Skip to content

Agenda

For registration:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Bori: bori@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
09:00- 10:30

UX kutatás a gyakorlatban

Hogyan tudsz felhasználói visszajelzéseket gyűjteni egyszerűen?

HUNGARIANBreakfast Works.- Works.

Status

Fully Booked

Description

Tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan tudsz felhasználó kutatásokat végezni egyszerűen, és ez hogyan járul hozzád a terméked/szolgáltatásod sikerességéhez.

 

A reggeli keretében egymással is megoszthatjátok a tapasztalataitokat, illetve mi is mesélünk majd a projektjeinkről.

 

Works.

 

Felhasználói élmény kutatással, felület és folyamat designnal foglalkozunk. Hitünk szerint azok a szolgáltatások lesznek igazán sikeresek, melyek valós ügyféligényeket szolgálnak ki.

 

Speakers
Bianka Makkai

Bianka Makkai

Experience designer

Ágnes Muszka

Ágnes Muszka

Experience designer

Session Image
10:00- 10:30

Top tips for creating aesthetic design content!

How to engage customers with desire for individuality in a fast fashion environment.

talkENGLISH Kubik- LIKO Jewellery

Status

Nearly Fully Booked

Description

Top tips from a fine jewelry designer and creative business owner on how to create aesthetic online and offline design content. How to involve knowledge and substance behind the product to create more engagement from customers by encouraging their desire for individuality and quality. 

 

Speaker
Lili Koós

Lili Koós

Jewellery Designer

Session Image
10:00- 10:30

Kiterjesztett történetek

Te mit építenél a digitális média technic legójából?

talkHUNGARIAN D18- PiQStudios Kft.

Status

Limited Capacity

Description

A digitális média nagyszerű dolog: legyen szó bármilyen kommunikációs igényről, az üzenet formába öntését egyre több és több látványos, innovatív eszköz segíti. Ugyanakkor a célközönség, vagyis a befogadók magukra maradnak ebben a színes-szagos, és ezáltal egyre harsányabb médiakörnyezetben. A tartalmi elemek közt nincs koherencia és sorvezető, ami irányítaná a figyelmet, márpedig külön-külön a legújabb technológiával készült kép vagy videó, a legnagyszerűbb szöveg is csak félmunkát végez: nem lép igazán kapcsolatba a befogadóval, nem tárja fel a közölt információ, a tartalom valódi mélységeit és összefüggéseit. Bő négy évvel ezelőtt arra vállalkoztunk, hogy felrúgjuk ezt a status quo-t. Létrehoztunk valamit, amiről eleinte azt gondoltuk, hogy pontosan tudjuk, mire való és mit szeretnénk építeni belőle. Bár maga a vízió, ami a PiQ [pik:] fejlesztése mögött áll, nem sokat változott, inkább "csak" bővült, ma már tisztában vagyunk azzal is, hogy ez a rendszer jóval többre hivatott annál, minthogy mi mondjuk meg, mire való. Szóval, készen állunk arra, hogy kiterjesszük a történetet: Te mit építenél egy olyan legókészletből, ami a múlt, a jelen és a jövő kommunikációs eszközökből áll?

 

PiQStudios Kft.

 

Digitális médiatechnológiát fejlesztünk: egy olyan felületet hozunk létre, amiben mindennemű médiatartalom - legyen az verbális, audiovizuális vagy funkcionális - egyetlen, jól komponált egységként jelenik meg. Kiterjesztett történeteknek hívjuk ezeket a tartalmakat, amik mélységet adnak az információnak, vezetik a figyelmed és kapcsolatot teremtenek, Veled!

Speaker
Hunor Benke

Hunor Benke

CEO

Session Image
10:00- 12:30

Hogyan készül egy ütős DreamJo.bs cégprofil?

A vonzó megjelenés kialakítása, egyszerűsített employer branding eszközök, tippek, trükkök

WorkshopHUNGARIAN DreamJo.bs- DreamJo.bs

Status

Fully Booked

Description

Az eseményen körüljárjuk, hogyan lehet és érdemes egy cégnek bemutatnia magát, mint munkáltatói márkát a DreamJo.bs felületének segítségével. A jellegzetes DreamJo.bs-os boxok kitöltése során megbeszéljük, hogy hogyan lehet rövid idő alatt, hatékonyan bemutatni, hogy mi zajlik egy cégnél a termékeket túl, a színfalak mögött. Hogyan készülnek azok az egyedi és színes, őszinte cégprofilok? Mit érdemes kiemelni? Mitől vonzó egy munkáltató? Lesz szó saját tapasztalatokról, bevált technikákról és a mai trendekről az employer branding területén.

