecosystems? 

 

At the event, we go deep into the numbers, trends and facts of a 300 million region including Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, the Russian Federation, Turkey and Ukraine. In 30 minutes, you get a unique insight into these startup ecosystems delivered by the CEO of EuroAsian Startup Awards, the organization that finds the best startups of 8 countries in 19 categories this year with full access to the local ecosystems.

Speaker
Attila Sándor

Attila Sándor

CEO

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
13:00- 13:30

Helyetted dolgozó szerződések!?

Először mutatjuk be a TrustChain platformot, a hivatalos magyar, cseh és osztrák piacra lépés előtt

Status

Fully Booked

Description

Itt az ideje, hogy újra gondoljuk az elmúlt 20 évben kialakult gyakorlatokat. Mi úgy gondoljuk elég volt a szerződések e-mailen történő oda-vissza küldözgetéséből, változáskövetővel történt módosítások vizsgálatából, a nyomtatásból, scannelésből, postázásból.

 

Volt egy pont amikor ebből elegünk lett és úgy gondoltuk, ha már úgyis digitálisan hozzuk létre a szerződést, miért csak annyi a társított következmény, hogy elküldjük e-mailben és kinyomtatjuk?

 

Nekünk ennél vadabb a fantáziánk. Eljött az ideje a szemléletváltásnak. Sokan próbálkoztak már vele, de mi egy merőben új irányból közelítettük meg a kérdést és alkottunk meg egy igazán egyedi megoldást. Ezt szeretnénk nektek bemutatni.

Speakers
dr. András Vándor

dr. András Vándor

Head Of Product Development

Dr. Romhány Gergely

Dr. Romhány Gergely

CEO

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
13:00- 13:30

Video Reviews in the Age of Reputation

Trust in online communities and social reviews for audience engagement.

Status

Nearly Fully Booked

Description

What is the role of trust in marketing and how can we measure it? A brief introduction to the post-truth information saga a.k.a. Age of Reputation.

How can event marketers generate content to be used in pre- and post-event marketing? How can communities secure new revenues with reviews?

Video reviews are about to change interactions and create new forms of trust and audience engagement. Unpublished insights from Vialog, a London based video review startup.

 

About Vialog:

Searchable and subtitled video comments.

Kereshető és feliratozott videó kommentek.

Speaker
Dávid Sarlós

Dávid Sarlós

Founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 13:30

Kiberbiztonság a nagyvállalati agilis működésben

Status

Limited Capacity

Description

A kiberbiztonság egyfelől mint egy héj működik, megvédi a szervezetet belülről és kívülről. Másfelől mégis átalakul a szoftverfejlesztés területén, tribe-okba küldjük a security és privacy champion-öket. Hogyan tudunk úgy változni, hogy mégis megmaradunk valamennyire, olyannak amilyenek most vagyunk?

ELŐADÓ: NAGY ZOLTÁN

MAGYAR TELEKOM CSOPORT BIZTONSÁGI IGAZGATÓJA

Speaker
Nagy Zoltán

Nagy Zoltán

Magyar Telekom csoport biztonsági igazgatója

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
13:00- 13:30

Így működik az Instagram algoritmusa

Pár tipp, hogy megszerettesd magad vele

Status

Nearly Fully Booked

Description

Az Instagram algoritmusa egy összetett dolog. Kismillió tényezőt számításba véve kalkulálja ki, hogy téged melyik tartalom milyen valószínűséggel érdekel - és ha elég nagy ez a szám, akkor megmutatja neked.

 

Kevin Systrom, az Instagram társalapítója szerint a felhasználók átlagosan a posztok 70%-át nem látják, így marketinges oldalról a legfőbb célunk az, hogy benne legyünk abban a 30%-ban.

A mai világban, amikor mindenki a figyelemre vágyik ez talán különösen nehéznek tűnhet - de ha ismered a pontos játékszabályokat, akkor jóval könnyebben köthetsz barátságot az Instagram algoritmusával.

 

Az Instagram ugyan eddig is az egyik legnépszerűbb közösségi oldal volt, marketing szempontból nézve az utóbbi 1-2 évben nagyon jelentős fejlődésen ment keresztül kishazánkban. A cégek már nem csak ismerik, hanem el is ismerik a jelentőségét, így ezen a platformon is megjelent a stratégiailag jól felépített, autentikus, transzparens kommunikáció szükséglete.

 

Ezen a workshopon az elmúlt 1 év közösségi média tanácsadói tapasztalataimból és a külföldi trendek egy részéből kiindulva megtervezzük a te vagy a vállalkozásod online kommunikációját, hogy aztán gyakorlati tippekkel felvértezve valósíthasd meg az Instán.

 

InfluencerBlog

 

Az InfluencerBlog pontosan az, amire a neve alapján gondolnál - egy blog, fókuszban az influencer marketing és egyéb hozzá kapcsolódó területek. A BeBrand Agency-vel való együttműködés keretein belül podcastje is van, Kávészüneten az Influencerrel címmel, ahol házigazda - egyben az alapító és a blog írója, Bálint influencerekkel beszélget a piacról, az ebben betöltött szerepükről és általánosságban önmagukról.

Speaker
Bálint Kardos

Bálint Kardos

Social Media Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 14:30

Az Y Modell

12 magyar fiatal vállalkozó útja a siker felé

Status

Nearly Fully Booked

Description

Vállalkozást indítani egyetem mellett? 🤔

 

Akár egyetem nélkül közösséget építeni és rendezvényeket szervezni? 🤔

 

Olyan életet élni, ahol boldogok lehetünk minden nap? 🤔

 

🔥 Ideje a széthúzás helyett az összefogást választani. Mi is ezt tettük és tesszük a jövőben, hogy segítséget nyújtsunk mindenkinek aki a saját útját szeretné járni.

 

🔥 Többek között ezért került megírásra #azymodell című könyvünk és ezért mesélünk arról, hogy mi hogyan indultunk és hol tartunk ma 🙏

 

🔥 Ha 2019-et a már rég óta dédelgetett terveid megvalósításával szeretnéd kezdeni, akkor gyere el és tedd le ennek alapköveit 🔥

 

Az kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Tóth Gábor - Tudatos Fiatalok Közössége

Vedres Tamás - Playsic Kft. és BeBrand alapítója

Majsai Richárd - Majsair Design és a Mentor Tribe alapítója

 

MentorTribe

 

A MentorTribe vállalkozó fiatalok közössége, akik már megépítették az álmukat és most megírták tapasztalataikat neked, hogy te is elérd céljaidat.

Speakers
Tamás Fleck Vedres

Tamás Fleck Vedres

CEO

Richárd Majsai

Richárd Majsai

Freelancer

Gábor Tóth

Gábor Tóth

Founder

Session Image
13:00- 14:30

Csináld-magad SEO Audit: Weboldal elemzés

A SEO nem halott, csak átalakult. A jó helyezések és magas forgalom nem elérhetetlen álom!

Status

Fully Booked

Description

(4. emelet, 9. ajtó, 46. csengő)

 

A SEO nem halott, csak átalakult.

A jó helyezések és magas forgalom nem elérhetetlen álom, csak megfelelő tudás és kitartó munka eredménye.

 

A workshop során megmutatjuk, hogyan lehet bármilyen weboldalról megállapítani, miben erős SEO szempontból, és hol vannak további fejlődési lehetőségek. Az alkalom két részből fog állni. Az első részében Nagy Gábor a BP Digital társalapítója bemutatja a keresőoptimalizálás fő területeit, azoknak elemzési módszereit.

 

A második részben önálló munkára kerül sor, ahol a korábban bemutatott módszerekkel elemzünk weboldalakat a gyakorlatban. Ehhez az előadó folyamatos segítséget fog nyújtani. Végül a workshop utolsó részében meghatározuk, hogyan érdemes elindulni a keresőoptimalizálási tevékenységekkel. Mindehhez pedig Gábor gyakorlati tippeket is ad.

 

BP Digital

 

Keresőoptimalizálás (SEO) módszereink segítségével látogatók tömegeit juttatjuk el a weboldalakra. Nálunk a SEO nem csak egy üzletág, hanem a fő fókusz. Csapatunk a keresőoptimalizálás minden kérdésére tud megoldást. Biztosra megyünk, hogy a weboldal tulajdonosok ne csak átmeneti növekedést lássanak néhány egyszerű trükknek köszönhetően, hanem tartós legyen az eredmény.

Speakers
Gábor Nagy

Gábor Nagy

Head of SEO

Norbert Híres

Norbert Híres

SEO specialist

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 14:30

Könyvelési Kickoff Freelancereknek

Könyvelési alapinformációk konyhanyelven

Status

Limited Capacity

Description

Minden az alapokkal kezdődik. Ha Te, mint freelancer megérted, hogy hogyan is működik a vállalkozásod könyvelése és milyen lehetőségeid vannak, jobb döntéseket fogsz hozni. Nemcsak sokkal könnyebben fogsz boldogulni az adminisztrációval, hanem végre úgy érzed, nem csak sodródsz az árral, hanem teljesen kezedben tartod vállalkozásod alakulását.

 

Proactive Bookkeeping Kft.

 

Magyarországon elsőként mentorált könyvelést nyújtó, egyéni vállalkozó specialista könyvelő irodája vagyunk.

Speaker
Márton Mórász

Márton Mórász

Founder & CEO

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
13:00- 14:30

Cross-platformos AR alkalmazások fejlesztése

Szeretnéd, hogy a te alkalmazásod legyen a következő Pokémon Go?

Status

Limited Capacity

Description

A mai modern informatika egyik feltörekvő technológiai vonala a kiterjesztett valóság (AR). Több informatikai óriáscégnek is megvan a maga fejlesztői környezete, pl. ARKit és ARCore, amelyek jelenleg igen nagy eszköz- és szoftverkorlátozásokkal érhetőek el. Az előadás során betekinthetünk egy platformfüggetlen AR fejlesztői könyvtár, a Vuforia gyakorlatias működésébe.

 

innobie

 

Élményalapú oktatás, digitális pedagógia, tapasztalat általi tanulás. Kulcsszavak, amelyek meghatározzák a 21. századi tanítási trendeket. A rohamos digitális fejlődés miatt a tanárok számára kihívást jelent a Z generáció hatékony tanítása. A kiterjesztett valóság segítségével Mi megoldást nyújtunk erre.

Speaker
Kristóf Muhi

Kristóf Muhi

CEO & Founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
13:00- 14:30

A jövő csapatai

Motiváció, Rugalmasság, Agilitás

HUNGARIANMiniworkshop Kubik- Ambiance RE Kft.

Status

Nearly Fully Booked

Description

Digitalizált világunkban, a mesterséges intelligencia támogatása mellett az igazi érték egyre inkább a kreatív, és tartósan motivált munkaerő.
A határokon átívelő csapatok térhódítása, az x, y és z generációs munkatársak összehangolása új kihívásokként jelennek meg.
Hogyan szervezd meg a csapatodat, hogy minden pozícióba a legmegfelelőbb és magasan motivált kolléga kerüljön? Hogyan tartsd egyben a csapatod?
A motiváció mérhető. És megadja a választ.

 

About Ambiance RE Kft.:

Az Ambiance Consulting boutique tanácsadó iroda a digitális világ térnyerése közepette a növekedési lehetőségek kiaknázását “elejétől a végéig” (“end-To-end”) támogatja. A stratégiai tervezéssel, a továbblépés lehetőségét találjuk meg, a megvalósítás irányításával a stratégia véghezvitelét menedzseljük. A változtatás sikeréért, a növekvő elköteleződésért a „puha” készségek fejlesztésével támogatunk vállalatát, az érintett szervezeti egységeket. Haladó, nemzetközi, a vállalati mérettől és iparágtól függetlenül alkalmazható érték-orientált stratégiai megközelítéseket alkalmazunk, a szervezeti agilitás kialakítása érdekében dolgozunk úgy, hogy közben az emberi kapcsolatokra és értékekre építünk.

Ambiance Consulting, a boutique consultancy provides bespoke “end-to-end” services to corporates aiming at unlocking their growth potential. We co-create strategies and lead execution. Using the most recent theories, we aim at value creation and capturing in an agile and sustainable way. At the same time, we focus on the human side and aim at enhancing alignment by fine-tuning the soft skills of the stakeholders to increase team performance and successful strategy execution or change.

Speakers
Csaba Csényi

Csaba Csényi

MBA, ACC, Strategy and Execution Consultant, Sales Coach

Krisztina Fejes-Martinez

Krisztina Fejes-Martinez

Trainer, Motivational Consultant

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
13:00- 14:30

Farewell Office Managers-Welcome Workspace-Heroes!

The office is converting into a flexible workspace. How do we handle this change?

WorkshopENGLISH IseeQ- Good Monday

Status

Limited Capacity

Description

The world is changing and so is the office and all the activities connected to the office. A new role is finding its way to the way we work. The Workspace Hero! 

 

Good Monday

 

Good Monday is a flexible office management platform that's scalable for your needs. With Good Monday you get a turnkey solution and you can access endless services and utilize them immediately. You only need to have one agreement. The one with us. We are a ready-to-use platform that allows full control and absolute flexibility. You plug. You play + you can cancel anytime. Easy.

Speaker
Mik Strøyberg

Mik Strøyberg

Founder, CEO

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
13:00- 14:30

Egy kreatív szakmából, a programozás világába

Milyen előnyei és hátrányai vannak a váltásnak a kreatív szakmából a programozói karrierre?

HUNGARIANpanel A66- Green Fox Academy

Status

Nearly Fully Booked

Description

Ma már egyre többen váltanak különböző szakmákból a programozásra. Van, aki a karrierlehetőség miatt, van, aki a jobb fizetés, van, aki a tanulásvágy miatt vált karriert. Panelbeszélgetésünk során megtudhatod, hogy volt hallgatóink, akik korábban grafikusok, designerek, fotósok voltak tehát kreatív területen dolgoztak miért kezdtek el programozni tanulni. Továbbá, hogy hogyan tudják hasznosítani korábbi skilljeiket, tudásukat most.

 

Green Fox Academy 

 

A Green Fox Academy, Magyarország első 4,5 hónapos bootcampje, a munkaerő-piaci igényekre válaszolva 2015 októberében kezdte el a junior programozók képzését. Míg az első évfolyamot 21 hallgató kezdte meg, 2017-ben már 200 hallgatót vettek fel, 2018 októberéig pedig már több mint 570 hallgató iratkozott be. 2018 őszén a 10. évfolyamot indítják, illetve hatodik, partnercégeiknél tartott in-house képzésüket zárják. A programozás mellett a soft skilleket - többek között stresszkezelést, prezentálást, csapatjátékot - is fejlesztik, ezzel is megkönnyítve a hallgatók karrierváltását.

Speakers
Péter Rónai

Péter Rónai

Junior Developer

Péter Hencz

Péter Hencz

Junior Developer

Virág Paizs

Virág Paizs

Junior Front-end Developer

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
13:00- 15:30

Visit of the low-tech workshop Cyclonomia

Community Do It Yourself low-tech workshop

Status

Limited Capacity

Description

Cyclonomia was created in 2013 and has 500 members. It is a community Do it Yourself bikeshop where people can learn and teach how to repair their bikes. It is also a place where we question the limits of high-tech solutions and develop low-tech solutions, especially for transports. We are designing and constructing cargobikes and trailers... and also tools for sustainable agriculture, bike turmix or bike generator.

