Agenda

For registration:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE WEBEX LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and CHAT on WEBEX, NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Bori: bori@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
10:00- 10:30

Smart devices are outsmarting our privacy

KAPTÁR Highlight 1/3

Status

Limited Capacity

Description

Smart homes, smart TVs, smart cars, smart shoes. Product developers are pushing the "smart" tag into every device possible. Sometimes these devices have nice features which are meant to make our life easier. But what most people don't know is that there is a shift where instead of us buying a product, we are becoming the product itself. There is a reason why a smart TV is today cheaper compared to the same, but "dumb" TV. The reason is that smart TV can collect data on everything we do with the TV, and send it back to the cloud, where it is processed and resold to dozens of other companies. But should you worry about this? You will probably find the answer if you attend this presentation. 

 

KAPTÁR 

 

KAPTÁR is the coworking space of freelancers in the heart of Budapest. Workspace, home of developing companies, and a place for compelling meetings in the same spot, close to everything and everyone.

Speaker
Zoltán Balázs

Zoltán Balázs

CTO

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
11:00- 11:30

Highlight What Matters

KAPTÁR Highlight 2/3

Status

Limited Capacity

Description

The lumio app was designed to help you save any piece of information on the internet that matters to you, as well as to help you utilize your saved data automatically. lumio was selected a top productivity app in the Chrome Web Store and reached some 200k downloads, but failed to become a real business, and was closed down recently. Attila, one of the founders, will share key insights and answer questions.

 

KAPTÁR 

 

KAPTÁR is the coworking space of freelancers in the heart of Budapest. Workspace, home of developing companies, and a place for compelling meetings in the same spot, close to everything and everyone.

Speaker
Attila Gajdics

Attila Gajdics

Co-Founder

Sponsor
SAP

SAP

Session Image
12:00- 12:30

Do you have a DRIVEr’s licence?

KAPTÁR HIGHLIGHT 3/3

Status

Limited Capacity

Description

An old Gallup study indicates that only 13% of employees worldwide are actively engaged at work and more recent data doesn’t show much of a change in the right direction. It as an issue, because - as Martin Zwillig claims - entrepreneurs who can’t attract and maintain a highly motivated team rarely even get off the ground. If you want to change the world with your business come and learn how motivation really works. You’ll hear real life examples from Dan Pink’s extensive and disruptive research on Drive and you’ll have a chance to think out loud about how you could implement these best practices into your context.

Előadő: Horváth Irma, Community Builder, Team Developer & Mompreneur Ambassador

Speaker
Irma Horváth

Irma Horváth

Community Builder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
13:00- 14:30

Az Y Modell

12 magyar fiatal vállalkozó útja a siker felé

Status

Nearly Fully Booked

Description

Vállalkozást indítani egyetem mellett? 🤔

 

Akár egyetem nélkül közösséget építeni és rendezvényeket szervezni? 🤔

 

Olyan életet élni, ahol boldogok lehetünk minden nap? 🤔

 

🔥 Ideje a széthúzás helyett az összefogást választani. Mi is ezt tettük és tesszük a jövőben, hogy segítséget nyújtsunk mindenkinek aki a saját útját szeretné járni.

 

🔥 Többek között ezért került megírásra #azymodell című könyvünk és ezért mesélünk arról, hogy mi hogyan indultunk és hol tartunk ma 🙏

 

🔥 Ha 2019-et a már rég óta dédelgetett terveid megvalósításával szeretnéd kezdeni, akkor gyere el és tedd le ennek alapköveit 🔥

 

Az kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Tóth Gábor - Tudatos Fiatalok Közössége

Vedres Tamás - Playsic Kft. és BeBrand alapítója

Majsai Richárd - Majsair Design és a Mentor Tribe alapítója

 

MentorTribe

 

A MentorTribe vállalkozó fiatalok közössége, akik már megépítették az álmukat és most megírták tapasztalataikat neked, hogy te is elérd céljaidat.