 

DreamJo.bs

 

A DreamJo.bs azért jött létre, hogy a legjobb munkahelyeket a legértékesebb munkaerővel összekösse. Hiszünk abban, hogy minden munkahely lehet álommunkahely. Ha egy cég megfelelő módon bemutatja, hogy milyen ott dolgozni, milyenek a mindennapok, akkor rajtunk keresztül nem csak jelölteket kap, hanem olyan elkötelezett jövendőbeli munkatársakat, akiket hosszú távon is meg tud tartani.

 

A DreamJo.bs egy olyan platform, ahol a cégek megmutathatják a valódi személyiségüket. Őszinte bemutatkozó profilok, hirdetések mellébeszélés nélkül - ezt ajánljuk.

Speaker
Csilla Kirchner

Csilla Kirchner

Head of Sales

Session Image
10:00- 12:30

UX Workshops 101 - Kikkel? Mikor? Melyik módszert?

Ismerkedj meg az workshop szervezés és lebonyolítás alapjaival

Status

Fully Booked

Description

A LogMeIn-nél majdnem minden projektünket valamilyen brainstorming gyakorlattal kezdjük terméktervezőként. Postitekkel vagy valamilyen vizualizációs eszközzel próbáljuk összegezni a problémák alkotóelemeit, ötleteket és a szempontokat majd következő lépésekké konvertáli őket.

A workshopok fontosak számunkra és az is, hogy jól csináljuk őket. Ebben szeretnénk segíteni nektek is gyakorlatok bemutatásával nem csak a saját életünkből, hanem az iparág ajánlásaiból is merítve. 

 

Gyere el ha érdekel hogy:

- kiket hívj meg

- melyik projekt fázisban, milyen gyakorlatok hasznosak

- hogyan kell összegezni az elhangzottakat és a csapat számára is elérhetővé tenni

 

LogMeIn

 

Simplifying how people interact with each other and the world around them to drive meaningful insight, deeper relationships and better outcomes for all has helped LogMeIn grow to become one of the world’s top 10 SaaS companies with a leadership position in every one of our markets.

Speaker
Ádám Polyák

Ádám Polyák

Product Designer - LogMeIn CES CX

Session Image
11:00- 11:30

Possibilities of 3D printing

Versatility of printable materials

Status

Nearly Fully Booked

Description

In a few short years, the number of 3D printing resins increased tremendously, from basic printable ones to highly functional and composite resins. Today, designers and engineers can print and use plastics with high-temperature resistance, high elasticity or even ceramic content, opening up the possibilities of rapid and functional prototyping even further. You can meet 3D printed objects at a jewelry shop, a dentist or a civil engineer. How far can we go with 3D printing materials?

 

Formlabs

 

Formlabs is an American 3D printing technology startup. Started out of MIT in 2011, the company now employs over 450 people across offices in Boston, Berlin, Tokyo, Budapest and Shenzhen. Formlabs is establishing the industry benchmark for professional 3D printing for engineers, designers, and manufacturers around the globe, and accelerating innovation in a variety of industries, including engineering, product design, dentistry, healthcare, jewelry, and research.

Speaker
Dávid Gergely

Dávid Gergely

Software Tester

Session Image
12:00- 12:30

Why sound makes a big impact for brands

Sound is an indispensable part of your brand identity, do you know what your brand sounds like?

Status

Limited Capacity

Description

Sound is an indispensable part of your brand identity: as part of your product and user experience it plays a crucial role for brand recognition, emotional storytelling and has a huge impact when creating valuable and pleasant user experiences. In times of uprising Voice technology a strategic developed sound identity will become a mandatory in user interaction for brands. In his keynote Max Kickinger will show how you can leverage the opportunities that sound will have for your brand when developed and managed concisely.

 

Raven and Finch

 

Raven and Finch is a sound solutions company that creates sound experiences for all forms of brand communication and storytelling.

Speaker
Max Kickinger

Max Kickinger

CEO

Session Image
12:00- 12:30

Monetizing Customer Experience

talkENGLISH CEU iLab- LHBS

Status

Nearly Fully Booked

Description

Stop trying to delight your customers! 