 

You are invited to visit our bikeshop and discover our developed tools. To do so, we will engage in a discussion about conviviality and the limits of high-tech toward the potentialities of low-tech philosophy.

 

Cargonomia

 

Cargonomia is a non-profit cooperative with activities and projects inspired by Degrowth. Through Cargobike mobility services, it helps to connect local organic food producers and Budapest citizens. It also works to maintain an open space which hosts community events and workshops dealing with Degrowth, sustainability, social justice, low-tech and well-being.

 

The Cargonomia team conducts researches which are action-oriented in cooperation with several universities and is also involved in community education programmes.

 

Last year Cargonomia launched two new projects. The first aims to rethink the usage of public spaces through urban agroforestry and how to make the Budapest city space fertile again. The second, Közteher Bringa, or Community Cargobike Sharing System gives the possibility to borrow cargobikes, which were constructed in Budapest, for mobility purposes such as moving large items or delivering children to school.

 

These bikes will provide logistical solutions for the You & Startup 2019 gathering.

Also, we are happy to participate and bring our Degrowth philosophy in questioning the physical and cultural limits to growth.

Speaker
Vincent Liegey

Vincent Liegey

Co-author, Coordinator

Session Image
14:00- 14:30

E-commerce Email Design Trends & Best Practices

Status

Nearly Fully Booked

Description

Email marketing is still one of the best online marketing channels with 400%+ ROI. Most e-commerce companies sends some sort of emails to their customers or wannabe customers, but many of those messages will end up unopened or unclicked. In this presentation you are going to learn how to spice up your email designs to have a better chance for standing out in today's crowded inboxes and deliver exceptional messages to your customers that will make them click your CTA right away.

 

Chamaileon.io

 

Chamaileon.io is an email design platform that helps professionals & teams creating mobile-friendly email templates without writing a single line of code. 

Speaker
Roland Pokornyik

Roland Pokornyik

CEO, Co-founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 14:30

Üres zsebbel mobilappot fejleszteni

Ezekkel az ingyenes, de hasznos eszközökkel estünk neki a VIMAGE projektnek

talkHUNGARIAN Liligo- Vimage App

Status

Fully Booked

Description

A VIMAGE egy tipikus garázs-startupként indult. Otthonról dolgoztunk ingyen, a szabadidőnkben. Induláskor sem tőkével, sem befektetővel nem rendelkeztünk, így az ingyenes vagy olcsó megoldásokra próbáltunk támaszkodni, természetesen a használhatóság és a hosszú távú skálázhatóság figyelembevételével. Előadásunkban bemutatjuk, hogy ezen szempontok alapján milyen szoftveres megoldásokat használtunk indulásunkkor.

 

VIMAGE APP

 

A VIMAGE egy cinemagraph készítő alkalmazás, mellyel mozgó effektekkel dobhatod fel a hagyományos fotóid

Speaker
Gábor Horváth

Gábor Horváth

CTO

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
14:00- 14:30

Kávézó 21. századi igényekhez alkalmazkodva

Hogyan változik a gasztronómia az ételérzékenységek következtében?

Status

Nearly Fully Booked

Description

Sőtér Kitti, a Plantmilkyway kávézó és sütiző alapítója mutatja be, hogy milyen változások mentek végben az elmúlt években a gasztronómiai piacon. Valamint, hogy az egyre gyakrabban előforduló ételintolerancia és a növekvő vegán kultúra milyen új igényeket szül. Ezek mellett azt is megtudhatjuk, hogy hogyan indult a Plantmilkyway Pastry Shop és milyen egyedi megoldásokkal rendelkezik, melyek segítik ezen szükségek kielégítését és a hiányosságok pótlását.

 

Plantmilkyway

 

Helyben készült gluténmentes, vegán sütemények Budapest szívében. Mottónk, hogy az egészséges édesség látványa és elfogyasztása is lehet élmény. 

Speaker
Kitti Sőtér

Kitti Sőtér

Founder

Session Image
14:00- 14:30

Kedvezményes jeggyel a katasztrófa felé

KATA adózás és a nyugdíj

talkHUNGARIAN UP Center- KatásLeszek

Status

Limited Capacity

Description

A KATA adózás megjelenésével egy kedvezőbb, átláthatóbb és érthetőbb adózás jelent meg Magyarországon a vállalkozók számára, de ha nem figyelünk oda, idős korunkban óriási árat fogunk ezért fizetni. 

 

Valójában mekkora a baj, ha katás nyugdíjáról van szó? Gyertek el előadásomra, vegyük végig a számokat, és nézzük meg milyen lehetőségeink vannak, hogy elkerüljük a katasztrófát.

 

Katás Leszek

 

Egy KATA vállalkozó és egy könyvelő- és adótanácsadó cég együttműködéséből jött létre a Katasleszek.hu, azzal céllal, hogy kimondottan KATA adózó egyéni vállalkozóknak készítsenek online képzéseket. Ez az együttműködés által sikerül a szakmai, sokszor nehezen érthető anyagokat, mindenki számára befogadható és érthető formára hozni. Így hozták létre, ma már Magyarország legnépszerűbb KATA adózással foglalkozó online tanfolyamát, és ebben a szellemben készítik további képzéseinket is.

Speaker
Szabolcs Molnár

Szabolcs Molnár

CEO

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
14:00- 14:30

Digitális versenyjogi túlélőcsomag startuppereknek

Az influencermarketingtől az e-Commerce-ig

Status

Nearly Fully Booked

Description

A startupperek egy kötetlen páros előadás formájában megismerkedhetnek az influencerek tevékenységére vonatkozó szabályokkal. Bemutatjuk a GVH digitális stratégiáját, ismertetjük a GVH legfrissebb ügyeit a témában (pl. Google, Apple, Golden Eye). Szó lesz arról is, hogy az elektronikus kereskedelem során a start-uppereknek milyen versenyjogi szabályok betartására kell figyelniük. Felvázoljuk a fogyasztóvédelem, versenyjog és az adatvédelemi jog lehetséges találkozási pontjait.

 

Gazdasági Versenyhivatal

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1991. január 1. óta őrködik a gazdasági verseny tisztasága felett. Tevékenysége közé tartozik a kartellek felderítése, a nagyobb volumenű összefonódások vizsgálata, az erőfölényben lévő vállalkozások visszaélésszerű magatartásainak vizsgálata és a fogyasztóvédelem. Ezen feladatok ellátására indíthat versenyfelügyeleti eljárást, mely klasszikus hatósági fellépést eredményez. Ezenkívül feladata versenykultúra fejlesztése, a gazdaság szereplői versenyjogi tudatosságának, versenyjogi megfelelésének elősegítése különböző eszközökkel.

Speakers
Dr. Zenisek Andrea

Dr. Zenisek Andrea

irodavezető

Dr. Priskin Boglárka

Dr. Priskin Boglárka

irodavezető

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
14:00- 14:30

Let’s nearshore and beat the slow recruiting!

Letsnearshore.com brings Hungarian freelance developers and international projects together, on a cl

Status

Limited Capacity

Description

As is often the case with startups, Let’s Nearshore is based on the need of its own founders, who already had a successful business up and running, developing database software for companies. They were always on the lookout for good projects, reaching out to Western markets from Switzerland to the UK. They collaborated with recruiters in hope of finding additional professional resources. But the whole process seemed unreasonably slow and redundant…

 

Let’s Nearshore 

 

Hungarian startup Let’s Nearshore brings freelance developers and international projects together, on a cleaned and simple online platform, disrupting the old methods of finding IT talent, which involves recruiter companies, informal networks, and a whole lot of uncertainty.

Speaker
Márton Klausz

Márton Klausz

BizDev Manager

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
14:00- 14:30

Vállalati innováció a siker kulcsa

Bemutatkozik az MVM Zrt. belső és külső innovációs tevékenysége

talkHUNGARIAN Hub55 Meetup 1- MVM

Status

Limited Capacity

Description

Az MVM Zrt. 2016-ban indította útjára első energetikai fókuszú inkubátor programját az Smart Future Lab Zrt.-t majd a 2018-as évben létrehozták cégcsoport szinten a Csoportszintű Technológiai Innovációs Igazgatóságot ezáltal lefedve a teljes innovációs törekvéseket.

Speakers
Márton István

Márton István

Smart Future Lab Zrt, Vezérigazgató

Bertalan Zsolt

Bertalan Zsolt

Technológiai Innovációs Igazgató

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
14:00- 14:30

A sikeres vállalkozók így indítják el...

Nem kell mindent odaadni egyből a vevőinknek, minél előbb lépj a piacra.

talkHUNGARIAN Hi5- Hi5

Status

Nearly Fully Booked

Description

Tudtad, hogy a legtöbb cég nem azzal lesz sikeres, amivel elindult? Ez motiváló és egyben lehangoló is. Ennek oka, hogy a piacon ismerjük meg a legjobban a vevőigényeket. Ez azt is jelenti, hogy nem kell rágörcsölni az indulásra, ami egy kezdő vállalkozónak a bukását is okozhatja. Mivel indulj, hogyan tervezd meg a vállalkozásod első három évét? Gyere el és megtudhatod! 

 

Hi5

 

Hi5 – A szellemi műhely, ahol innovatív arcok találkoznak. Olyan helyet álmodtunk meg, ahová bárki betérhet, elérhető helyen van, és lehetősége van akár olyan rendezvényeken részt venni, sőt tartani is, ami előrevisz. Szóljon az kockáknak, vagy éppen az alkalmazotti létből kiszabadulni tervezőknek, itt mindent megtalálsz! A limonádénknak pedig nagy híre van a fogyasztóink körében, úgyhogy étlen-szomjan sem maradsz.

 

A “vendéglátást” ötvöztük egy közösségi tudással, élménnyel, hogy teret adjunk saját magunknak és legyen egy olyan törzshelyünk, ahol kötetlenül megtudjuk beszélni a szakma újdonságait, aktualitásait.

Speaker
Milán Mándó

Milán Mándó

Business Consultant

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
14:00- 14:30

Fun with robots: play, drive, touch!

Status

Fully Booked

Description

For all the tired safari hunters, we offer 30 minutes of pure joy and fun. Hear our robots make music, see them dance, drive our rovers, test your skills of building robots in the air, and measure how tired you are! Try out our telepresence robot too, it'll be an out-of-body experience. 🙂

 

Come in pairs, and you can fight against each other in a real robot battle!

Session Image
14:00- 14:30

Zöldmarketing elhelyezése a márkaépítésben

talkHUNGARIAN A38- A38

Status

Limited Capacity

Description

Fenntarthatóság, zöld, tudatos, környezettudatos – napjainkban egyre többször emlegetett kifejezések.

Nem meglepő, hiszen egyre inkább érezhetők azok a problémák és hatásaik, mint az éghajlatváltozás, levegő és vizek szennyezése, természeti erőforrásaink redukálódása.

 

Hogyan tud a marketing ebben a helyzetben a segítségünkre lenni? Miért fontos, hogy vállalatunk marketingtervének egyik alappillére a zöldmarketing legyen? Az előadás többek között ezekre a kérdésekre is ad majd válaszokat.

Speaker
Júlia Domján

Júlia Domján

Project Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 15:00

Privileged Access Management

Keep your Users close, and your Admins closer

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED One Identity Balabit HUB- One Identity

Status

Limited Capacity

Description

Miért fontos a privilegizált felhasználók kiemelt monitorozása? 
Milyen techológiával figyelik meg és biztosítják a világ nagy cégei, hogy a legfontosabb rendszereik ne kerülhessenek rossz kézbe?Az előadás során megtudhatjuk, hogy miként működik a világ egyik legfejletebb PAM rendszere és milyen algoritmusokat használnak a legnagyobb 
cégek, hogy felderítsék kiemelt felhasználóik szokatlan tevékenységeit.  

 

Speaker
Rábai Farkas

Rábai Farkas

Product Manager

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
14:00- 15:00

Growth Hacking, avagy a Startup GMK

Célunk még mindig a profit!

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Nearly Fully Booked

Description

Mindig azok jutnak előrébb akik optimalizálnak és hatékonyan használják az erőforrásokat. 

 

Legyünk egy kicsit kreatívabbak, merészebbek, sőt legyünk egy kicsit csibészek.

 

Tudjuk jól, hogy kell egy jó kérdés amire az adott válaszunk határozza cégünk jövőjét. 

Milyen kérdés érdemes feltenni? Mely sarokpontok segíthetnek? 

Speaker
Gábor Balog

Gábor Balog

Google Digital Workshop course organizer

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 15:30

Work It!

How to get actual value from exhibiting at events?

WorkshopENGLISH CEU iLab- Savage

Status

Nearly Fully Booked

Description

Don't wait for the organizers to deliver you leads on a silver platter. Don't be THAT exhibitor. Learn from event organizer veterans how to generate leads and close deals like a pro.

 

The workshop is being held at CEU room N15 101

 

Savage

 

At Savage, we are revamping the established mode of B2B events, bringing insight, meaning and discussion to the forefront of the events industry. Savage is dedicated to creating events that attract the world’s leading marketers, entrepreneurs, disruptors, brands, and technology under one roof.

Speakers
Jason Clowes

Jason Clowes

Customer Success Director

Saida Ayupova

Saida Ayupova

Co-Founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 16:00

I'm Remarkable Workshop

Női vállalkozóknak és wanna-be vállalkozóknak

WorkshopHUNGARIAN HubHub Workshop Room 1- Google

Status

Fully Booked

Description

Az #IamRemarkable egy Google kezdeményezés, amely arra bíztatja a nőket, és más, alulreprezentált csoportokat, hogy merjenek büszkék lenni a munkahelyen és a személyes életükben elért sikereikre, ereményeikre.

 

A tréninget kezdetben csak a Google-n belül tartották a munkavállalóknak, azonban hamar belátták, hogy milyen óriási igény van erre a fajta tudásra. Azóta számos nagyvállalathoz, kiscéghez, különböző iparági szereplőkhöz jutott el a kezdeményezés. Ezalkalommal a startuppereket szólítjuk meg.

 

A 90 perces workshop rávilágít arra hogy mennyire fontos karrierünk során a magabiztos fellépés, a self-promotion és olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel ezt a képességünket fejleszthetjük. 

 

Mire számíthatsz?

Bensőséges, vidám hangulatra

Újfajta, gyakorlatban is hasznosítható tudásra

Egy kis önbizalomnövelésre 🙂

Speaker
Anna Südi

Anna Südi

Grow with Google Program Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:30- 15:00

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
14:30- 16:30

The digital customer evolution

Milyen hatással vannak a digitális vállalatok a döntéseinkre, mindennapjainkra?

talkWorkshopHUNGARIANHIGHLIGHTED KPMG- KPMG

Status

Limited Capacity

Description

Hogyan változott meg a fogyasztás? 

Gyakori kérdés, hogy vajon hol jár majd az emberiség 30 év múlva? Hogyan fogunk élni, milyenek lesznek a körülményeink. Ezek elképzeléséhez nem árt tudni, hogyan és hová jutottunk az elmúlt 30 évben.

