Skip to content

Agenda

For registration:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Bori: bori@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
09:00- 09:30

Kokainos Bor és az Influencer Marketing története

Az Influencer Marketing múltja, jelene és jövője

talkHUNGARIAN Kubik- InfluencerBlog

Status

Fully Booked

Description

Akár hiszed, akár nem: ma már az Influencer Marketing negyedkorát éljük. Az ezt megelőző koroknak olyan csodaságokat köszönhetünk, mint a kokainos bor, a Télapó és Madonna - és ki tudja, mi jön még?

 

Ezen az előadáson egy rövid törióra és jövőbelátogatás után fogok még beszélni az Instagram lehetőségeiről és kitérünk arra is, hogy hogyan találhatod meg a márkádhoz leginkább illő influencert illetve hogyan szerezheted meg őt.

 

InfluencerBlog

 

Az InfluencerBlog pontosan az, amire a neve alapján gondolnál - egy blog, fókuszban az influencer marketing és egyéb hozzá kapcsolódó területek. A BeBrand Agency-vel való együttműködés keretein belül podcastje is van, Kávészüneten az Influencerrel címmel, ahol házigazda - egyben az alapító és a blog írója, Bálint influencerekkel beszélget a piacról, az ebben betöltött szerepükről és általánosságban önmagukról.

Speaker
Bálint Kardos

Bálint Kardos

Social Media Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:00- 10:30

Az Eltitkolt Első Számú Készség Ami...

a legtöbb pénzt tudja neked keresni

talkHUNGARIANMiniworkshop Hi5- Extra Edge Hu

Status

Nearly Fully Booked

Description

Előző héten azon gondolkoztam a klienseimmel kapcsolatban, hogy vajon mi az az egyedüli készség amit ha jól át tudok adni… mindenki több pénzt tud keresni.

 

Ha fizikai terméked van, ha kurzusokat csinálsz, ha tartalmat gyártasz, ha szolgáltatást adsz el vagy egy nagy ügynökséget vezetsz…

 

Mindenképp kell szöveget írni.

 

“Igen, de hogyan írok meggyőző szöveget Henrik? A profi szövegírok több százezer forintot kérnek el oldalanként...” - kérdezhetnéd most.

 

De ahhoz, hogy garantáltan megduplázd a bevételedet, a konverziós számaidat, a vevőid és klienseid számát… elég ha a szövegírásnak az esszenciáját, a lényegét tanulod meg.

 

Egy jól eladó szövegnek pedig egyetlen lényege van:

 

TÖRTÉNETMESELÉS.

 

Szeretnéd megtanulni, hogyan kell egy hatékony meggyőző szöveget írni történettel? Találkozzunk az előadásomon 🙂

 

Extra Edge

 

Konzultánsokat és coachokat segitünk új klienseket szerezni, kiszámíthatóan és brutálisan magas profittal.

 

Speaker
Henrik Lassu

Henrik Lassu

Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:00- 10:30

Haladó Google Analytics technikák

Közönségek/persona-k, több csatornás útvonalak, attribúció

WorkshopHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Workshop Room 3- Google

Status

Nearly Fully Booked

Description

"Mindannyian mások vagyunk" - sok platformon, sok eszközön találkozunk össze egy márkával, van, aki a Google Keresőben kezdi, van, aki csak azért megy oda, mert előtte látott minket valahol.

De hol van az igazság?

Kik az értékes felhasználók?

Mik a hatékony csatornák?

Speaker
Tamás Geiger

Tamás Geiger

Head of Analytics

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
09:30- 11:00

Going global through the UK

Status

Nearly Fully Booked

Description

Do you want to conquer the UK market? Are you interested to know why the UK is an attractive place for innovative businesses? Would you like to learn more about the innovation ecosystem? Need a few hints and tips on how to attract financial investors? 

If you are an agile, fast-growing business, start-up or scale-up, come and meet our guest speaker from the UK that will tell you the secret recipe of how to start a UK company successfully.

 

Speaker: Luca Zurlo

 

Luca is an international Technology Executive, Business Growth and Management Consultant as well as Venture Capitalist. He is currently living in London where he has based his global operations.

 

Luca brings extensive business management expertise and networking thanks to his previous executive international experience within EMEA Management roles in Technology companies such as Candle Corporation, IBM, INTEL, Jaspersoft and TIBCO. In particular, he successfully built teams and partner ecosystems from scratch in Europe and at Global level; in all these roles he contributed to increase substantially the value of company’ assets and revenue streams leading to successful future merges or acquisitions.