 

Experts predict that by 2020, next year, customer experience will overtake product and price as a means of gaining competitive advantage. Yet CX is often seen as a philanthropic, cost centered way to delight customers with random acts of kindness, freebies and perks. These types of activities are not effective for customer retention and equally importantly, they deliver a negative ROI. Is there a better way to design  the CX that truly impacts business? Reducing customers effort is the most effective way to deliver CX that delivers measurable value to customers as well as business. 

 

LHBS

 

Strategy and Innovation Firms

Speaker
Joanna Bakas

Joanna Bakas

Managing Partner

Session Image
13:00- 15:30

Visit of the low-tech workshop Cyclonomia

Community Do It Yourself low-tech workshop

Status

Limited Capacity

Description

Cyclonomia was created in 2013 and has 500 members. It is a community Do it Yourself bikeshop where people can learn and teach how to repair their bikes. It is also a place where we question the limits of high-tech solutions and develop low-tech solutions, especially for transports. We are designing and constructing cargobikes and trailers... and also tools for sustainable agriculture, bike turmix or bike generator.

 

You are invited to visit our bikeshop and discover our developed tools. To do so, we will engage in a discussion about conviviality and the limits of high-tech toward the potentialities of low-tech philosophy.

 

Cargonomia

 

Cargonomia is a non-profit cooperative with activities and projects inspired by Degrowth. Through Cargobike mobility services, it helps to connect local organic food producers and Budapest citizens. It also works to maintain an open space which hosts community events and workshops dealing with Degrowth, sustainability, social justice, low-tech and well-being.

 

The Cargonomia team conducts researches which are action-oriented in cooperation with several universities and is also involved in community education programmes.

 

Last year Cargonomia launched two new projects. The first aims to rethink the usage of public spaces through urban agroforestry and how to make the Budapest city space fertile again. The second, Közteher Bringa, or Community Cargobike Sharing System gives the possibility to borrow cargobikes, which were constructed in Budapest, for mobility purposes such as moving large items or delivering children to school.

 

These bikes will provide logistical solutions for the You & Startup 2019 gathering.

Also, we are happy to participate and bring our Degrowth philosophy in questioning the physical and cultural limits to growth.

Speaker
Vincent Liegey

Vincent Liegey

Co-author, Coordinator

Session Image
15:00- 15:30

The Quantitative Reality of The Trekhunt Story

A product management perspective

talkENGLISH Trekhunt- Trekhunt

Status

Limited Capacity

Description

Trekhunt is a search engine for outdoor adventures and it's a startup that's behind it. We're at the beginning of our story, we're less than a year old. We're fragile but we believe that what we do creates value for people all over the world.

 

The question is - how can we turn our vision, our dream into a real marketplace business, having all the struggles of the chicken and egg problem? What can we extract from existing product usage data? How can we get this data? How can we juggle with the business goals, our product vision and the objective reality. How to make decisions about what to change in the product to make it better? What risks do we have to take? How can we bridge quantitative data with qualitative research insights? 

 

This presentation will be about the quantitative reality a startup has to go through. This is what we are going through, this reality. And this is about finding the eternal beauty in that from a product management perspective.

 

Trekhunt

 

Trekhunt is a fast growing travel technology startup determined to help people find the best outdoor adventure tours and activities of the world as simple as possible. We are building a search engine and a community as well. Are you ready to join and unleash your inner trekhunter?

Speaker
Laszlo Kardos

Laszlo Kardos

CEO&Co-Founder

Session Image
15:00- 15:30

A koncepcióvalidálás fontossága

Hogyan tudsz megbizonyosodni arról, hogy sikeres lesz-e az ötleted?

HUNGARIANmentoring&coaching Testbirds- Testbirds

Status

Fully Booked

Description

Abban segítünk a saját termék vagy szolgáltatás megvalósításán dolgozóknak, hogy hogyan tudja kutatni az ötlete későbbi sikerét. Mi kell ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, hogy az ötlet és a megvalósítás célba fog érni?

 

Testbirds

 

UX research, user testing.

Speakers
Bianka Makkai

Bianka Makkai

Experience designer

Ágnes Muszka

Ágnes Muszka

Experience designer

Session Image
15:00- 15:30

Hogyan lesz ötletből működő vállalkozás?

talkHUNGARIAN Parkl- Parkl

Status

Fully Booked

Description

A nagyvárosi parkolás a legtöbb ember számára nagy kihívás, ezzel kezdeni kell valamit… A gondolat ami elvezetett egy immáron 3 éve sikeresen működő vállalkozáshoz. A Parkl alapítói a parkolással járó mindennapi problémák csökkentését tűzték ki célul, ami a jelenlegi több tízezer Parkl felhasználó számára sikerült is. Milyen fázisai vannak egy startup fejlődésének? Mik a buktatók és hol kell keresni a lehetőségeket? Gyere el előadásunkra és ismerd meg történtetünket, valamint legújabb fejlesztéseinket.