Program:

15:00 - Milyen hatással vannak a digitális elvárások a cégvezetők gondolkodására? - Bálint Dániel, KPMG

15:15 - Hogyan fogyasztják a digitális világot a tinik? Miért kell a felnőtteknek is felelősen kezelni a közösségi médiát? - Forgács Mariann, Be Social

15:30 - Az ügyfélélmény hat pillére a digitális korban - Veér Bálint, KPMG

15:45 - Panelbeszélgetés - Az ügyfelek evolúciója - Bálint Dániel, KPMG; Forgács Mariann, Be Social; Steigervald Krisztián, generációkutató

16:15 - Workshop - Hogyan készítsünk jövőálló terméket? KPMG Digital Academy - Bálint Dániel, Veér Bálint, KPMG

 

 

A KPMG irodaházának konferencia termében tartott programján bemutatjuk, hogy a ma sikeres vállalatai hogyan hatottak környezetükre, megvizsgáljuk, hogy a ma fiataljai mit várnak a jövőtől, kibeszéljük hogyan hatott a digitalizáció a fogyasztói gondolkodásra és egy interaktív, design thinking workshop keretén belül közösen próbálunk “jövőálló” terméket fejleszteni.

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
15:00- 15:30

Vállalkozás építés a pesti dugóban/ból

Status

Limited Capacity

Description

162 óra! (majd’ 1 teljes hét az 52-ből). Ennyit töltött egy átlag fővárosi autós csak tavaly dugóban. Ha érintett vagy, van egy jó hírünk!

 

A motoros személyszállítás a világ sok városában hatékony és szinte nélkülözhetetlen alternatívája a helyi tömegközlekedésnek illetve a taxiknak. Európában Párizs és London után 2018 óta már Budapesten is tudtok biztonságosan, kényelmesen, és minden másnál gyorsabban motorral utazni a RideOnTime-mal. Jó eséllyel most tele vagy kérdéssel! Vagy nem, csak érdekel a sztori. Igazából mindegy!

 

Gyere el és minden kiderül! 🙂

 

RideOnTime

 

Budapest jelenleg egyetlen motortaxija! Velünk dugóhelyzettől függetlenül, idegeskedés nélkül, mindig időben célhoz érsz, miközben egy egyedi élménnyel gazdagodsz és megtapasztalod, hogy a fővárosi közlekedés igenis lehet feszültségmentes!

Speaker
István Pári

István Pári

Founder

Session Image
15:00- 15:30

Development @Tekrama: A fejlesztő csapat első éve

Tapasztalatok, tanácsok, jó és rossz döntések egy korai fázisú proptech startup CTO-jától.

talkHUNGARIAN Muse- Tekrama

Status

Limited Capacity

Description

Vajon milyen funkciókat érdemes belerakni egy MVP-be?

Mennyire kell, hogy hibamentes legyen a szoftver?

Mindegy, hogy hogy néz ki, csak menjen ki?

Használjunk kész komponenseket vagy írjunk mindent meg mi magunk?

Agilis módszertanok?

Relációs vagy dokumentum adatbázis?

IaaS vagy PaaS? React vagy Angular?

Időbecslés?

 

Ezeken és további hasonló kérdéseken nagyon sokat gondolkodtunk a Tekramanál, sokszor rosszul döntöttünk, néha jól. Gyere el, hogy ne kelljen ugyanazokat a hibákat elkövetned!

 

Tekrama

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk.

 

Speaker
Dominik Földi

Dominik Földi

CTO & Co-founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
15:00- 15:30

Microsoft Office Hours @ Millenáris

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 1- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

 

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:00- 15:30

A magasan konvertáló weboldalak titkai

7 kritikus elem, amit 2019-ben tartalmaznia kell a weboldaladnak, hogy toronymagasan konvertáljon

Status

Fully Booked

Description

Ahogy napról napra drágulnak a hirdetési költségeink, egyre nagyobb luxus forgalmat terelni egy rosszul konvertáló weboldalra.

 

Az előadás után képes leszel egy új látásmóddal elemezni a jelenleg oldalad, és egy bevált módszertan mentén átalakítani azt, hogy az a lehető legtöbb profitot termelje neked.

 

Konverted.io

 

KKV cégeknek segítünk növekedni azáltal, hogy növeljük az oldalaikon történő vásárlások/feliratkozások számát, úgy hogy közben nem kell többet költeniük marketingre. 

Speaker
Ádám Tóth

Ádám Tóth

Webstartéga

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

The Quantitative Reality of The Trekhunt Story

A product management perspective

talkENGLISH Trekhunt- Trekhunt

Status

Limited Capacity

Description

Trekhunt is a search engine for outdoor adventures and it's a startup that's behind it. We're at the beginning of our story, we're less than a year old. We're fragile but we believe that what we do creates value for people all over the world.

 

The question is - how can we turn our vision, our dream into a real marketplace business, having all the struggles of the chicken and egg problem? What can we extract from existing product usage data? How can we get this data? How can we juggle with the business goals, our product vision and the objective reality. How to make decisions about what to change in the product to make it better? What risks do we have to take? How can we bridge quantitative data with qualitative research insights? 

 

This presentation will be about the quantitative reality a startup has to go through. This is what we are going through, this reality. And this is about finding the eternal beauty in that from a product management perspective.

 

Trekhunt

 

Trekhunt is a fast growing travel technology startup determined to help people find the best outdoor adventure tours and activities of the world as simple as possible. We are building a search engine and a community as well. Are you ready to join and unleash your inner trekhunter?

Speaker
Laszlo Kardos

Laszlo Kardos

CEO&Co-Founder

Session Image
15:00- 15:30

A koncepcióvalidálás fontossága

Hogyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy sikeres lesz-e az ötleted?

HUNGARIANmentoring&coaching Testbirds- Testbirds

Status

Fully Booked

Description

Abban segítünk a saját termék vagy szolgáltatás megvalósításán dolgozóknak, hogy hogyan tudja kutatni az ötlete későbbi sikerét. Mi kell ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy az ötlet és a megvalósítás célba fog érni?

 

Testbirds

 

UX research, user testing.

Speakers
Bianka Makkai

Bianka Makkai

Experience designer

Ágnes Muszka

Ágnes Muszka

Experience designer

Session Image
15:00- 15:30

How to build a startup – For Dummies

3 dolog, amit csinálj utánunk és 3, amit ne

Status

Fully Booked

Description

Annak a története, hogy 4 közgazdász és egy mérnök dropout hogyan húzott fel két VR-fejlesztő startupot másfél év alatt tutorialok alapján – és hogyan lett exponenciálisan kisebb az arcuk, ahogy rájöttek, mit is jelent pontosan céget csinálni.

 

GRID Entertainment

 

A GRID egy VR-játékfejlesztő stúdió, ami olyan, úgynevezett Hyper Reality szabadulószobákat készít, ahol a videojáték a fizikai térre épül. Hyper Realityben a játékosok VR-szemüveget viselve, látványos 3D-s világokban teljesítenek küldetéseket – eközben szabadon mozoghatnak, megérinthetik környezetüket, felvehetik és használhatják a szobában lévő tárgyakat, amik ott vanak mind a játékban, mind a valóságban is.

 

A GRID ehhez a technológiához biztosítja a hardvert és licenszeli a játékszoftvert szabadulószobák, szórakoztatóközpontok és más lokációk számára – Magyarországon és rövidesen a tengerentúlon is.

Speaker
Márton Álovits

Márton Álovits

Co-Founder

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:00- 15:30

The Networked Organization

Building Organizations of the Future: The Power of Formal and Informal Connections

talkENGLISH Kubik- Maven Seven

Status

Limited Capacity

Description

One of the key challenges we face in our organizations is how we harness the pace of changes coming from new technologies, business models and ways of working.

 

To succeed, we need to transform our organization to enable a free flow of information and new ideas among teams and across organizational boundaries.We need to leverage the power of informal networks and influencers to mobilize our workforce and accelerate change! Learn more about the behavioral aspects of change, and which strategies work. Appreciate the informal networks at play inside and outside organizations which drive adoption of change during transformation. Explore case studies and learn how to use connectivity to design adaptive and agile organizations in times of fast-moving global markets and disruption.

Speaker
András Vicsek

András Vicsek

CEO

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
15:00- 15:30

AI és etika? Igen!

Saját AI-etikai keretrendszer-építés alapjai. Megkerülhetetlen kérdések és lehetséges válaszok.

Status

Limited Capacity

Description

Az igenek és nemek, mindennapjainkat ezek a válaszok irányítják! Kérdés, hogy mi döntjük el, hogy mire mondunk igen vagy éppen nemet, vagy főleg mások? Főnökök, hírszerkesztők, marketing guruk, a google vagy a facebook ül a volán mögött vagy Te? Hogyan priorizálsz? Hogyan mondasz nemet? Segítünk a gyakorlati kérdések megválaszolásábanI Olyan módszereket ismerhetsz meg, amelyek segítenek a saját utadon, hogy arra figyelj, amire tényleg szeretnél, ami fontos neked! Nem egyszerű, de meg lehet csinálni! Gyertek el és most figyeljetek, hogy később is biztos arra figyeljetek, amire szeretnétek!

 

Kenyeres Consulting

 

Kenyeres Consulting is a firm specializing in supporting 

- personal development processes via coaching and training activities 

- responsible innovation methodologies in ICT field (coding, AI, big data mgt., machine learning) by providing training, lectures on ethics and fairness in technology

Speaker
András Kenyeres

András Kenyeres

Owner

Session Image
15:00- 15:30

Hogyan lesz ötletből működő vállalkozás?

talkHUNGARIAN Parkl- Parkl

Status

Fully Booked

Description

A nagyvárosi parkolás a legtöbb ember számára nagy kihívás, ezzel kezdeni kell valamit… A gondolat ami elvezetett egy immáron 3 éve sikeresen működő vállalkozáshoz. A Parkl alapítói a parkolással járó mindennapi problémák csökkentését tűzték ki célul, ami a jelenlegi több tízezer Parkl felhasználó számára sikerült is. Milyen fázisai vannak egy startup fejlődésének? Mik a buktatók és hol kell keresni a lehetőségeket? Gyere el előadásunkra és ismerd meg történtetünket, valamint legújabb fejlesztéseinket.

 

Parkl Digital Technologies Kft. 

 

A Parkllel garázs az egész város!

 

A PARKL alkalmazás okos parkolási és e-mobilitási szolgáltatásaival forradalmasítja a nagyvárosi közlekedést.

A Parkl rendszere olyan parkolási lehetőségeket tesz elérhetővé az autósok számára, mint a hotelek, irodaházak, társasházak és parkolóházak parkolóhelyei, amelyek sűrű hálózatot alkotnak Budapesten, így egyszerűen és gyorsan találhatunk az úti célunkhoz közeli parkolóhelyet. Az alkalmazás integrálja a teljes parkolási folyamatot a sorompónyitástól a készpénzmentes fizetésig.

A Parkl különböző elektromos töltési lehetőségeket is kínál, amelyek az applikáció térképén megtalálhatók, és segítségével az egész töltési folyamat könnyen kezelhetővé válik.

Speaker
Zsolt Somogyi

Zsolt Somogyi

Managing Director

Session Image
15:00- 15:30

Robotozás: játssz, vezess, mancsolj!

Status

Fully Booked

Description

Félóra kikapcsolódás és felfrissülés a szafariban megfáradt vadászoknak! Hallgasd meg zenélő robotunkat, csodáld meg táncoló robotunkat, építs robotot a kezeddel a levegőben, és mérd meg, mennyire fáradtál el! Próbáld ki telepresence robotunkat is, testen kívüli élményben lesz részed. 🙂

 

Gyertek párban, és harcolhattok egymás ellen igazi robotcsatában!

Session Image
15:00- 15:30

Nullától a sold outig

Esemény-és tartalommarketing az A38 Hajón

talkHUNGARIAN A38- A38

Status

Limited Capacity

Description

1. Eseménymarketing egy sokszínű kulturális központban

2. Közönségszegmentáció

3. Facebook és Instagram tartalmi best practice-ek

4. Organikus és fizetett tartalmak

 

Balázs Konrád

 

Konrád 2017 novembere óta kezeli az A38 Hajó social media felületeit, 2019-ben diplomázott a BME kommunikáció mesterszakán, digitális média szakirányon. Korábbi tapasztalatait ügynökségeknél hasonló területen szerezte, de dolgozott újságíróként is. Alkotó zenészként aktív résztvevője a zeneiparnak művészeti és kommunikációs oldalon is, előadásának fókusza az A38 Hajó digitális tartalomterjesztése lesz.

Speaker
Balázs Konrád

Balázs Konrád

Social Media Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 16:00

Útikalauz lélek-stopposoknak: Mire vágyom igazán?

Önismeret. Inspiráció. Lendület.

Status

Nearly Fully Booked

Description

MIRE VÁGYOM IGAZÁN?
◾ 5 akadály és 1000 új nézőpont, hogy válaszra találj! ◾

 

Miért ennyire nehéz megfejtenem, hogy mire vágyom igazán? Mi a fr*c tart vissza, hogy végre kibontakozzak az életemben? Mikor élem már végre át azt az érzést, hogy IGEN IGEN ERRE VÁGYOM, tisztán érzem, hogy ezt akarom!! Hogy mozdíthatnám meg végre a földbe gyökerezett lábam, és mozdulhatnék el ebből a szorongató, kietlen életérzésből?

 

Ha ismerős az érzés és ezek a belső monológok benned is gyakran elhangzanak, akkor ez az előadás neked szól!

 

👉Honnan tudhatod, hogy nem vagy jó helyen az életedben,és változtatnod kell ahhoz, hogy végre teljesnek érezd magad?

👉Ha megszületett benned a döntés, hogyan kezdj neki az életed átrendezésének?

👉Mi az az 5 pont ahol gyakran elakadsz, és hogyan old fel ezeket, hogy újabb lendületet szerezz?

Ezen az előadáson szó lesz alkuról és kompromisszumról, a kettő közötti különbségről, a jelenbe ültetett jövőről, a belső hangokról és a világ zajáról, a húzó-és tolóerőkről, türelemről és a folyamat megértésének hatalmáról.

 

💥🚀Az előadás lehetőséget ad rá, hogy friss gondolatokat engedj a rendszerbe, összeilleszd a kép darabjait és ELMOZDULJ!

 

Útikalauz lélek-stopposoknak

 

Gyűjts erőt. Kelj útra. Kelj életre. Indulj neki életed legnagyobb utazásának: fedezd fel önmagad!

Kún Zsófia vagyok, life coach. Az Útikalauz lélek-stopposok vállalkozás missziója, hogy minél több emberhez eljusson annak az üzenete, hogy önismerettel képesek vagyunk élet-bátorságot gyűjteni, felelősséget vállalni az életünkért, és alakítani azt!

 

Arra szeretnék inspirálni másokat előadásaimmal, írásaimmal és coaching munkámmal, hogy mondjanak IGENT önmagukra, és az álmaikra! Ismerjék meg magukat annyira, hogy tudják mire vágynak igazán, és erre építsék az életüket. Ha kell változtassanak, forgassanak fel mindent, akkor is ha ez sokszor nagyon nehéz, mert mindennél jobban megéri.