 

Luca also advises private investors and family offices at global level on Technology trends, as well as sitting on TouchJet Inc. board in US.

 

Recently he set up his VC operations under the brand Voluntres owned by his company which serves as investment vehicle targeting Pre-Round A Technology (AI, Big Data, Analytics and SaaS Enterprise Software) Start-ups helping them to develop from Angel-Growth into Round A and B phases.  

Luca enjoys getting involved on consultancy base with the company where he invests contributing directly with his experience, network and expertise.

He also engages as management consultant with other startups on their investors’ demand.


Luca holds a Master of Law from "Alma Mater Studiorium” Bologna University, and an Executive Global Master in Management with High Honors from London School of Economics and Political Science (LSE) where he also co-won the award for best performer among his 2015-17 cohorts.

Luca was also offered a PhD in “Organization, Strategy and Innovation” and his final dissertation (“Information Asymmetry and information Technology in the early stage Tech Start-ups”) was mentioned in several Academic events.

 

Luca is currently still engaged with LSE where he collaborates and advises in a variety of Entrepreneur initiatives in particular within the Department of Management.

Speaker
Luca Zurlo

Luca Zurlo

Managing Partner

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
10:00- 10:30

Chatbot Formula: hogyan építs funnelt Messengeren?

Tapasztalatok az ügyfelinknek fejlesztett chatbot projektek alapján

Status

Nearly Fully Booked

Description

A chatbotok világa most kezd csak igazán izgalmassá válni. Nagyot lépett előre a terület az elmúlt években: megjelent a conversational commerce fogalma. A komoly AI ugyan még várat magára, de a chatbotok olyan hatékony marketing eszközzé váltak, amivel az időben belépő cégek sorra növelhetik a bevételeiket. A kulcs persze a részletekben rejlik, nagyon nem mindegy, hogyan építünk marketing csatornát a Messengerre. Az előadás során bemutásra kerül az az általános módszertan, ahogyan mi építjük őket, és ami lassan nemzetközi sztenderddé is válik a piacon.

 

Chatbotize.me

 

A Chatbotize.me-nél a Messenger marketing hatékonyságát aknázzuk ki, és kimagaslóan jól konvertáló chatbot funneleket építünk, hogy a marketing költségedet valódi extra bevétellé alakítsuk.

 

Speaker
Szabó Csenger

Szabó Csenger

Conversational Commerce Advisor

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

10:00- 10:30

Személyes márkaépítés a videózás segítségével

Status

Nearly Fully Booked

Description

 

Egy kép többet mond ezer szónál. Egy videó pedig egy milliónál is többet. A videós hirdetések 6x hatékonyabbak az egyéb szöveges és display hirdetéseknél. A Youtube ma a második legnagyobb keresőmotor a világon, percenként 400 órányi anyag kerül feltöltésre világszerte. A videó tökéletes arra, hogy személyes márkát, céges márkát építsünk vele, ezáltal a fogyasztó / vásárló bizalmát megnyerjük, lojalitását növeljük.

 

Zoltán Dallos 

 

33 évesen, 2016 végén léptem ki a sokak által biztosnak vélt alkalmazotti világból, és ugrottam fejest a szabadúszó vállalkozók közé. Pedig nem volt rossz dolgom előtte, 27 évesen már az egyik nagy hazai kereskedelmi banknál voltam régióvezető, majd később az energetikai és informatikai szektorokban dolgoztam középvezetőként. Jól hangzik, de amikor 29 évesen a kardiológián köt ki az ember a stressz miatt, akkor újra tudja értékelni, hogy biztos jó úton jár-e?!

 

Manapság az un. digitális nomádok táborába sorolom magam, olyan vállalkozók, szakértők, akik egy laptop, okostelefon és internet segítségével bárhonnan tudnak dolgozni a világban. Fő tevékenységem jelenleg a stratégiai marketing, kommunikáció és hirdetéskezelés kisvállalatoknak, emellett pedig saját rendezvényeket szervezek (üzlet és utazás), workshopokat tartok (tedd meg az első lépést!), és mentorálok fiatalokat, akik komolyan is gondolják az első lépés megtételét.

Speaker
Zoltán Dallos

Zoltán Dallos

Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 10:30

B2B relationships, not sales.