Speakers
Tamás Fleck Vedres

Tamás Fleck Vedres

CEO

Richárd Majsai

Richárd Majsai

Freelancer

Gábor Tóth

Gábor Tóth

Founder

Session Image
15:00- 15:30

AI és etika? Igen!

Saját AI-etikai keretrendszer-építés alapjai. Megkerülhetetlen kérdések és lehetséges válaszok.

Status

Limited Capacity

Description

Az igenek és nemek, mindennapjainkat ezek a válaszok irányítják! Kérdés, hogy mi döntjük el, hogy mire mondunk igen vagy éppen nemet, vagy főleg mások? Főnökök, hírszerkesztők, marketing guruk, a google vagy a facebook ül a volán mögött vagy Te? Hogyan priorizálsz? Hogyan mondasz nemet? Segítünk a gyakorlati kérdések megválaszolásábanI Olyan módszereket ismerhetsz meg, amelyek segítenek a saját utadon, hogy arra figyelj, amire tényleg szeretnél, ami fontos neked! Nem egyszerű, de meg lehet csinálni! Gyertek el és most figyeljetek, hogy később is biztos arra figyeljetek, amire szeretnétek!

 

Kenyeres Consulting

 

Kenyeres Consulting is a firm specializing in supporting 

- personal development processes via coaching and training activities 

- responsible innovation methodologies in ICT field (coding, AI, big data mgt., machine learning) by providing training, lectures on ethics and fairness in technology

Speaker
András Kenyeres

András Kenyeres

Owner

Session Image
16:00- 16:30

Startup financing alapok

Minden amit a startup pénzügyekről tudni kell

Status

Fully Booked

Description

Érdekel, hogyan működik egy startup finanszírozása? Hogyan lehet a befektetésig eljutni? És utána mi jön?

 

Bennfentes infók a startupok finanszírozásáról és a befektetésekről, a Talentuno CFO-jától:

A fund raising pénzügyi kihívásai

Az ötlettől az üzleti koncepicón át a pénzügyi tervezésig

Pénzügyi folyamatok és struktúrák

Üzleti tervezés és riportálás - Befektetői kapcsolatok

 

Talentuno

A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára.

A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen.

Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak.

Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Gábor Füleky

Gábor Füleky

Chief Financial Officere

Session Image
18:00- 18:30

2019 buzzwordje és ami mögötte van...

Agilitás a gyakorlatban, avagy a hatékonyság kulcsa

Status

Limited Capacity

Description

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az agilitás, mely a termékfejlesztésen túl magába foglalja a munkamódszertantól kezdve a szervezeti kultúrán és értékeken át a gondolkodásmódig minden olyan irányelvet, melyek alkalmazása által a vállalatok hatékonyabb működésre képesek.

 

Bár az agilis működés a szoftverfejlesztésből indult és a startupok többsége előszeretettel alkalmazza, egyre több üzleti nagyvállalat ismeri fel az agilitás előnyeit és alkalmazza a gyakorlatban. De mit is jelent az agilitás egy szoftverfejlesztő cégnek, és mit egy üzleti nagyvállalatnak? Miben más egy munkanap egy agilis szervezetben és milyen szerepkörök vannak jelen? Hogyan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját? Mi a hatékonyság kulcsa?

 

Az előadás során az elméleti kérdéseken túl az előadó saját tapasztalataiból merített gyakorlati példákon keresztül szemlélteti az agilis működésben rejlő előnyöket és az egyénekre kifejtett pozitív hatását, így olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amelyeket kamatoztathatsz szakmai pályafutásod során, legyen szó startupról vagy nagyvállalatról. 

 

edUcate

 

Build Agile innovation capabilities: We support transformations with agile coaching, trainings and human-centered design.

Speaker
Tamaska Richárd

Tamaska Richárd

Senior Agile Coach & Agile Transformation Expert

Sponsor
T-Systems

T-Systems