Speaker
Zsófia Kún

Zsófia Kún

Life Coach

Session Image
15:00- 16:00

Hogyan éljük túl saját sikerünket?

Franchise rendszer kialakítása nulláról

Status

Nearly Fully Booked

Description

A kezdő vállalkozások első buktatói után sokszor a sikert hasznosítani a legnehezebb. Egy vállalkozásba való tőkebevonás és terjeszkedés, brand építés kulcs eleme lehet a franchise hálózat kialakítása.

 

Bandersnatches kiadás – a résztvevők szavazhatnak milyen irányba haladjon az előadás.

 

Speaker
Dr. Havas-Sághy Gábor

Dr. Havas-Sághy Gábor

ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
15:00- 16:00

Semmit a Cybersecurity-ról

Status

Limited Capacity

Description

Mi történik akkor amikor a fejlesztők éppen nem a "terméket" fejlesztik?
A belső és külső hackathon projektek milyen hatással vannak a termékre, a csapatkohézióra és a szakmai fejlődésre?  
Egy home project miként indukálja a cégen belüli innovációt, és mekkora a támogatottsága a termékesítésének?
Hogyan válhat a cég terméke a fejlesztők hobbi projektjévé és milyen hatással van ez a produktivitásra?
Minderre konkrét példákon és történeteken keresztül próbálunk betekintést és válaszokat adni.

Speaker
Zana László

Zana László

Senior Software Engineer

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
15:00- 16:00

How to Create a Marketing Funnel ...

... that Generates B2B Sales.

talkENGLISHHIGHLIGHTED Tresorit- Tresorit

Status

Nearly Fully Booked

Description

Startup marketing success is often measured in making headlines at TechCrunch and The Next Web. You’re happy for the great coverage, but what next? Without customer onboarding and a good product, the buzz will not lead to real growth. To achieve success that translates to real business results, marketing has to work hand-in-hand with sales, customer support and product development. We believe that there are no growth hacking silver bullets: what worked one time might lead to a failure the next time and you’ll only learn from your own experience. Come and join our workshop where we will share what we at Tresorit learned from our own success and mistakes and provide some insights on how you can use your learnings to create a scalable funnel that generates sales, growth and success.

Speakers
Kovács Balázs

Kovács Balázs

Product Marketing Manager

Gábor Farkas

Gábor Farkas

Head of Acquisition Marketing

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 16:30

3D termékfejlesztés ingyenes szoftverekkel

3D modellezés- ötlettől a prototípusig

talkHUNGARIANShowcase UP Center- CAMXPRESS

Status

Limited Capacity

Description

Van egy jó ötleted, melyhez egyszerűbb fizikai termékre is szükséged van és a fejlesztési folyamatot szeretnéd egykézben tartani? Kezdd el a termék koncepciós fejlesztését 3D-ben önmagad, egy Startup-oknak ingyenesen elérhető, professzionális tervezőrendszerben!

 

Előadásunkon egy konkrét termék fejlesztési lépéseit visszük végig élőben, melynek során megismerkedhetsz hogyan készíts 3Ds modellt a vázlataidból, hogyan prezentáld látványosan (akár) AR eszközökkel a koncepciódat, hogyan tartsd a kapcsolatot hatékonyan a projektben résztvevőkkel a fejlesztés során és hogyan készítsd el az első prototípust 3D nyomtatással.

 

CAMXPRESS

 

A CAMXPRESS néven futó szolgáltatás kialakításakor egyik célom az volt, hogy az ingyenesen, illetve olcsón elérhető CAD/CAM rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében nyújtsak segítséget a vállalkozásoknak. Mivel ezek a CAD/CAM rendszerek legtöbbször ingyen, vagy olcsó bérleti konstrukcióban elérhetőek a kisebb cégeknek, ezért igen költséghatékonyan illeszthetőek be a termékfejlesztési és gyártástervezési folyamatokba, akár műhelyszinten is. 

 

A szolgáltatás egy másik részét képezi a gyártáshelyes 3Ds tervezés, melyet a 20 éves szakmai tapasztalat alapoz meg. A termékek már a tervezés során a gyártásnak és a vevői igényeknek megfelelően kerülnek kialakításra, ezzel nagymértékben felgyorsítva és biztonságosabbá téve a formatervezést, fejlesztést.

Speaker
József Kollár

József Kollár

CAD/CAM Technician

Session Image
15:00- 16:30

How to train your VC

Status

Limited Capacity

Description

It is a very important step in the lifecycle of a startup to choose funder.

 

How to choose funder/funding?

Find the right match from a diverse funder portfolio available these days?

Where can you find real „smart money”?

What to be aware of during the process from first meeting to term sheet?

Isn’t it enough to know the preferred scoring method of a VC to succeed?

 

Panel speakers:

Lénárd Horgos – Absolvo

Antal Károlyi – HUNBAN

Kristóf Mátyásfalvi – Portfolion

Kovács Miki (iEurope)

Horgos Lénárd (Absolvo)

Bocskov Jordán (FiedlerCapital)

Speakers
Antal Károlyi

Antal Károlyi

President

Dávid Pongrác

Dávid Pongrác

Partner

Lénárd Horgos

Lénárd Horgos

Partner

Kristóf Mátyásfalvi

Kristóf Mátyásfalvi

Investment Director

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:00- 16:30

Egy social startup és a VR technológia találkozása

Hogyan kapcsolódik a közösség a technológiához?

Status

Limited Capacity

Description

Tudod mi az a social startup?

Érdekel a VR technológia?

Tudod, hogy ez a kettő, hogyan kapcsolódik össze, úgy hogy közben másokon is tudsz segíteni?

Ha érdekel, gyere el panelbeszélgetésünkre, hogy többet megtudj!

 

KIKAPCS

 

A KIKAPCS. küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek. Fontosnak tartjuk a szülők tehermentesítését, ezért igény szerint gyógypedagógust és animátort biztosítunk nekik. Emellett felfedeztük, hogy a szállodáknak sokszor gondot okoz, hogy a holtszezonban sok szoba üresen marad, ezért partnerséget kötünk velük és a családokat a holtszezonban visszük nyaralni.

Speakers
Luca Bárdió

Luca Bárdió

Social Startupper

Viktória Környei

Viktória Környei

Social Startupper

Session Image
15:00- 16:30

Eddie - XXI. century's technology in education

Join to us and test our educational tool!

HUNGARIANMiniworkshop HubHub Workshop Room 5- innobie

Status

Limited Capacity

Description

As diligent young students, we went through classes in primary and in high school which were quite often boring. Many times we thought through how is it going to be when we will learn from holographic books and we can interactively insert ourselves into the curriculum, just like in the movies. Later on as years passed on, we worked as part-time teachers and we experienced the other side of our story. Right now as uni students we are developing a tool which brings this “movie like” learning technology closer to everyone. We need your help to make this application the most user friendly, the most enjoyable and the easiest to use. We are looking forward to see you there!

 

innobie

 

Experience based education, digital pedagogy, project method, experiential learning. Keywords which define the 21st century's teaching trends. Because of the accelerated digital evolution, it's a challenge for the teachers to teach the Z generation efficiently. We provide a solution for this with Eddie using visualisation in Augmented Reality.

Speaker
Konrád Kávai

Konrád Kávai

Co-Founder

Session Image
15:00- 16:30

React Native az alapokon innen, de legfőképpen túl

Haladó mobilfejlesztés React Native-val arról, mi jön a

HUNGARIANpanel Liligo- Rollet

Status

Limited Capacity

Description

Advanced React Native, avagy mihez kezdjünk, ha előkészítettük a projektet routerrel, state kezeléssel és minden szépséggel. Egy előadás azokról az izgalmas dolgokról, amik azután történnek, hogy a React Native setupról szólók véget érnek.

 

Rollet

 

A Rollettel bármilyen autó képes maga után fizetni – legyen szó parkolásról, tankolásról, mosásról vagy akár gyorséttermi áthajtásról! Számítógépes látás és elektronikus fizetési technológiákat fejlesztünk, amikkel elfelejtheted a készpénzt, a kártyát és a mobilodat is, amikor autózol.

Speakers
Richárd Murvai

Richárd Murvai

Lead Mobile Engineer

Péter Szémann

Péter Szémann

Frontend Developer

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
15:30- 16:00

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
15:30- 16:00

Fighting for privacy in a surveillance economy

Privacy preserving tactics for humans and ethical growth tips for businesses

talkENGLISHHIGHLIGHTED Codecool Red- IVPN

Status

Limited Capacity

Description

Two out of the five biggest corporations in the world build their business model on advertising fueled by behavioral data harvesting; a third is betting the next phase of its growth on it. We use their free products as individuals and pay for the opportunity of  “behavioral modification” of others as businesses. In this talk Viktor lays out the concept of “surveillance economy” and discusses how it affects the right to privacy negatively, followed by practical tips for everyone who wants to contribute to reversing this trend on an individual and professional level.

 

IVPN

 

IVPN is a privacy company with the mission of enabling humans with the power to control and secure their private information online. The flagship product of IVPN is an award-winning VPN service that encrypts your internet activity, shielding you from hackers, ISP's and everyone else who has no business recording what you haven't chosen to share.

Speaker
Viktor Vecsei

Viktor Vecsei

CMO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:00

Hogyan védd a felhőt?

Hamár egy rosszul konfigurált API is elég a biztonsági réshez?

Status

Limited Capacity

Description

Ahogy egyre több szolgáltatás költözik a felhőbe, egyre nehézkesebbé válik azok védelme. A leggyakoribb kihívások – a felhő infrastruktúra átláthatatlansága, a különböző biztonsági előírásoknak való megfelelés hiánya, valamint a konzisztens biztonsági szabályzatok kialakítása a felhő és az on-prem környezetek számára – komoly problémát jelentenek sok cég/szerveztet számára. Az előadás során ezekre a problémákra adunk megoldást a Check Point Dome9 segítségével.

Speaker
Zsolt Vilhelm

Zsolt Vilhelm

Security Engineer

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

15:30- 16:00

Ideas Can Only Get You So Far

A Funny Thing Happened on the Way to Becoming a Unicorn

Status

Limited Capacity

Description

Ideas Can Only Get You So Far is a talk about the lessons learned from the startup journey that failed spectacularly. It is aimed to help other entrepreneurs at any stage of their own journey avoid making the same mistakes. The talk will be about 20 minutes long with a 10 minute Q&A afterwards. Come learn how my startup crashed and burn so that yours can continue to fly. 

 

Felman Family Office

 

Felman Family Office (FFO) is a family office that manages roughly $400 million USD of its personal family wealth. The majority of the investments are direct deals either in companies (Private Equity, Venture) or real estate. The founding family has runs a family office advisory business, MSF Capital. MSF Capital works as strategic advisors for over 60 family offices around the world and is involved with over $4.5 billion USD in transactions every year. Similar to FFO most of these transaction are direct. MSF Capital and Felman Family Office work synergistically.

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:30

Big Data challenges

And how Google data platform can help you to solve them

Status

Nearly Fully Booked

Description

How can you store, manage, and apply a huge amount of data successfully as a data or a computer engineer? We hear a lot that data is the new oil in the nowadays digital economy, and it plays a key role in a company’s ability to thrive how it can leverage data. This is as much a technical challenge as a business one. During my talk, I will explain how Google Cloud data platform can help you with that, and what kind of services it offers (i.e. BigQuery, Dataflow, Bigtable). After the session, you will have a good understanding of where to start with Google Cloud if you face a big data challenge.

Speaker
Zoltán Guth

Zoltán Guth

Cloud Architect

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
16:00- 16:30

Első terméked? Hogyan építsd fel? Bootstrapelj!

Hogyan építsd fel első terméked

Status

Fully Booked

Description

Megvan az ötlet, de nem tudod hogy kezdj neki? Elkezdted már és megismernéd, hogy tudod bootstrapelni a terméked? Végig vesszük az ötlettől a launchig mire lehet szükséged a terméked piacra dobásához, mit érdemes használni, hogy optimálisan tartsd az induló költségeket, tőkebevonás előtt. 

 

Iventlist

 

Felhasználóbarát konferencia app szolgáltatás.

Speaker
Márk Kurcz

Márk Kurcz

Co-Founder

Session Image
16:00- 16:30

Külső szoftvereket a fejlesztésben

Mikor, miért, meddig, hogy?

talkHUNGARIAN DreamJo.bs- Dreamjo.bs

Status

Nearly Fully Booked

Description

Megnézzük mik az előnyei és a hátrányai, ha nem magunknak fejlesztünk le mindent, memutatunk néhány általunk is használt, külső szoftvert, hogy azok hogyan segítik a mi rendszerünket. 

 

DreamJo.bs

 

A DreamJo.bs azért jött létre, hogy a legjobb munkahelyeket a legértékesebb munkaerővel összekösse. Hiszünk abban, hogy minden munkahely lehet álommunkahely. Ha egy cég megfelelő módon bemutatja, hogy milyen ott dolgozni, milyenek a mindennapok, akkor rajtunk keresztül nem csak jelölteket kap, hanem olyan elkötelezett jövendőbeli munkatársakat, akiket hosszú távon is meg tud tartani.

 

A DreamJo.bs egy olyan platform, ahol a cégek megmutathatják a valódi személyiségüket. Őszinte bemutatkozó profilok, hirdetések mellébeszélés nélkül - ezt ajánljuk.

Speaker
Norbert Jenei

Norbert Jenei

Head of Development

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
16:00- 16:30

Így neveld a juniorod, így képezd magad!

Tanácsok junior programozók integráláshoz a cégedbe

Status

Limited Capacity

Description

"A legtöbb cégben dolgoznak juniorok, és a tapasztalatom szerint egy kis időbe kerül mire fel tudják venni a fonalat. Általában nagy, komplex rendszereken dolgozunk, és nem triviális, hogy milyen módon tudnak a legkönnyebben beletanulni az újoncok. Közös érdekünk az, hogy junior kollegáink gyorsan fejlődjenek, és valóban le tudjanak venni munkát a vállainkról.

 

Az évek során, miközben egy programozó iskolát alapítottunk, megtanultuk, hogy a leghatékonyabb módja a fejlesztésüknek a mentorálás. Személyesen azt tapasztaltam, hogy magam is jobb fejlesztővé váltam a mentor munkám által. Megmutatok pár trükköt ami segíthet nektek abban, hogy jó mentoraivá váljatok az új csapattagjaitoknak, miközben ti is sokat fejlődhettek."

 

Green Fox Academy 

 

A Green Fox Academy, Magyarország első 4,5 hónapos bootcampje, a munkaerő-piaci igényekre válaszolva 2015 októberében kezdte el a junior programozók képzését. Míg az első évfolyamot 21 hallgató kezdte meg, 2017-ben már 200 hallgatót vettek fel, 2018 októberéig pedig már több mint 570 hallgató iratkozott be. 2018 őszén a 10. évfolyamot indítják, illetve hatodik, partnercégeiknél tartott in-house képzésüket zárják. A programozás mellett a soft skilleket - többek között stresszkezelést, prezentálást, csapatjátékot - is fejlesztik, ezzel is megkönnyítve a hallgatók karrierváltását.