How to build long lasting B2B partners (and revenue) rather than clients.

talkENGLISH CEU iLab- LogoGrab

Status

Nearly Fully Booked

Description

You’ve worked hard to build a great B2B technology or product. Now it’s time to scale your sales. We’ll share our practices to build partnerships rather than clients, generate long-term relationships and revenue. 

 

LogoGrab

 

Image recognition API to detect logos and marks at scale in images and video.

Speaker
Luca Boschin

Luca Boschin

Co-founder and Business Leader

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 11:30

Mi kell a sikeres nemzetközi terjeszkedéshez?

7 kritikus framework ami egy győztes go-to-market stratégiához kell

WorkshopHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Workshop Room 1- BONITÁS

Status

Fully Booked

Description

A legtöbb alapító tudja, hogy piacon validálni a terméket/szolgáltatást az egyik legnehezebb, mégis legfontosabb pontja a startupnak a jövője szempontjából. A nemzetközi terjeszkedés pedig még aztán hátra van. Górcső alá vesszük, hogyan lehet általánosan piacra lépni hatékonyan, utána pedig specifikusan a nemzetközi terjeszkedést is.

Speakers
Lászlo Reichardt

Lászlo Reichardt

Investment Analyst

Atilla Takács

Atilla Takács

Investment Analyst

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
10:00- 11:30

Kreatív projektek közösségi finanszírozása

Mire és hogyan érdemes pénzt gyűjteni?

Status

Limited Capacity

Description

Az elmúlt években több hazai kreatív projekt is a közösségi finanszírozási platformoknak köszönhetően valósult meg. A magyar ötletgazdák egyre több hazai támogatót tudnak bevonni projekjeik támogatásába, finanszírozásába, sőt sokszor nemzetközi piacon is sikeresek tudnak lenni. 

 

AZ UTOLSÓ ELŐTTI HUSZÁR

https://www.indiegogo.com/projects/az-utolso-elotti-huszar-elorendeles#/

 

Magyar misztikus képregénysorozat. Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke, melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel. Az első rész előrendelése elindult, a kampány során 10 különböző csomagban juthattok hozzá a képregényhez.

 

ANATOMY WITH LOVE

https://www.kickstarter.com/projects/903577485/anatomy-with-love

 

Szenvedélyünk a biológia. A Szívtetkó színezővel egyszerre fedezheted fel az emberi test szerveit és kapcsolhatsz ki a mindennapok pörgéséből. A kiszínező célja, hogy ösztönözzön saját tested, lelked, belsőd megismerésére, elmélkedésre és tanulásra motiváljon.

 

MOONSHOT - THE NEXT GIANT LEAP

https://www.gameshuttlelabs.com/

 

A társasjátékos csapat a holdraszállás 50. évfordulójára készítette el a társasjátékot, amellyel újrajátszhatod az űrverseny legizgalmasabb időszakát. Szovjetek és amerikaiak mérnökök és politikusok bőrébe bújva építheted fel rakétádat, amellyel le is szállhatsz a Holdra, ha minden jól megy.

 

Game Shuttle Labs

 

A Game Shuttle Labs társasjáték-fejlesztő műhely és kiadó 2018-ban alakult, amikor tudománykommunikátorokból és fizikusokból álló baráti társaságunk összeült Budapest egyik társasjáték bárjában és eldöntöttük: létrehozunk egy asztali játékot az Apollo-11 küldetés és a holdraszállás 50. évfordulójára.

Speakers
Bánk Bálint Varga

Bánk Bálint Varga

Writer, Designer

Andrea Joós

Andrea Joós

Teacher, Artist

Balázs Török

Balázs Török

Co-founder, Marketing Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
11:00- 11:30

Nemzetközi trendből vállalkozás

Hogyan lesz Influencer marketing ügynökség egy Startup Safari előadásból?

talkHUNGARIAN UP Center- BeBrand

Status

Limited Capacity

Description

Bemutatjuk a BeBrand történetetét. 2016-ban ültünk elsőként a Startup Safari előadásain.

Úgy láttuk, hogy nekünk is van egy jó alkalmazás ötletünk, amivel meghódíthatjuk a világot és megreformálhatjuk a közösségi zenehallgatás élményét. A lelkesítő hatás helyett viszont, arra jöttünk rá, hogy valami kisebbel és könnyebben megvalósítható projekttel kéne kezdeni. Pár hónappal később már azt vettem észre, hogy hostesseket irányítok az EFOTT fesztiválon és közel 200 jelentkezőt gyűjtöttünk össze, aki bevetné Instagram fiókját egy-egy promóciós kampány keretein belül.