 

Parkl Digital Technologies Kft. 

 

A Parkllel garázs az egész város!

 

A PARKL alkalmazás okos parkolási és e-mobilitási szolgáltatásaival forradalmasítja a nagyvárosi közlekedést.

A Parkl rendszere olyan parkolási lehetőségeket tesz elérhetővé az autósok számára, mint a hotelek, irodaházak, társasházak és parkolóházak parkolóhelyei, amelyek sűrű hálózatot alkotnak Budapesten, így egyszerűen és gyorsan találhatunk az úti célunkhoz közeli parkolóhelyet. Az alkalmazás integrálja a teljes parkolási folyamatot a sorompónyitástól a készpénzmentes fizetésig.

A Parkl különböző elektromos töltési lehetőségeket is kínál, amelyek az applikáció térképén megtalálhatók, és segítségével az egész töltési folyamat könnyen kezelhetővé válik.

Speaker
Zsolt Somogyi

Zsolt Somogyi

Managing Director

Session Image
15:00- 16:30

3D termékfejlesztés ingyenes szoftverekkel

3D modellezés- ötlettől a prototípusig

talkHUNGARIANShowcase UP Center- CAMXPRESS

Status

Limited Capacity

Description

Van egy jó ötleted, melyhez egyszerűbb fizikai termékre is szükséged van és a fejlesztési folyamatot szeretnéd egykézben tartani? Kezdd el a termék koncepciós fejlesztését 3D-ben önmagad, egy Startup-oknak ingyenesen elérhető, professzionális tervezőrendszerben!

 

Előadásunkon egy konkrét termék fejlesztési lépéseit visszük végig élőben, melynek során megismerkedhetsz hogyan készíts 3Ds modellt a vázlataidból, hogyan prezentáld látványosan (akár) AR eszközökkel a koncepciódat, hogyan tartsd a kapcsolatot hatékonyan a projektben résztvevőkkel a fejlesztés során és hogyan készítsd el az első prototípust 3D nyomtatással.

 

CAMXPRESS

 

A CAMXPRESS néven futó szolgáltatás kialakításakor egyik célom az volt, hogy az ingyenesen, illetve olcsón elérhető CAD/CAM rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében nyújtsak segítséget a vállalkozásoknak. Mivel ezek a CAD/CAM rendszerek legtöbbször ingyen, vagy olcsó bérleti konstrukcióban elérhetőek a kisebb cégeknek, ezért igen költséghatékonyan illeszthetőek be a termékfejlesztési és gyártástervezési folyamatokba, akár műhelyszinten is. 

 

A szolgáltatás egy másik részét képezi a gyártáshelyes 3Ds tervezés, melyet a 20 éves szakmai tapasztalat alapoz meg. A termékek már a tervezés során a gyártásnak és a vevői igényeknek megfelelően kerülnek kialakításra, ezzel nagymértékben felgyorsítva és biztonságosabbá téve a formatervezést, fejlesztést.

Speaker
József Kollár

József Kollár

CAD/CAM Technician

Session Image
16:00- 16:30

Első terméked? Hogyan építsd fel? Bootstrapelj!

Hogyan építsd fel első terméked

Status

Fully Booked

Description

Megvan az ötlet, de nem tudod hogy kezdj neki? Elkezdted már és megismernéd, hogy tudod bootstrapelni a terméked? Végig vesszük az ötlettől a launchig mire lehet szükséged a terméked piacra dobásához, mit érdemes használni, hogy optimálisan tartsd az induló költségeket, tőkebevonás előtt. 

 

Iventlist

 

Felhasználóbarát konferencia app szolgáltatás.

Speaker
Márk Kurcz

Márk Kurcz

Co-Founder

Session Image
16:00- 16:30

AR < MR < VR < HYPER

Meddig lehet fokozni a virtuális valóságot?

Status

Limited Capacity

Description

A VR itt van, itt van a telefonodban, a szabadulószobában, a kórházakban, a boltokban. Hogyan tört ki a technológia a mindennapokba? Mi történt az emberrel, aki egy héten át VR-ben töltötte minden percét? Meddig lehet fokozni az élményt? És meddig érdemes?