Speaker
Tamás Kökény

Tamás Kökény

Head of Education

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
16:00- 16:30

Startup financing alapok

Minden amit a startup pénzügyekről tudni kell

Status

Fully Booked

Description

Érdekel, hogyan működik egy startup finanszírozása? Hogyan lehet a befektetésig eljutni? És utána mi jön?

 

Bennfentes infók a startupok finanszírozásáról és a befektetésekről, a Talentuno CFO-jától:

A fund raising pénzügyi kihívásai

Az ötlettől az üzleti koncepicón át a pénzügyi tervezésig

Pénzügyi folyamatok és struktúrák

Üzleti tervezés és riportálás - Befektetői kapcsolatok

 

Talentuno

A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára.

A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen.

Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak.

Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Gábor Füleky

Gábor Füleky

Chief Financial Officere

Session Image
16:00- 16:30

Hogyan fejleszd magad és inspirálj másokat?

Így építsd fel saját Mastermind csoportodat

talkHUNGARIANmentoringcoaching Hub55 Meetup 1- Comnica

Status

Nearly Fully Booked

Description

Ha az emberek közti jó együttműködésre igaz az, hogy 1+1=3, akkor mennyi 7 x 1? A mastermind egy olyan módszer, amellyel mások tudásából meríthetsz fontos gondolatokat és akár egész életedre kiható inspirációt személyes fejlődésedhez. Egy mastermind csoportban nemcsak te tanulsz, a többiek is tanulnak tőled. Egy több mint 5 éve, heti rendszerességgel működő héttagú csoport alapítója meséli el, hogyan kapott felbecsülhetetlen értékű segítséget a csoporttól vezetői képességei fejlesztéséhez, üzleti ötletekhez, a világ és önmaga megértéséhez. A tagok között van sikeres pénzügyi vállalkozó, informatikai cégvezető, karizmatikus előadó, párkapcsolati tanácsadó és nagyvállalati felsővezető. Elmondjuk, miért jó egy saját mastermind csoport, hogyan érdemes megalapítani, és miként lehet hosszú távon működtetni. Ha mindenkinek lenne saját mastermindja, a világ egy jobb hely lenne. A módszertan "nyílt forrású", és mi is személyesen segítünk az első csapatok felállításában.

 

Comnica

 

A Comnica internet alapú hangszolgáltatások kereskedelmével és contact center megoldások fejlesztésével foglalkozik. 17 éve vagyunk aktív szereplői a telekommunikációs piacnak, szolgáltatásainkat 40 országban értékesítjük, rendszereinken több mint 100 nemzetközi és hazai hálózatot kapcsolunk össze. Comnica Contact üzletágunk felhő alapú, virtuális call és contact center megoldásokat kínál minden olyan cégnek, amely fejleszteni szeretné ügyfélkapcsolatait - legyen szó egészen nagy ügyfélszolgálatokról vagy egészen kicsi vállalkozásokról. Comnica Communications üzletágunk internet alapú, nagykereskedelmi hang- és üzenetküldő szolgáltatásokat nyújt telekommunikációs cégeknek, mobil és carrier szolgáltatóknak, kábeltársaságoknak és a távközlési szektor minden szereplőjének.

Speaker
Gergely Horváth

Gergely Horváth

CBO

Session Image
16:00- 16:30

AR < MR < VR < HYPER

Meddig lehet fokozni a virtuális valóságot?

Status

Limited Capacity

Description

A VR itt van, itt van a telefonodban, a szabadulószobában, a kórházakban, a boltokban. Hogyan tört ki a technológia a mindennapokba? Mi történt az emberrel, aki egy héten át VR-ben töltötte minden percét? Meddig lehet fokozni az élményt? És meddig érdemes?

 

GRID Entertainment

 

A GRID egy VR-játékfejlesztő stúdió, ami olyan, úgynevezett Hyper Reality szabadulószobákat készít, ahol a videojáték a fizikai térre épül. Hyper Realityben a játékosok VR-szemüveget viselve, látványos 3D-s világokban teljesítenek küldetéseket – eközben szabadon mozoghatnak, megérinthetik környezetüket, felvehetik és használhatják a szobában lévő tárgyakat, amik ott vanak mind a játékban, mind a valóságban is.

 

A GRID ehhez a technológiához biztosítja a hardvert és licenszeli a játékszoftvert szabadulószobák, szórakoztatóközpontok és más lokációk számára – Magyarországon és rövidesen a tengerentúlon is.

Speaker
Márton Álovits

Márton Álovits

Co-Founder

Session Image
16:00- 16:30

Fun with robots: play, drive, touch!

Status

Fully Booked

Description

For all the tired safari hunters, we offer 30 minutes of pure joy and fun. Hear our robots make music, see them dance, drive our rovers, test your skills of building robots in the air, and measure how tired you are! Try out our telepresence robot too, it'll be an out-of-body experience. 🙂

 

 

Come in pairs, and you can fight against each other in a real robot battle!

 

Session Image
16:00- 16:30

Cybersecurity X Learning-By-Doing

The role and importance of cybersecurity exercises in enterprise environment

Status

Limited Capacity

Description

The advantages of adversary visualization and battlefield manipulation are well known tools of military exercises and drills for centuries. In the cyber domain such activities are defined as cybersecurity exercises and drills. These simulations prepare the weakest link in the cybersecurity chain – the human – to real situations and actual attacks. As an active learning tool exercises provide the best opportunity to test incident response resources, identify gaps in preparedness, improve business continuity and clarify communication channels. Cybersecurity exercises can be divided into two main groups: full-scale simulations and table-top exercises (TTX), but several specific exercise activities exist with their own advantages and disadvantages. To understand the types and goals that can be achieved via exercise activities, knowing the basics are simply not enough. In order to reach the best outcome the context is crucial, planning is key and a realistic scenario is essential.

 

In our presentation we collect and share the baselines of a successful cybersecurity exercise implementation, present the shopping list for an effective cyber drill and emphasize the failure of the one-size-fits-all approach.

 

Cyex.io

 

Cyex is a team of young professionals committed to cybersecurity who experienced the so called cybersecurity skills gap as a burning problem that impacts the whole world. We think that no education, training or regular development programs can actually solve this issue, so everyone has to be their own cybersecurity expert. With strong focus on the most vulnerable part of security – the human factor – we started to design and develop a solution that makes your staff prepared, up-to-date and resistant against real cyber threats by hands-on experience and active learning.

Speaker
Dániel Váczi

Dániel Váczi

CFO, Founder

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
16:00- 16:30

Ötletből Proptech Startup

ingatlan adás-vétel a 21. században

Status

Nearly Fully Booked

Description

Végikövetheted, hogy hogyan épül Tekrama, amely alapjaiban fogja megváltoztatni az ingatlan adás-vételi folyamatot. A startup 5 pilléren áll. Ezekről lesz szó az előadás alatt. Ötletből, csapat, csapattal termék, MVP, és a piac. 

 

Tekrama

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk. 

 

Speaker
Attila Sándor

Attila Sándor

CEO

Session Image
16:00- 17:00

Interpret logs as intendent

Status

Limited Capacity

Description

The log collection can be as simple as forwarding the received information. But sometimes the received information is not so straight as one would expect. Forwarding the logs into a correct format is one thing, it is also important to get as much information out of each log as possible; sometimes it is not as easy as pie.

Speaker
Péter Kókai

Péter Kókai

Senior Software Engineer

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
16:00- 17:30

How to find a soul mate in the startup ecosystem?

Joint perspective of VCs and startups on international value creation

ENGLISHpanel CEU iLab- CEU iLab

Status

Limited Capacity

Description

Bernard Moon from SparkLabs Group meets CEU iLab startup founders discussing focus points of global investment.

 

What are the differences in the VC ecosystem between Central Europe, Asia, and Silicon Valley? How can a company from Central Europe raise investment abroad? 

 

There’s a running joke in the industry that the relationship between investors and entrepreneurs can last ten plus years, which is longer than the average marriage. However, it is not an easy task to find ’The One’ on either end as a successful partnership – should we say ’love’ – must be established on more than the sole purpose of financial gain.

 

Coming across vast amount of new ideas day by day will not necessarily mean they are disruptive enough to make a positive change.

Meeting fired-up founding teams with amazing missions can still result in the disengagement of investors if they sense the lack of common ground in their value system.

But even if the last two aspects are solid, it’s still up to debate whether they will be able to create significant value and develop a solid business model around it together.

 

On the other hand, how can you gain international exposure for your team and idea in case you need outsourced support to reach your goal?

 

So – sticking to the original metaphor – what is ’love’ within the innovation industry and how is it possible to forge a strong relationship out of it, even possibly from a distance?

 

We bring you Bernard Moon from SparkLabs Group and CEU iLab startup founders to the table in order to introduce you to the focus points of global investment. Besides sharing their experiences on how can ’love’ emerge among countless world-changing ideas and thousands of believers, they will discuss regional differences in the VC ecosystem, comparing markets such as Central Europe, Asia and Silicon Valley.

 

CEU iLab

 

CEU iLab is a flagship initiative of Central European University to create economic opportunity in Hungary and the Central and Eastern European region by nurturing a culture of entrepreneurship and linking academia and business. CEU iLab was voted Hungary's best incubator at the Central European Startup Awards, and the only university incubator nominated for Best Incubator/Accelerator in Central Europe.

Speakers
Bernard Moon

Bernard Moon

Co-founder

Tibor Bedő

Tibor Bedő

Founder and CEO

Andrea Kozma

Andrea Kozma

Director

Ákos Deliága

Ákos Deliága

Co-founder, Managing Director

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
16:00- 18:30

Think like an AI DJ

Are you part of the future workforce?

Status

Limited Capacity

Description

Are you ready to play a game? Are you ready to play a game about your future? Can you think in parallel realities? Do you have chaos within you? Can you work with unstructured knowledge and unknown worlds? Who is the boss, you or the robot?

 

Our game enables you to explore the potential pathways towards integration and relevance in the transformative universe of the invisible workplace and no-collar workforce. The goal is to generate thinking competencies needed to address issues such as human-non-human intercommunications, mutual intelligibility, adaptive intelligence and moreover the ability to make sense of new formats and currencies of knowledge. There will be plenty of new professions and jobs in the coming decade, just like there have been in the past decade or after we were told that the computer would kill our jobs. Prepare your mindset for a journey into the future, make sure you are part of it.

 

The event is organized in cooperation and by The Futures Lab and Invendor.

 

Invendor

 

Invendor Advisory Services Ltd. is a consulting house providing sell- and buy-side M&A and related strategic advisory and scouting services for corporate clients and organizing deals for startup companies. We offer end-to-end, one stop shop solutions to our corporate clients that create value during mergers and acquisitions. We are based in Hungary, although we are tightly connected to CEE markets and built up day-to-day working connections with major capital markets world-wide. Invendor is an organiser and contributor to a great number of well-known international industry events.

Speaker
Derek Woodgate

Derek Woodgate

President & Chief Futurist

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
16:00- 18:30

Válts szemléletmódot és építsd kreatívan a Jövőd!

Levegőhöz jutni a vállalkozói és szabadúszói létben!

Status

Fully Booked

Description

Mi különbözteti meg az eredményes vállalkozót, a sikertelentől? Mi különbözteti meg a hatékony és kiegyensúlyozott szabadúszót, a megragadt, stresszes szabadúszótól?

 

Megdöbbentő, hogy mennyire nem vagyunk tudatában a szemléletmódunk hatásainak. Az automatizmusok történnek és vezetnek, mi pedig meg vagyunk győződve, hogy irányítjuk az életünk. Megszokások, gondolkodás nélküli cselekvések, tervek nélküli sodródás ... Érdekel, hogy hogyan lehet kilépni a visszahúzó viselkedési automatizmusok bűvös köréből, és hogyan tudod elengedni a fantáziád a Jövőd tervezésében? Akkor kukkants be a workshopra, “aha” élmények garantáltak!

Speaker
Andrea Nagy

Andrea Nagy

Coach

Session Image
16:00- 18:30

UI design, ahogy mi ismertük: vége

Workshop designereknek és product managereknek a komponens alapú designról

WorkshopHUNGARIAN Muse- Toptal

Status

Nearly Fully Booked

Description

=== UPDATE VIDEÓ: ===

https://youtu.be/uUGsWGzvWfc

 

========= FONTOS!! =========

Mindenképp gyere és nézd meg az eseményt Facebook-on:

https://www.facebook.com/events/2852325311452035/

Minden infót itt fogsz megtalálni a workshopról. Többek között:

- Várólistára kerültél, be tudsz-e jutni?

- Kérdésed van? Tedd fel!

- Mit hozz a workshopra?

============================

 

A komponens alapú design lényege, hogy a fejlesztőkhöz hasonló modon építjük fel a designt. Ez lehetővé teszi, hogy rengeteget spóroljunk a fejlesztésen, jobb anyagokat kapjanak a fejlesztők és sokkal konzisztensebb legyen a web app vagy mobil app designja. 

 

A workshop során megbeszéljük a módszer előnyeit és konkrét designokat nézünk meg és építünk fel közösen. Izgalmas lesz 😉

 

Habár komponens alapú design többféle szoftverrel is meg lehet oldani, a workshop során Sketch-el és Zeplin-nel fogunk dolgozni. Ha más szoftverrel dolgozol, akkor a konkrét feladatoknál ki kell találnod, hogy a saját platformod hogyan tudja megoldani. Ha kérdésed van, nyugodtan keress meg a workshop előtt 🙂

 

Toptal

 

Toptal is an exclusive network of the top freelance software developers, designers, finance experts, product managers, and project managers in the world. Top companies rely on Toptal freelancers for their most important projects.

Speaker
Csaba Házi

Csaba Házi

UX Expert & Product Designer, Author of 7STEPUX

16:00- 18:30

From Idea to Product Launch... and beyond

End2End product/service development process - from customer to customer

Status

Nearly Fully Booked

Description

Hey there,

 

Have you ever heard about things like customer-centric product development, user research, user journey, persona, design thinking, lean startup, agile software development, kanban, scrum, SAFe, XP, Waterfall vs. Agile, digital marketing, Business Model Canvas, Customer Canvas... CanvasCanvas... JourneyCanvasPersonaThinking... or similar things? For sure yes, if not it is even better.

Let's clean them up, put them into the right order and get the best out of all.

 

In 3 hours, I'd like to argue why we have all those methodologies and what do we do with them. What is the difference between theory and reality?

 

Then we just take some cases and we're gonna learn by doing. 

 

Réka Leisztner

 

Process Manager at KUKA Robotics Deutschland

Customer-centric product development, end2end development process, design thinking, agile processes and more in automation.

Speaker
Réka Leisztner

Réka Leisztner

Process Manager

Session Image
16:30- 17:00

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
16:30- 17:30

Prezi Mindset

Hogyan gondolkozzunk magunkról!?

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED A38- Péter Halácsy

Status

Fully Booked

Description

HP szokásos Safaris előadása, szóval csak az jöjjön, aki az elmúlt két évben még nem látta.

 

Arról szól, hogy lelkes amatőrként hogyan gondolkozott HP magáról, amikor mindig olyan dolgot kellett csinálnia, amihez nem értett. Még akkor. Szóval az út a nem startuppertől a startupperig.