 

Mára, több mint 800 Instagram profillal állunk kapcsolatban és történet folytatódik...

 

BeBrand

 

Instagram influencer marketing ügynökség vagyunk. Összekötjük a hirdetni vágyó cégeket és tehetséges Instagram influencer profilokat Magyarországon.

Speaker
Tamás Fleck Vedres

Tamás Fleck Vedres

CEO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
11:00- 12:00

Online piaci validálás és felskálázás

Hogyan validáld és valósítsd meg online csatornákon az üzleti tervedet

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Lounge- Google

Status

Fully Booked

Description

A performance csapattal több startup projekt online marketing tervezésében és kivitelezésében vettünk már részt. A fix24.hu és a rendi.hu kampánymenedzsmentjét most is végezzük. Tudjuk milyen a gyorsan változó piac és az elvárások. Ezekhez alkalmazkoni kell tudni, és jól kell tudni tervezni és a terveket az elérhető piaci információk alapján validálni, majd pedig megvalósítani.

Speaker
Zoltán Flekács

Zoltán Flekács

Head of Performance

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
12:00- 12:30

Startup-scaleup marketing: felnősz vagy megszöksz

Hogyan pörgesd fel a növekedés motorját?

Status

Fully Booked

Description

Milyen kihívásokkal kell megküzdenie egy scale up előtt álló startupnak?
Growth hacking - Illegális módszerek vagy hidegvérű automatizálás?
Milyen marketing stratégia tudja támogatni egy három szereplős multi-sided platform kiegyensúlyozott növekedését?


Csanda Gergely, a KÜRT Akadémia marketing és képzésfejlesztési vezetőjeként a hazai piac egyik legkorszerűbb marketing képzését hozta létre, májustól pedig a Talentuno csapatát erősíti. Tőle mindent megtudhatsz a legújabb MarTech trendekről és a fenti témák bemutatása mellett azt is elárulja, hogy hogyan lehet felépíteni egy igazán ütős marketing csapatot.

Talentuno
A Talentuno a jövő talent platformja, mely a közösség erejét hasznosítja a tehetségek felkutatására, így megnyitva a recruitment iparágat mindenki számára. A Talentuno a technológia segítségével bárkinek lehetővé teszi, hogy saját kapcsolati hálóján keresztül jelölteket ajánljon nyitott pozíciókra, és ezzel pénzt keressen. Innovatív üzleti modellünk segítségével képesek vagyunk vállalati ügyfeleink részére hatékonyan, és a jelenlegi költségeikhez képest sokkal alacsonyabb költséggel jelölteket toborozni úgy, hogy nyitott pozícióikon recruiterek ezrei dolgozzanak. Szabadúszó recruitereink pedig bármikor, bárhol pénzt kereshetnek azzal, hogy ismerőseiket ajánlják állásokra.

Speaker
Gergely Csanda

Gergely Csanda

Marketing Director

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
12:30- 13:30

Marketing in the Age of Assistance

Főszerepben az ügyfélémény

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Lounge- Google

Status

Fully Booked

Description

A digitális transzformáció jelentős változást hozott a mindennapi és üzleti élet számos területén. Máshogy tájékozódunk, máshogy kommunikálunk és máshogy hozunk meg döntéseket. A workshopon valós példákon, esettanulmányokon keresztül nézzük meg, hogy a digitalizációnak köszönhetően megváltozott fogyasztói elvárások milyen hatással vannak a vállalkozásokra, azon értékesítési csatornáira és ügyfélkapcsolataira.

Speaker
Boglárka Pécsi

Boglárka Pécsi

Partners Coordinátor, Google

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 13:30

Így működik az Instagram algoritmusa

Pár tipp, hogy megszerettesd magad vele

Status

Nearly Fully Booked

Description

Az Instagram algoritmusa egy összetett dolog. Kismillió tényezőt számításba véve kalkulálja ki, hogy téged melyik tartalom milyen valószínűséggel érdekel - és ha elég nagy ez a szám, akkor megmutatja neked.

 

Kevin Systrom, az Instagram társalapítója szerint a felhasználók átlagosan a posztok 70%-át nem látják, így marketinges oldalról a legfőbb célunk az, hogy benne legyünk abban a 30%-ban.

A mai világban, amikor mindenki a figyelemre vágyik ez talán különösen nehéznek tűnhet - de ha ismered a pontos játékszabályokat, akkor jóval könnyebben köthetsz barátságot az Instagram algoritmusával.

