Agenda

For registration:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE WEBEX LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and CHAT on WEBEX, NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Bori: bori@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
12:00- 12:30

Do you have a DRIVEr’s licence?

KAPTÁR HIGHLIGHT 3/3

Status

Limited Capacity

Description

An old Gallup study indicates that only 13% of employees worldwide are actively engaged at work and more recent data doesn’t show much of a change in the right direction. It as an issue, because - as Martin Zwillig claims - entrepreneurs who can’t attract and maintain a highly motivated team rarely even get off the ground. If you want to change the world with your business come and learn how motivation really works. You’ll hear real life examples from Dan Pink’s extensive and disruptive research on Drive and you’ll have a chance to think out loud about how you could implement these best practices into your context.

Előadő: Horváth Irma, Community Builder, Team Developer & Mompreneur Ambassador

Speaker
Irma Horváth

Irma Horváth

Community Builder

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
18:00- 18:30

2019 buzzwordje és ami mögötte van...

Agilitás a gyakorlatban, avagy a hatékonyság kulcsa

Status

Limited Capacity

Description

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az agilitás, mely a termékfejlesztésen túl magába foglalja a munkamódszertantól kezdve a szervezeti kultúrán és értékeken át a gondolkodásmódig minden olyan irányelvet, melyek alkalmazása által a vállalatok hatékonyabb működésre képesek.

 

Bár az agilis működés a szoftverfejlesztésből indult és a startupok többsége előszeretettel alkalmazza, egyre több üzleti nagyvállalat ismeri fel az agilitás előnyeit és alkalmazza a gyakorlatban. De mit is jelent az agilitás egy szoftverfejlesztő cégnek, és mit egy üzleti nagyvállalatnak? Miben más egy munkanap egy agilis szervezetben és milyen szerepkörök vannak jelen? Hogyan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját? Mi a hatékonyság kulcsa?

 

Az előadás során az elméleti kérdéseken túl az előadó saját tapasztalataiból merített gyakorlati példákon keresztül szemlélteti az agilis működésben rejlő előnyöket és az egyénekre kifejtett pozitív hatását, így olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amelyeket kamatoztathatsz szakmai pályafutásod során, legyen szó startupról vagy nagyvállalatról. 

 

edUcate

 

Build Agile innovation capabilities: We support transformations with agile coaching, trainings and human-centered design.

Speaker
Tamaska Richárd

Tamaska Richárd

Senior Agile Coach & Agile Transformation Expert

Sponsor
T-Systems

T-Systems