Speaker
Péter Halácsy

Péter Halácsy

Co-founder

Session Image
16:30- 18:00

Sustainable Local Food Logistic Center

Discover our sustainable logistical solutions and local food distribution by cargobikes

ENGLISHMiniworkshopoffice hours Cargonomia- Cargonomia

Status

Limited Capacity

Description

Cargonomia is a non-profit cooperative dealing with sustainability and well-being. Through Cargobike mobility services, it helps to connect local organic food producers and Budapest citizens. It also works to maintain an open space which hosts community events and workshops dealing with Degrowth, sustainability, social justice, low-tech and well-being.

 

The Cargonomia team conducts researches which are action-oriented in cooperation with several universities and is also involved in community education programmes.

 

Last year Cargonomia launched two new projects. The first aims to rethink the usage of public spaces through urban agroforestry and reflect on how to make the Budapest cityscape fertile again. The second, Közteher Bringa, or Community Cargobike Sharing System gives the possibility to borrow cargobikes, which were constructed in Budapest, for mobility purposes such as moving large items or delivering children to school.

 

Come and discovers our logistic center and meet with our team member. The visit will present the vegetable box distribution by cargobike and will also open a debate on how to implement an autonomous and convivial cooperative which is not addicted to growth.

 

Speaker
Vincent Liegey

Vincent Liegey

Co-author, Coordinator

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00- 17:30

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
17:00- 17:30

How we pretend to make no mistakes...

and why our customers love that!

talkENGLISH Liligo- ConfigCat

Status

Limited Capacity

Description

The release features with less risk!

Our software looks perfect.

At our former companies, we learned from Google and Facebook how we can pretend that our software or product is superb, although we knew that there are some bugs. We simplified their strategies so smaller companies can also use it. We will let you know how to do it.

 

ConfigCat

 

ConfigCat helps you manage your features and configurations without actually deploying new code.

Speaker
Zoltán Dávid

Zoltán Dávid

Founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
17:00- 17:30

Így alkoss és vezess be sikerrel terméket a piacra

A Szaloncukker sztori

talkHUNGARIAN UP Center- Netchilli

Status

Limited Capacity

Description

Új vásárlók szerzésére szakosodott online marketing ügynökség vagyunk. Tavaly gondoltunk egyet és úgy döntöttünk, hogy létrehozunk és bevezetünk saját erőből egy terméket a piacra, ez a Szaloncukker. Másfél hónap alatt 699 dobozzal adtunk el belőle, közel 1 700 000 forint értékben. 

Speaker
Dávid Jóljárt

Dávid Jóljárt

"Maestro"

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
17:00- 17:30

Te is lehetsz digitális nomád

Status

Nearly Fully Booked

Description

Sokan álmodoznak arról, hogy egy tengerparton ülve dolgoznak kedvenc projektjeiken, miközben süti őket a forró napsugár és koktélt szürcsölgetnek egy pálmafa alatt. A valóság ettől a legtöbb esetben távol áll, vagy legalább is igen sok tényező együttese szükséges ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen. Hogyan vihetjük a munkánkat magunkkal egy utazásra? Hogyan dolgozhatunk egy egzotikus helyről hatékonyan? Hogyan állíthatjuk az utazásból származó kreatív energiákat munkánk szolgálatába? A The Paradise Project alapítói mesélnek utazásokról, távmunkáról, vállalkozásindításról és arról is, hogy hogyan lehet megvalósítani egy álmot mindössze 3 hónap alatt.  

Speakers
Noémi Matykó

Noémi Matykó

Co-Founder

Éva Laura Gál

Éva Laura Gál

Freelancer, Co-founder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00- 17:30

Mire is ad megoldást a Telemedicina?

Itt az ideje az első fecskéknek

talkHUNGARIAN Hub55 Meetup 1- DokiApp

Status

Limited Capacity

Description

A digitalizáció ott van minden területen, de az általános egészségügyi tájékozódásban még mindig Dr.Google dominál. Mi történik, ha az embert akut panasz éri? Hova fordulhat segítségért, tanácsért, ha a fizikai orvosi vizsgálat napok vagy hetek kérdése?

 

A telemedicina globális trend, egy olyan vonat, amire fel kell ülni időben. Most még jegyet válthattok az első osztályra. 🙂

Speaker
Tibor Somogyi

Tibor Somogyi

Founder

Session Image
17:00- 17:30

Ha nem szégyelled, elkéstél!

MVP-vel a mélyvízbe, avagy TicketNinjával a 2017-es Startup Safari Budapest megvalósításába!

Status

Limited Capacity

Description

A győri kötődésű TicketNinja egy a szórakoztató ipar szegmensében működő vállalkozás, mely adatvezéreltmindsetével a rendezvényszervezés reformját tűzte ki célul. A TicketNinja a születése 2017-re datálható, amikor ugyanis Startup Safary Budapest szervezőivel együttműködve kezdtük el megvalósítani az eseményüket. Ezzel el is indultunk a startupok rögös útján. 

 
Előadásunk ennek az együttműködésnek és az ezt követő időszaknak sikereiről, buktatóiról, örömeiről és könnyeiről fog szólni, ahol elmeséjük, milyen az, amikor egy MVP-vel bedobnak a tényleges mélyvízbe és hogyan tartsd fejed minél többet a hullámok felett. 
 
Eseményünk résztvevői elsőkézből kaphatnak olyan kérdésekre választ, hogy milyen az amikor a négy fal között tervezett termékeddel kilépsz a piacra; mi van akkor és hogyan kezeled azt a helyzetet, amikor a te megoldásod részben, néhol pedig merőben más, mint amit a valódi piaci igények követelnek; milyen az, amikor teljes káosz közepén nincs visszajelzés; amikor ad hoc kéréseket teljesítve folyamatosan éles környezetben frissítesz; illetve, arról is szó lesz, hogy ezekután hogyan tartsd meg az ügyfeled és hogyan válhass egy erősebb és okosabb startuppá.  

 

lean és agilis ismeretek ellenére súlyos hibákat vétettünk magunkkal szemben, visszagondolva pedig sok mindent máshogyan csinálnánk. Ezen változtatni mi már sajnos nem tudunk, viszont ez az előadás segíthet nektek abban, hogy a Ti startupotok elkerülje ezeket a hibákat!  

2017 óta sok minden történt, a 
TicketNinja pedig sok változáson ment keresztül és 2020-ra nemzetközi piacra lépésünket tervezzük. 

Speaker
Pál Molnár

Pál Molnár

Founder of TicketNinja

Session Image
17:00- 17:30

Why Europe's Start-Up Ecosystem Fails

Europe fails massively in producing a significant amount of moonshot ventures.

talkENGLISH Codecool White- EWOR

Status

Limited Capacity

Description

What can we do to change?

 

On the list of the world's top start-ups based on valuation, the first European startup ranks place 46 in the list. In the top 25 of universities generating unicorn founders, there are only two European universities, ranking at the very bottom. While we have outstandingly skilled individuals, we somehow fail in translating our knowledge into successful entrepreneurship. What are we doing wrong? How will we cope as a continent with Silicon Valley, Tel Aviv or China?

 

EWOR

 

Building an innovation eco-system that allows for risk-averse entrepreneurship.

Speaker
Daniel Dippold

Daniel Dippold

President Kairos Europe

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00- 17:30

Robotozás: játssz, vezess, mancsolj!

Status

Fully Booked

Description

Félóra kikapcsolódás és felfrissülés a szafariban megfáradt vadászoknak! Hallgasd meg zenélő robotunkat, csodáld meg táncoló robotunkat, építs robotot a kezeddel a levegőben, és mérd meg, mennyire fáradtál el! Próbáld ki telepresence robotunkat is, testen kívüli élményben lesz részed. 🙂

 

Gyertek párban, és harcolhattok egymás ellen igazi robotcsatában!

Session Image
17:00- 17:59

Zyntern IT Rapid Randi

Randizz a legmenőbb gyakornoki és pályakezdő pozíciókat kínáló cégekkel!

Status

Fully Booked

Description

A Zyntern csapata idén először lehetőséget ad az álláskereső diákoknak egy rapid randi keretein belül a közvetlen, intenzív bemutatkozásra! 

 

A rapid randi tematika lényege, hogy 40 perc leforgása alatt 10 cég és 10 fiatal megismerkedhetnek egymással - nincsenek állásbörze standok, marketinges szórólapok, márkázott ajándékok csak színtiszta karrier fókuszú beszélgetés.

 

4-4 percet tölthetsz valamennyi cégnél, és egy rövid beszélgetést követően átadhatod az önéletrajzod, portfóliód.

 

A randikra várunk minden olyan informatikai területen tanuló egyetemistát, akik egy jó beszélgetés alatt akarja megtalálni az igazán magához illő lehetőséget.

 

Zyntern

 

Az újgenerációs álláshirdetési platform. A munkáltatói márka bemutatására kiválóan alkalmas felület, ahol a karrierjük kezdetén álló Z és Y generáció fiataljai könnyedén megtalálják a hozzájuk illő gyakornoki és frissdiplomás munkalehetségeket.

Speaker
Mirtill Megyeri

Mirtill Megyeri

Co-Founder, Head of Communication, Employer Branding Consultant

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00- 18:00

Environmental sustainability makes business sense!

How will resource- and energy efficiency help your business succeed?

Status

Limited Capacity

Description

Do you want to build a brand that earns the trust of customers long-term? In today's business world, it is essential to integrate environmental sustainability into your company's marketing strategy to gain and maintain your customers' confidence. In this workshop, you will get a grasp on (1) how to adopt an environmental conscious everyday business operation, (2) how to lead and motivate staff in sustainability, (3) how to manage your energy and resources efficiently and (4) how to communicate your environmental efforts to the world.

 

Join our interactive session and see how these actions can boost the competitiveness of your business on market.

 

The Miniworkshop lasts approximately 60 minutes.

Speaker
Daniel Frohnmaier

Daniel Frohnmaier

Project Manager

Session Image
17:00- 18:00

Hatékony digitális stratégia tervezés

A legfontosabb stratégiával kapcsolatosan kérdések tisztázása

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Fully Booked

Description

A digitális stratégia tervezés alapkérdései. Hogyan kerüljük el a tipikus hibákat és a tanulópénz megfizetését? A workshopon gyakorlati példákon keresztül mutatom meg, hogyan határozzunk meg reális célokat, konverziós mutatókat és erőforrásokat, illetve hogyan álljunk neki a feladatnak, akár házon belül, akár külső segítséggel kívánjuk megoldani. (például mikor érdemes és mikor nem az outsourcingot választani?) Több száz B2B és B2C projekt és 15 év tapasztalata alapján azokra a kritikus pontokra és lényegi összefüggésekre koncentrálok, amelyekkel mindenkinek tisztában kell(ene) lennie, aki egyetlen forintot is kíván a digitális marketingbe invesztálni.

Speaker
Éva Vajda

Éva Vajda

CEO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
17:00- 18:00

A jövő vállalati jogásza

Globális trendek és transzformációs technológiák a legaltech világában

Status

Nearly Fully Booked

Description

Egy, a napokban publikált friss kutatás szerint a jogászok több mint fele arra számít, hogy a már most is meglévő transzformációs technológiák, mint pl. a mesterséges intelligencia (AI), a big data, a prediktív elemzés és a gépi tanulás (ML) hatással lesznek a jogi piacra. Ebben talán nincs is semmi meglepő. Abban viszont igen, hogy kevesebb mint 24%-uk gondolja úgy, hogy érti ezen technológiák működését.

Megdöbbentő és aggodalomra okot adó „helyzetjelentést” mutatunk a legaltech, azon belül is elsősorban a vállalati jogtanácsosok jövőjéről, egyben rávilágítani arra, mi lesz a versenyképesség kulcsa ebben a szektorban.

Előadásunkból kiderül:

- Melyik az a két legjellemzőbb trend, ami a jogi szektort érinti?

- Hogyan látják felkészültségüket a jogászok?

- 3 éven belül 3 területen várható nagy változás. Melyek ezek?

- Hogyan lehet a rutinfeladatokat már most automatizálni a technológia segítségével?

Speaker
Németh László

Németh László

szoftver bevezetési tanácsadó, Wolters Kluwer

Sponsor
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Session Image
17:00- 18:30

Diploma után fejlesztői szemmel

avagy különböző életutak

Status

Limited Capacity

Description

Célunk, hogy bemutassuk milyen lehetőségek vannak az egyetem után, ki milyen döntéshelyzetek mentén indult el, miket tanult, hogy látja a mostani élet helyzetét. Volt aki közülünk is úgy volt még az egyetem elején, hogy elvégzi és övé lesz a világ. Szerencsére volt aki megsúgja, hogy ez nem így fog történni. A beszélgetés során arra próbálunk rávilágítani, milyen sokszínű lehet és hogy mennyire nem előre definiált egy mérnökinformatikus diplomát szerző ember élet útja. Ezért a beszélgetésben részt vesz majd fő állású fejlesztő,egy businessben dolgozó, egy start up alapító és egy multinál dolgozó friss diplomás fiatalember is.

 

Tech Embassy

 

We are an enthusiastic group of young professionals based in Budapest. Our vision is to create unique opportunities for young IT professionals to help them in reaching their competitive edge, learning and improving throughout their career paths. We organise events throughout the year to create innovative challenges, build community and to provide a platform for talents to meet like-minded people.

Speakers
Bence Gedai

Bence Gedai

Entrepreneur

Gergely Bihary

Gergely Bihary

CTO

Tamas Moricz

Tamas Moricz

Software Developer

Gergely Márton

Gergely Márton

Head of Problem Solving

Session Image
17:00- 18:30

Podcast a 2019-es év marketingcsatornája?

Avagy a Podcast-őrület!

HUNGARIANpanel Hi5- Hi5

Status

Nearly Fully Booked

Description

Minden évben születik egy új marketingcsatorna vagy growth hack, amivel fel tudjuk rázni a vásárlóinkat, követőinket. És ennek mindig nagyobb aktivitás és magasabb elköteleződés az eredménye.

 

Gondoljunk csak a Facebook csoportokra, az Instagramra, a Youtube előretörésére... A 2019-es év felfedezettje lehet a podcast, amellyel egyre többen kezdenek el foglalkozni Magyarországon is. Egy panelbeszélgetés keretein belül a Biznisz Boyz Podcast alapítóival, műsorvezetőivel beszélgetünk, akik elárulják, hogyan érték el a 0-ról a 40.000-es lejátszást.

 

Hi5

 

Hi5 – A szellemi műhely, ahol innovatív arcok találkoznak. Olyan helyet álmodtunk meg, ahová bárki betérhet, elérhető helyen van, és lehetősége van akár olyan rendezvényeken részt venni, sőt tartani is, ami előrevisz. Szóljon az kockáknak, vagy éppen az alkalmazotti létből kiszabadulni tervezőknek, itt mindent megtalálsz! A limonádénknak pedig nagy híre van a fogyasztóink körében, úgyhogy étlen-szomjan sem maradsz.