 

GRID Entertainment

 

A GRID egy VR-játékfejlesztő stúdió, ami olyan, úgynevezett Hyper Reality szabadulószobákat készít, ahol a videojáték a fizikai térre épül. Hyper Realityben a játékosok VR-szemüveget viselve, látványos 3D-s világokban teljesítenek küldetéseket – eközben szabadon mozoghatnak, megérinthetik környezetüket, felvehetik és használhatják a szobában lévő tárgyakat, amik ott vanak mind a játékban, mind a valóságban is.

 

A GRID ehhez a technológiához biztosítja a hardvert és licenszeli a játékszoftvert szabadulószobák, szórakoztatóközpontok és más lokációk számára – Magyarországon és rövidesen a tengerentúlon is.

Speaker
Márton Álovits

Márton Álovits

Co-Founder

Session Image
16:00- 16:30

Ötletből Proptech Startup

ingatlan adás-vétel a 21. században

Status

Nearly Fully Booked

Description

Végikövetheted, hogy hogyan épül Tekrama, amely alapjaiban fogja megváltoztatni az ingatlan adás-vételi folyamatot. A startup 5 pilléren áll. Ezekről lesz szó az előadás alatt. Ötletből, csapat, csapattal termék, MVP, és a piac. 

 

Tekrama

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk. 

 

Speaker
Attila Sándor

Attila Sándor

CEO

16:00- 18:30

From Idea to Product Launch... and beyond

End2End product/service development process - from customer to customer

Status

Nearly Fully Booked

Description

Hey there,

 

Have you ever heard about things like customer-centric product development, user research, user journey, persona, design thinking, lean startup, agile software development, kanban, scrum, SAFe, XP, Waterfall vs. Agile, digital marketing, Business Model Canvas, Customer Canvas... CanvasCanvas... JourneyCanvasPersonaThinking... or similar things? For sure yes, if not it is even better.

Let's clean them up, put them into the right order and get the best out of all.

 

In 3 hours, I'd like to argue why we have all those methodologies and what do we do with them. What is the difference between theory and reality?

 

Then we just take some cases and we're gonna learn by doing. 

 

Réka Leisztner

 

Process Manager at KUKA Robotics Deutschland

Customer-centric product development, end2end development process, design thinking, agile processes and more in automation.

Speaker
Réka Leisztner

Réka Leisztner

Process Manager

Session Image
16:00- 18:30

UI design, ahogy mi ismertük: vége

Workshop designereknek és product managereknek a komponens alapú designról

WorkshopHUNGARIAN Muse- Toptal

Status

Nearly Fully Booked

Description

=== UPDATE VIDEÓ: ===

https://youtu.be/uUGsWGzvWfc

 

========= FONTOS!! =========

Mindenképp gyere és nézd meg az eseményt Facebook-on:

https://www.facebook.com/events/2852325311452035/

Minden infót itt fogsz megtalálni a workshopról. Többek között:

- Várólistára kerültél, be tudsz-e jutni?

- Kérdésed van? Tedd fel!

- Mit hozz a workshopra?

============================

 

A komponens alapú design lényege, hogy a fejlesztőkhöz hasonló modon építjük fel a designt. Ez lehetővé teszi, hogy rengeteget spóroljunk a fejlesztésen, jobb anyagokat kapjanak a fejlesztők és sokkal konzisztensebb legyen a web app vagy mobil app designja. 

 

A workshop során megbeszéljük a módszer előnyeit és konkrét designokat nézünk meg és építünk fel közösen. Izgalmas lesz 😉

 

Habár komponens alapú design többféle szoftverrel is meg lehet oldani, a workshop során Sketch-el és Zeplin-nel fogunk dolgozni. Ha más szoftverrel dolgozol, akkor a konkrét feladatoknál ki kell találnod, hogy a saját platformod hogyan tudja megoldani. Ha kérdésed van, nyugodtan keress meg a workshop előtt 🙂

 

Toptal

 

Toptal is an exclusive network of the top freelance software developers, designers, finance experts, product managers, and project managers in the world. Top companies rely on Toptal freelancers for their most important projects.

Speaker
Csaba Házi

Csaba Házi

UX Expert & Product Designer, Author of 7STEPUX

Session Image
17:00- 17:30

Ha nem szégyelled, elkéstél!

MVP-vel a mélyvízbe, avagy TicketNinjával a 2017-es Startup Safari Budapest megvalósításába!