 

 

A “vendéglátást” ötvöztük egy közösségi tudással, élménnyel, hogy teret adjunk saját magunknak és legyen egy olyan törzshelyünk, ahol kötetlenül megtudjuk beszélni a szakma újdonságait, aktualitásait.

 

 

Speaker
Adrián Sándorfy

Adrián Sándorfy

Alapító, műsorvezető

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
17:00- 18:30

Building and scaling your startup sustainably

Come, listen and experience the key points of starting up and growing in coherence!

Status

Limited Capacity

Description

Finding a problem is simple, making the best solution grow isn't. There are a lot of variables involved which no one told me about. But you have the luck to have in front of you an experienced startup founder, who will explain to you the key aspects, experiences and learnings the process gave to me. I consider there's two parts to take into account that have to be balanced, the tangibles and the intangibles. In a world of so much uncertainty, you may want to believe before being able to see.

 

Luna

 

Luna is a nightlife marketplace that unifies the experiences of the clubbers, events and promoters. Our architecture is devided with 4 different platforms.

The clubber app is a marketplace, where the users can check all the events in Barcelona (Miami, Madrid, Marbella and Ibiza coming soon), check who is going out, get to know people by chating and save money by buying drinks and tickets.

The business app is a platform for nightclubs/festivals where they can scan drinks, tickets and guest list assistants, validate and store the data. The data stored is written in a web dashboard for each nightclub. From there, they can access to detailed metrics and big data of their activity and clients and incentivize them.

Last but not least, there's the ambassadors dashboard where they can access and incentivize their clients.

Speaker
Markus Törstedt

Markus Törstedt

Founder & CEO

Session Image
17:00- 18:30

Tervezd meg az életed design thinking módszerrel!

Kreatív élettervező workshop

Status

Nearly Fully Booked

Description

Hogyan lehet karrierünket úgy megtervezni, hogy a lehetséges életeink közül a legboldogabbat valósítsuk meg? Kényszerpálya helyett, találd meg hivatásod a tervezők módszerével!

Workshopunkon betekinthetsz az életpálya tervezés kreatív módszerébe.

 

HumanHub Budapest

 

Társadalmilag Hasznos Vállalkozások Közössége - Well Coworking

Speakers
Lilla Sebestyén

Lilla Sebestyén

Psychologist, Trainer

Lilla Demeter

Lilla Demeter

Founder

17:00- 18:30

Nőként szabadon - Mítosz és valóság

Vállalkozás, szabadúszás nőként! Amit a szabadságról tudni kell és, amit ideje elfelejteni.

HUNGARIANpanel Hub55 Meetup 2- -

Status

Limited Capacity

Description

Éhezzük a szabadságot, de tudjuk, hogy mit is jelent ez igazán?

A multiknál a folyamatokat standardizálják, pótolhatóság, helyettesíthetőség, pipa! Ezzel egyre jobban bekorlátozzák az embert, de hogyan magyarázzuk azt, amikor megvan a kötetlen munkaidő és minden ahhoz, hogy szabadnak érezhessük magunk, ahogyan a “receptet” megírták, aztán mégsem úgy történik?

 

Ezt járjuk körbe a panelbeszélgetésen, 4 vállalkozó, szabadúszó nő, akik nem kis munkát fektetnek abba, hogy megtalálják a saját szabadságukat és, hogy másokat is támogassanak ebben. Megélve ennek minden “apró” velejáróját, a lelkesedés bombától, a kétségbeesés és bizonytalan pillanatokig, mert mi aztán tényleg nem szeretjük, ha az élet csak a fancy felszínről szól. Itt nem is fog...

 

Speakers
Zsófia Kún

Zsófia Kún

Life Coach

Zsófia Tölgyessy

Zsófia Tölgyessy

Life, Business és Marketing Coach

Andrea Nagy

Andrea Nagy

Coach

Judit Osika

Judit Osika

Life Coach, Facilitator

Session Image
17:00- 18:30

IT recruitment Magyarországon

A hazai IT recruitment sajátosságai és kihívásai a startup világban.

talkENGLISH Bitrise HQ- Bitrise

Status

Fully Booked

Description

Bitrise

 

Bitrise is a Continuous Integration and Delivery (CI/CD) Platform as a Service (PaaS) with a main focus on mobile app development (iOS, Android, Xamarin, …). It is a collection of tools and services to help you with the development and automation of your software projects.

 

Automate the testing and deployment of your apps with just a few clicks.

Speaker
Gábor Sipos

Gábor Sipos

IT Recruiter and HR guy

Session Image
17:00- 19:30

From Data To Insights Open Source

Data workshop for anyone

WorkshopENGLISH Bitrise HQ- Bitrise

Status

Nearly Fully Booked

Description

We at Bitrise believe that open source ensures transparency, safety and flexibility of the applications thus serves developer and user communities alike. Come, join us and learn how to build your own data ecosystem based on open source elements from database, through machine learning to business intelligence.

 

Bitrise

 

Bitrise is a Continuous Integration and Delivery (CI/CD) Platform as a Service (PaaS) with a main focus on mobile app development (iOS, Android, Xamarin, …). It is a collection of tools and services to help you with the development and automation of your software projects.

 

Automate the testing and deployment of your apps with just a few clicks.

Speaker
Tamás Srancsik

Tamás Srancsik

Data Analyst

Session Image
17:30- 18:00

Microsoft Office Hours @ Millenáris

Startup Safari Special Edition

HUNGARIANENGLISHoffice hoursmentoring Millenáris Startup Campus Workshop 2- Microsoft

Status

Fully Booked

Description

Book a slot with technology, sales, marketing, business development experts of Microsoft.

Refine your project or clarify some questions raised throughout the project.

 

Be quick to sign up for a 1:1 session as slots are limited and a lot of startups try to pick the knowledge of experts with many years of expertise.

Sponsor
MVM Group

MVM Group

17:30- 18:00

Hipernövekedés - ELMARAD

Hogy működik egy hipernövekedésben lévő vállalat

talkHUNGARIAN Codecool Red- .

Status

Limited Capacity

Description

Hipernövekedési szakaszban tart egy vállalat, amikor egy év alatt legalább 40%-kal növekszik.

Sok startup szeretne ebbe a fáziba eljutni és ügyfeleinek számát, valamint bevételét ilyen ütemben növelni. Na, de hogyan is lehet egy startupot ebben az időszakban működtetni? Mitől olyan érdekes és izgalmas ez? Mik a legnagyobb kihívások? Vezetőként mire érdemes figyelni ebben az időszakban?

Az előadás során ezeket a kérdéseket fogom megválaszolni a berlini startup szcénában szerzett tapasztalataimra támaszkodva.

Speaker
Annamária Németh

Annamária Németh

Consulting Manager

Session Image
17:30- 18:00

Seeking SECsy startups!

The first cybersecurity incubator in CEE

Status

Limited Capacity

Description

Meet with the first Cybersecurity focused incubator in CEE! After the introduction of the incubator program we will have a Q&A where we will give you useful hints on how to apply successfully to our program. You will have a chance to meet with the founders of the OXO Cybersecurity Lab and some of our mentors. 

 

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
18:00- 18:30

Marketing automatizált weboldal építése nulláról

talkHUNGARIAN Codecool White- Codecool

Status

Fully Booked

Description

Gyakorlati példák és minimális elmélet: minden, ami ahhoz kell, hogy teljes mértékben marketing automatizált weboldalt tudjál létrehozni. A saját tapasztalataimat osztom meg, hogy valós segítséget adjak mindenkinek a marketing célok elérésében.

 

Codecool

 

A Codecool fő küldetése, hogy pótolja az informatikai ipar jelenlegi és jövőbeni szakemberhiányát, egyedülálló, gyakorlatorientált képzési programján keresztül. A 12 elméleti plusz 6 gyakorlati hónapra kiterjedő intenzív programozó kurzusokkal jelen van Budapesten, Miskolcon, Krakkóban és Varsóban, később pedig az Európai Unió más városaiban. A gyakorló mentorok segítségével megvalósított, korszerű és azonnal hasznosítható tudást nyújtó oktatási program az elhelyezkedésre is garanciát vállal: a tandíj az elvégzett tanfolyam révén szerzett munkahelyi bérből fizetendő.

Speaker
Gábor Bonyhádi

Gábor Bonyhádi

CMO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 18:30

2019 buzzwordje és ami mögötte van...

Agilitás a gyakorlatban, avagy a hatékonyság kulcsa

Status

Limited Capacity

Description

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az agilitás, mely a termékfejlesztésen túl magába foglalja a munkamódszertantól kezdve a szervezeti kultúrán és értékeken át a gondolkodásmódig minden olyan irányelvet, melyek alkalmazása által a vállalatok hatékonyabb működésre képesek.

 

Bár az agilis működés a szoftverfejlesztésből indult és a startupok többsége előszeretettel alkalmazza, egyre több üzleti nagyvállalat ismeri fel az agilitás előnyeit és alkalmazza a gyakorlatban. De mit is jelent az agilitás egy szoftverfejlesztő cégnek, és mit egy üzleti nagyvállalatnak? Miben más egy munkanap egy agilis szervezetben és milyen szerepkörök vannak jelen? Hogyan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját? Mi a hatékonyság kulcsa?

 

Az előadás során az elméleti kérdéseken túl az előadó saját tapasztalataiból merített gyakorlati példákon keresztül szemlélteti az agilis működésben rejlő előnyöket és az egyénekre kifejtett pozitív hatását, így olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amelyeket kamatoztathatsz szakmai pályafutásod során, legyen szó startupról vagy nagyvállalatról. 

 

edUcate

 

Build Agile innovation capabilities: We support transformations with agile coaching, trainings and human-centered design.

Speaker
Tamaska Richárd

Tamaska Richárd

Senior Agile Coach & Agile Transformation Expert

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
18:00- 18:30

Defibrillálási kísérlet Budapesten:

A városlakók és környezetük kreatív összehangolása

Status

Limited Capacity

Description

A Mindspace nonprofit nagyvállalat fókuszában az élhető város áll, keresik, kutatják, majd megvalósítják azokat az ötleteket, amiktől működőképesebb, frankóbb város lesz Budapest. Ezért is törekszenek a Csarnoknegyed és Palotanegyed lakóinak környezetükkel való összehangolására, egy defibrillálási kísérleteket folytatnak, mindezt azért, hogy szerethetőbb és izgalmasabb legyen a mindennapi létezés. „Mi szervezzük a Rákócziterezést, a Rákóczi reggelit, növénycserét és kerületi kisiparos vásárokat, a Rákócity kerületi kisérletező klubot, szociális gyerektábort, Bródy Sándor utcaünnepet, a 100 szóban Budapest történetíró pályázatot, városi játékokat és sétákat, valamint segítjük a hasonszőrű kisvállalkozásokat és kulturális helyeket a negyedekben.” – mondja Ádám, és tud még mesélni. 🙂

Hallgasd meg előadását a Rákóczi Téren, inspirálódj, ha érdekel, hogyan teheted érdekesebbé, élhetőbbé akár te is a városnak azt a szegletét, ahol élsz.

Speaker
Kobrizsa Ádám

Kobrizsa Ádám

Mindspace

Session Image
18:00- 18:30

Hogyan ne kerüljünk a startuppok temetőjébe?

8 gyakorlati tipp amivel sikeres product/market fit-et lehet elérni

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED A38- BONITÁS

Status

Limited Capacity

Description

Minden alapító tudja, hogy olyan terméket kell építeni, amit az emberek akarnak. Azonban mégis a startup temető tele van olyan cégekkel, amik olyan terméket készítettek amit senki sem akart. Bemutatjuk a sikeres technikákat, hogyan tudjunk mégis helyt állni a piacon.

Speakers
György Lakó

György Lakó

Investment Director

László Jánoki

László Jánoki

Senior Investment Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 18:30

Hogyan alakíts ki jó szokásokat és legyél motivált

Trükkök a jó rutinok kialakításához

talkHUNGARIAN Hub55 Hall- SpringTab

Status

Nearly Fully Booked

Description

A legtöbben elszántsággal vágnak bele egy új projektbe, vagy az új szokásaik kialakításába, majd visszaesnek az első akadályoknál. Ez az amikor a motiváció elfogy és nincs hova nyúlni támasznak. Az előadásban bemutatok néhány trükköt, amik hozzájárulnak az egészséges rutinok kialakításához.

 

SpringTab

 

A gyorsan növekvő e-kereskedelmi és média vállalatok számára a SpringTab egy közösségi elemző eszköz, amely megnöveli a konverziót egy személyre szabott on-site élménnyel, retargeting-el, promóciókkal és hírlevéllel a látogatók számára a Facebook adataik és az on-site tevékenységük alapján. Hiszünk benne, hogy minden weboldalnak annyi változata kell hogy legyen, ahány látogatója.

Speaker
Péter Szántó

Péter Szántó

Founder-CEO

Session Image
18:00- 18:30

Iskolapadból a brit királyi palotába, 1 év alatt

Avagy a Cogito története

talkHUNGARIAN Hub55 Meetup 1- Cogito

Status

Limited Capacity

Description

Összeegyeztetni az egyetemi hallgatói életet, 2 munkahellyel, magánélettel és az ember saját céljaival lehetetlen, vagy mégsem? Többek között erről is szó lesz az előadáson, melyen a Cogito szemszögéből ismerhetitek meg, hogy miként menedzselhető egyszerre ennyiféle különböző dolog és hogy mi hogyan jutottunk el odáig ahol most vagyunk. A mai világban minden pillanatban rengeteg lehetőség és választás előtt állunk, amelyekről úgy érezzük mindegyiket szívesen csinálnánk, de ahhoz hogy megtaláljuk azt az egyet amiben aztán kiemelkedőek legyünk rengeteg választ kell megtalálnunk. Előadásunk nem ezeket a válaszokat adja meg, de olyan kérdéseket vet fel, amellyel talán a fiatal generáció is elindulhat az úton.

 

Cogito Technologies Kft.

 

A Cogito egy kollaboratív oktatási platform, mely egy könnyen használható felületet biztosít az egyetemi hallgatók és oktatók számára, hogy azon keresztül megbízható tananyagok készüljenek.

Speaker
Máté Papp

Máté Papp

Technology Manager

Session Image
18:00- 18:30

Be a rebel - love your Monday!

Monday is a mind-set created for winners!

Status

Limited Capacity

Description

What does it take to empower employees in 2019?

 

Who's the next generation of hard-grinders?

 

How does the office play a central role in all of this?

 

Good Monday

 

Good Monday is a flexible office management platform that's scalable for your needs. With Good Monday you get a turnkey solution and you can access endless services and utilize them immediately. You only need to have one agreement. The one with us. We are a ready-to-use platform that allows full control and absolute flexibility. You plug. You play + you can cancel anytime. Easy.

Speaker
Mik Strøyberg

Mik Strøyberg

Founder, CEO

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
18:00- 19:30

How to sell to corporates...

... and well established businesses as a startup

talkHUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDmeetup Millenáris Startup Campus Meetup 1- Microsoft

Status

Nearly Fully Booked

Description

Meet the Experts on B2B Sales. Ask the really important questions of how to sell to corporates and well established businesses as a startup.

 

Is P-M fit for the specific industry important?

Does a startup need to be specialized to sell at B2B?

How to prepare for long sales cycles of corporates?

Gatekeepers for startups, co-sell models.

Know more about the case study of UIPath.

UI Path is the shooting star of startups these days. The incredible rise of the company has many aspects, let’s discover some together to learn about the secret sauce.

 

 • Introduction of UIPath focused on sales channels
 • What to do and what not to do when selling in B2B
 • Experiences working with Venture Capital
  • Success AND Failure
 • Why are the VC investors interested in technology like UiPath?
 • How did the Microsoft co-sell program help UIPath

Speakers
Stewart Oldroyd

Stewart Oldroyd

Head of Sales CEE

László Kiszely

László Kiszely

StartUp Mentor

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
18:00- 19:30

Kapunyitási Pánik - igazi para vagy csak kifogás?

Megyeri Mirtill a A Zyntern.com társalapítójának izgalmas TedX-es előadása interaktív formába öntve

Status

Limited Capacity

Description

Kapunyitási pánik - para vagy kifogás?! 🤔

 

A 21. században felnőtté válni, pályát és karriert építeni izgalmas, de kihívás is sok ezer milleniumi fiatalnak. Valódi szorongásokról van szó vagy csak kifogásról, hogy húzzuk az időt a felnőtté válás előtt? 🤷‍♀️🤷‍♂️

 

Megoszlanak a vélemények, hogy nehezebb-e ma pályakezdőnek lenni, mint a korábbi generációknak volt. Egy biztos: nagyon más. ☎️📻 /📱💻

És az is biztos, hogy ez egyszerre jelent kihívást a szárnyaikat próbálgató fiataloknak és a velük dolgozó HR szakembereknek.

 

Fejtsük meg közösen a kapunyitási pánik jelenséget Z generációs fiatalokkal és HR szakemberekkel közösen. A workshopot Megyeri Mirtill, a A Zyntern.com társalapítójának interaktív, gondolat ébresztő előadása nyitja, ami TedxYouth talkja inspirált a Startup Safari színpadára.

 

Menetrend:

🔹18.00 - 18.30 - Kapunyitás - Welcome, registration

🔹18.30 - 18.50 - Megyeri Mirtill - Kapunyitási Pánik előadás

🔹18.50 - 19.30 - Feldolgozó workshop

Továbbtanulás - téma vezető: Coates Ádám, Vásárhelyi Dorka

Pályaválasztás - témavezető: Megyeri Mirtill & Szabó Andris

Önmegvalósítás és önazonosság - témavezető: Radnai-Tóth Judit

 

Az eseményt a Zyntern.com networking és after buli követi!

 

Várunk minden érdeklődőt!

A Zyntern.com csapata

 

Eseményünk a 2019-es Startup Safari Budapest Future of Work útvonal része.

A Zyntern.comról:

Az újgenerációs álláshirdetési platform. A munkáltatói márka bemutatására kiválóan alkalmas felület, ahol a karrierjük kezdetén álló Z és Y generáció fiataljai könnyedén megtalálják a hozzájuk illő gyakornoki és frissdiplomás munkalehetségeket.

Speaker
Mirtill Megyeri

Mirtill Megyeri

Co-Founder, Head of Communication, Employer Branding Consultant

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
18:00- 19:30

Lehet élni sör nélkül – de minek?

Estébe nyúló helyzetjelentés a kisüzemi sörforradalom magyarországi helyzetéről

Status

Limited Capacity

Description

Kerekasztal beszélgetésünk célja, hogy több oldalról bemutassuk a kisüzemi (elhasznált nevén kézműves) sörszcéna hazai állapotát egy aktuális esemény szemüvegén keresztül. Egy hónap múlva kerül megrendezésre a felturbózott, második Budapest Beer Week, egy nyugati mintákon nyugvó, egyhetes sörfesztivál, élvonalbeli külföldi és magyar főzdék részvételével.

 

Miért olyan nagy dolog ez? Miért gondoljuk, hogy ez legalább olyan fontos, mint a Bocuse D’ort vendégül látni?

Megérett-e Budapest egy ilyen szintű esemény megtartására?

Hogyan befolyásolja Budapest és az ország többi részét az elmúlt években kibontakozó sörforradalom?

Jó sör a Soproni IPA?

 

Ilyen és hasonló kérdések megválaszolásához a szakma habját krémjét hívtuk segítségül: Jelen lesz többek között több sörfőzőmester, kocsmatulajdonos, sörvállalkozó, sörblogger és reméljuk ti is.

Az oldott hangulatú beszélgetés helyszíne nem véletlen, nem szeretnénk sört prédikálni és vizet inni, a beszélgetés után és alatt több hordónyi nedűvel tervezzük igazolni homályos téziseinket. 32 csapnyi lehetőségünk lesz erre.

 

18:00- 19:59

Hogyan tervezd meg az első vállalkozásod?

Hogyan szerezd meg az első milliód?

WorkshopHUNGARIAN UP Center- Onlinemarketer

Status

Nearly Fully Booked

Description

Online marketing kivitelezőként ügyfeleimnek építek automatizált értékesítési rendszereket és ezt a tudásomat átadva indult el idén a Business Challenge nevű, fiataloknak szóló vállalkozás építéssel kapcsolatos, ingyenesen elérhető online programom.

 

Az online marketing lehetővé teszi, hogy bárki képes legyen a tudását, vagy termékét a világhálón keresztül pénzzé tenni.

 

A legfantasztikusabb dolog, hogy helytől és időtől függetlenül lehet látogatókat, illetve ügyfeleket generálni, amiből ha nem is passzív, de kiszámítható, stabil és automatizált bevételre lehet szert tenni. A legjobb dolog szerintem az online marketing, illetve egy vállalkozás felépítése. 

 

Onlinemarketer

 

Kezdő vállalkozóknak, vagy vállalkozás előtt állóknak adom át azokat a stratégiai és gyakorlati ismereteket, amivel sikeresen fel lehet építeni egy vállalkozást.

 

Az online oktatóanyagaimmal, illetve személyes, vagy kis csoportos mentor programjaimmal az a célom, hogy több ezer embernek segítsek havi minimum fél millió forintos jövedelmet elérni.

 

A 60 napon Business Challenge keretein belül bepillantást nyerhetsz egy vállalkozás felépítésének lépéseibe: https://onlinemarketer.hu/

Speaker
Attila Csont

Attila Csont

Online Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 19:30

CEU iLab - a nest for unicorns?

Discussion with CEU iLab startup community and Meetup featuring CEU MS Programs

ENGLISHnetworking CEU iLab- CEU iLab

Status

Limited Capacity

Description

3in1 MEET CEU iLab EVENT
Venue: CEU, N15 Auditorium A + CEU iLab

18:00-19:00
"CEU iLab - a nest for Unicorns?" – Discussion with CEU iLab startup community
Meet CEU iLab startup teams, iLab Director, CEU faculty and students, too - who all have a passion for entrepreneurship. Discover how academia can truly play an important role in business.

19:00-19:15

CEU's Business MS programs - Quick Facts by Péter Szilágyi, Head of MS in Finance Program

/break/

19:20-19:50
"The war for talents is over" – Lecture by Achilles Georgiu, CEU Visiting Faculty, Head of MS in Technology Management and Innovation Program
There are many articles written in this topic, some state that the talent has won, others believe that everybody has lost this war. Which are the competencies talented people have and which skills are required to ensure success in the future? How do we need to reinvent ourselves in order to stay in front of the battlefield?

19:50-20:10
CEU Experience Panel Discussion with Students and Alumni

From 20:10
Reception and Networking with CEU Students and Alumni and the iLab community
Venue: CEU, N9, ground floor, CEU iLab

 

CEU iLab

CEU iLab is a flagship initiative of Central European University to create economic opportunity in Hungary and the Central and Eastern European region by nurturing a culture of entrepreneurship and linking academia and business. CEU iLab was voted Hungary's best incubator at the Central European Startup Awards, and the only university incubator nominated for Best Incubator/Accelerator in Central Europe.

Speakers
Andrea Kozma

Andrea Kozma

Director

Achilles Georgiu

Achilles Georgiu

CEU iLab Mentor, CEU Head of MS in TMI, Department of Economics and Business

Session Image
18:30- 19:30

Ingyenes Google eszközök

Instant nyomok mester detektíveknek

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Fully Booked

Description

Bemutatjuk azokat az eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy egy mini piackutatást végezzünk. Legyen szó a piacról, a keresőbe beírt kulcsszavakról, exportról, vagy a fogyasztó preferenciájáról akár viselkedésben, akár döntésben. Hogyan férhetünk hozzá aktuális, strikturált adatokhoz, úgy hogy közben nem kell 1000 statisztikai oldalt végig olvasni. 

 

A Google hasznos és ingyenes eszköztárának bemutatása. 

Speaker
Gábor Balog

Gábor Balog

Google Digital Workshop course organizer

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:30- 19:59

How to Lead Innovation

What corporate managers can learn from startup founders & Vice versa (case study)

ENGLISHpanelHIGHLIGHTED MKB Fintechlab- MKB Fintechlab

Status

Nearly Fully Booked

Description

Andrea Szabados will present a case study about what startup founders and corporate managers have in common, how they can collaborate and what are the most valuable lessons they can learn from each other. The short presentation will be followed by roundtable discussion with participants in the study and outside of it.

 

Speaker: Andrea Szabados

 

‘Thinking with Leaders’, Andrea is an expert in personal and team development. She is an internationally credentialed leadership coach. Her clients include innovative tech companies from startup teams and SMEs to large corporations such as Magyar Telekom or Mercedes Benz Manufacturing Hungary. She has 20+ years of business experience.

Andrea believes that company/team culture and soft factors are critical to business results and innovation success. She supports her clients in developing themselves and their teams.

Andrea has studied the key competences of Startup Entrepreneurs for years: since 2016, she has interviewed over 50 Startup CEOs and CxOs and has created a Startup Founder benchmark profile using ProfileXT, a competence assessment tool. Her research covers the key factors of how to lead innovation in various business environments.

 

As the co-founder and curator of TEDxLibertyBridgeWomen she is committed to spread valuable ideas in the community. Andrea speaks six languages. She has two teenage sons. She is enthusiastic about how people and teams work.

 

Speaker
Andrea Szabados

Andrea Szabados

Coach, Team Hacker

Session Image
18:30- 19:59

Art of Hosting módszerekkel vezetett networking

Status

Limited Capacity

Description

Kapcsolatot építeni gyakorlatilag bárhol lehet, hiszen csak meg kell szólítani a másik embert. Mégis ahhoz, hogy igazán megismerjük egymást időbe telik. Érdemes olyan helyre menni, ahol a te témádban gyűlik össze sok olyan ember, akik a téged foglalkoztató területekben jártasak. A Startup Safary Lifestyle és Wellbeing útvonal networking eseményének örömmel ad otthont a hamarosan nyitó Önfejlesztők Háza.

 

➳ Fontos számodra az önismeret, önfejlesztés?

➳ Szeretnél hasonló gondolkodású emberekkel megismerkedni?

➳ Eleged van már a hagyományos kapcsolatépítési estekből és szeretnél a small talk helyett jelentőségteljesen időt tölteni másokkal?

 

Várunk téged is április 18-án, 18 órától kapcsolatépítési estükre, ahol egy órás Art of Hosting módszerekkel vezetett ismerkedés után, az általatok hozott témák szerint tematikus klubokra oszlunk. A klubok 21 óráig tartanak.

 

Az Önfejlesztők Háza olyan információcsere-központ és közösségi iroda, ahol olyan vállalkozók és vállalkozni vágyók gyűlnek össze dolgozni és barátkozni, akiknek fontos az önismeret és szeretnének egy megtartó teret ötleteik megvalósítására, üzlettársra találhatnak és minőségi időt tölthetnek együtt azokkal, akik hasonló irányba tartanak.

Session Image
20:00- 23:59

Future of Work powered by T-Systems útvonalbuli

HUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDparty STEX- T-Systems

Status

Fully Booked

Description

A Startup Safari Budapest Future of Work útvonalának bulija. Tarts velünk, zárjuk közösen ezt az inspiráló két napot! Oszd meg velünk a gondolataid, kérdezz minket, építs további kapcsolatokat.

Gyere el a STEX-be este, lesz tánc és zene. Na meg italkupon Neked. 🙂 

Várunk! 

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
20:00- 23:59

Design & Product Journey Party

Powered by Liligo

HIGHLIGHTEDnetworkingparty Liligo- Liligo

Status

Fully Booked

Description

Session Image
20:00- 23:59

Give us a Hi5

Networking Journey Party for a better Lifestyle

HUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDparty Hi5- Hi5

Status

Nearly Fully Booked

Description

Coming...

 

Session Image
20:00- 23:59

Neked Csak Safari - Nekünk Csak Dezső

Journey party for the thirsty people

HUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDnetworkingparty Neked Csak Dezső- Neked Csak Dezső / Beercase

Status

Nearly Fully Booked

Description

A Lifestyle Journey lezárására mi lehetne tökéletesebb, mint fejest ugrani a hedonizmusba és kikeríteni az estét néhány pohár tökéletes sörrel remek ételekkel párosítva?

A Neked Csak Dezső az Urániánál található, ahol a 32 sörcsap mellett kóstolómenü, frenetikus konyha és 10% kedvezmény vár titeket!

A korán érkezők még a hazai sörszcénáról való komolytalan elmélkedést is elcsíphetik a különteremben, szintén a Safari keretein belül.

Egy biztos, akik behatóan megvizsgálják a témát aznap este, azoknak nehéz lesz odaérni a másnap...

Session Image
20:00- 23:59

Legal-ább most mulathatunk

Legal Journey Party

HUNGARIANENGLISHparty Apacuka Fun&Dining Bar- Arsboni

Status

Limited Capacity

Description

 

Túl sokáig tartott kitalálnunk ezt a szóviccet. A Startup Safari Legal útvonalának ünnepélyes lezárásaként csatlakozz Magyarország leginnovatívabb jogászaihoz és lawtech-feltalálóihoz egy szuper pezsgőzős-nassolós-networkölős fogadásra! Akár a jogi szakma jövőjéről beszélgetnél néhány jogász és egy lazacos szendvics társaságában, akár a projekted szerzői jogi csínyját-bínyját vitatnád meg kötetlenül a szakma feketeöves mestereivel, vagy csak önfeledten mulatnál egy tartalmasan telt Safari-utat követően, várunk csütörtökön este nyolc órakor az Apacukában - az első pezsgődet mi álljuk!

Session Image
20:00- 23:59

NO PANIC – Zyntern.com networking és after buli 🍸

Zyntern Networking Get-Together at Millenáris

HUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDparty Millenáris Startup Campus- Zyntern

Status

Limited Capacity

Description

NO PANIC – Zyntern.com networking és after buli 🍸🎧🤩

Elég stresszes dolog megtalálni a nekünk való munkákat vagy munkavállalókat. DE nincs ok a pánikra 😉
Egy közös bulira invitálunk Mindenkit, aki
🔸 épp munkakeresésben van, volt vagy lesz 👩‍🎓👨‍🎓
🔸 HR-szakmában dolgozik 🙋‍♂️🙋‍♀️
🔸 diákszervezetet vezet 👥