Status

Limited Capacity

Description

A győri kötődésű TicketNinja egy a szórakoztató ipar szegmensében működő vállalkozás, mely adatvezéreltmindsetével a rendezvényszervezés reformját tűzte ki célul. A TicketNinja a születése 2017-re datálható, amikor ugyanis Startup Safary Budapest szervezőivel együttműködve kezdtük el megvalósítani az eseményüket. Ezzel el is indultunk a startupok rögös útján. 

 
Előadásunk ennek az együttműködésnek és az ezt követő időszaknak sikereiről, buktatóiról, örömeiről és könnyeiről fog szólni, ahol elmeséjük, milyen az, amikor egy MVP-vel bedobnak a tényleges mélyvízbe és hogyan tartsd fejed minél többet a hullámok felett. 
 
Eseményünk résztvevői elsőkézből kaphatnak olyan kérdésekre választ, hogy milyen az amikor a négy fal között tervezett termékeddel kilépsz a piacra; mi van akkor és hogyan kezeled azt a helyzetet, amikor a te megoldásod részben, néhol pedig merőben más, mint amit a valódi piaci igények követelnek; milyen az, amikor teljes káosz közepén nincs visszajelzés; amikor ad hoc kéréseket teljesítve folyamatosan éles környezetben frissítesz; illetve, arról is szó lesz, hogy ezekután hogyan tartsd meg az ügyfeled és hogyan válhass egy erősebb és okosabb startuppá.  

 

lean és agilis ismeretek ellenére súlyos hibákat vétettünk magunkkal szemben, visszagondolva pedig sok mindent máshogyan csinálnánk. Ezen változtatni mi már sajnos nem tudunk, viszont ez az előadás segíthet nektek abban, hogy a Ti startupotok elkerülje ezeket a hibákat!  

2017 óta sok minden történt, a 
TicketNinja pedig sok változáson ment keresztül és 2020-ra nemzetközi piacra lépésünket tervezzük. 

Speaker
Pál Molnár

Pál Molnár

Founder of TicketNinja

Session Image
17:00- 18:30

Building and scaling your startup sustainably

Come, listen and experience the key points of starting up and growing in coherence!

Status

Limited Capacity

Description

Finding a problem is simple, making the best solution grow isn't. There are a lot of variables involved which no one told me about. But you have the luck to have in front of you an experienced startup founder, who will explain to you the key aspects, experiences and learnings the process gave to me. I consider there's two parts to take into account that have to be balanced, the tangibles and the intangibles. In a world of so much uncertainty, you may want to believe before being able to see.

 

Luna

 

Luna is a nightlife marketplace that unifies the experiences of the clubbers, events and promoters. Our architecture is devided with 4 different platforms.

The clubber app is a marketplace, where the users can check all the events in Barcelona (Miami, Madrid, Marbella and Ibiza coming soon), check who is going out, get to know people by chating and save money by buying drinks and tickets.

The business app is a platform for nightclubs/festivals where they can scan drinks, tickets and guest list assistants, validate and store the data. The data stored is written in a web dashboard for each nightclub. From there, they can access to detailed metrics and big data of their activity and clients and incentivize them.

Last but not least, there's the ambassadors dashboard where they can access and incentivize their clients.

Speaker
Markus Törstedt

Markus Törstedt

Founder & CEO

Session Image
18:00- 19:30

How to sell to corporates...

... and well established businesses as a startup

talkHUNGARIANENGLISHHIGHLIGHTEDmeetup Millenáris Startup Campus Meetup 1- Microsoft

Status

Nearly Fully Booked

Description

Meet the Experts on B2B Sales. Ask the really important questions of how to sell to corporates and well established businesses as a startup.

 

Is P-M fit for the specific industry important?

Does a startup need to be specialized to sell at B2B?

How to prepare for long sales cycles of corporates?

Gatekeepers for startups, co-sell models.

Know more about the case study of UIPath.

UI Path is the shooting star of startups these days. The incredible rise of the company has many aspects, let’s discover some together to learn about the secret sauce.

 

  • Introduction of UIPath focused on sales channels
  • What to do and what not to do when selling in B2B
  • Experiences working with Venture Capital
    • Success AND Failure
  • Why are the VC investors interested in technology like UiPath?
  • How did the Microsoft co-sell program help UIPath

Speakers
Stewart Oldroyd

Stewart Oldroyd

Head of Sales CEE

László Kiszely

László Kiszely

StartUp Mentor

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
20:00- 23:59

Design & Product Journey Party

Powered by Liligo

HIGHLIGHTEDnetworkingparty Liligo- Liligo

Status

Fully Booked

Description