 

Az Instagram ugyan eddig is az egyik legnépszerűbb közösségi oldal volt, marketing szempontból nézve az utóbbi 1-2 évben nagyon jelentős fejlődésen ment keresztül kishazánkban. A cégek már nem csak ismerik, hanem el is ismerik a jelentőségét, így ezen a platformon is megjelent a stratégiailag jól felépített, autentikus, transzparens kommunikáció szükséglete.

 

Ezen a workshopon az elmúlt 1 év közösségi média tanácsadói tapasztalataimból és a külföldi trendek egy részéből kiindulva megtervezzük a te vagy a vállalkozásod online kommunikációját, hogy aztán gyakorlati tippekkel felvértezve valósíthasd meg az Instán.

 

InfluencerBlog

 

Az InfluencerBlog pontosan az, amire a neve alapján gondolnál - egy blog, fókuszban az influencer marketing és egyéb hozzá kapcsolódó területek. A BeBrand Agency-vel való együttműködés keretein belül podcastje is van, Kávészüneten az Influencerrel címmel, ahol házigazda - egyben az alapító és a blog írója, Bálint influencerekkel beszélget a piacról, az ebben betöltött szerepükről és általánosságban önmagukról.

Speaker
Bálint Kardos

Bálint Kardos

Social Media Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 13:30

Video Reviews in the Age of Reputation

Trust in online communities and social reviews for audience engagement.

Status

Nearly Fully Booked

Description

What is the role of trust in marketing and how can we measure it? A brief introduction to the post-truth information saga a.k.a. Age of Reputation.

How can event marketers generate content to be used in pre- and post-event marketing? How can communities secure new revenues with reviews?

Video reviews are about to change interactions and create new forms of trust and audience engagement. Unpublished insights from Vialog, a London based video review startup.

 

About Vialog:

Searchable and subtitled video comments.

Kereshető és feliratozott videó kommentek.

Speaker
Dávid Sarlós

Dávid Sarlós

Founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
13:00- 14:30

Csináld-magad SEO Audit: Weboldal elemzés

A SEO nem halott, csak átalakult. A jó helyezések és magas forgalom nem elérhetetlen álom!

Status

Fully Booked

Description

(4. emelet, 9. ajtó, 46. csengő)

 

A SEO nem halott, csak átalakult.

A jó helyezések és magas forgalom nem elérhetetlen álom, csak megfelelő tudás és kitartó munka eredménye.

 

A workshop során megmutatjuk, hogyan lehet bármilyen weboldalról megállapítani, miben erős SEO szempontból, és hol vannak további fejlődési lehetőségek. Az alkalom két részből fog állni. Az első részében Nagy Gábor a BP Digital társalapítója bemutatja a keresőoptimalizálás fő területeit, azoknak elemzési módszereit.

 

A második részben önálló munkára kerül sor, ahol a korábban bemutatott módszerekkel elemzünk weboldalakat a gyakorlatban. Ehhez az előadó folyamatos segítséget fog nyújtani. Végül a workshop utolsó részében meghatározuk, hogyan érdemes elindulni a keresőoptimalizálási tevékenységekkel. Mindehhez pedig Gábor gyakorlati tippeket is ad.

 

BP Digital

 

Keresőoptimalizálás (SEO) módszereink segítségével látogatók tömegeit juttatjuk el a weboldalakra. Nálunk a SEO nem csak egy üzletág, hanem a fő fókusz. Csapatunk a keresőoptimalizálás minden kérdésére tud megoldást. Biztosra megyünk, hogy a weboldal tulajdonosok ne csak átmeneti növekedést lássanak néhány egyszerű trükknek köszönhetően, hanem tartós legyen az eredmény.

Speakers
Gábor Nagy

Gábor Nagy

Head of SEO

Norbert Híres

Norbert Híres

SEO specialist

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 14:30

E-commerce Email Design Trends & Best Practices

Status

Nearly Fully Booked

Description

Email marketing is still one of the best online marketing channels with 400%+ ROI. Most e-commerce companies sends some sort of emails to their customers or wannabe customers, but many of those messages will end up unopened or unclicked. In this presentation you are going to learn how to spice up your email designs to have a better chance for standing out in today's crowded inboxes and deliver exceptional messages to your customers that will make them click your CTA right away.

 

Chamaileon.io

 

Chamaileon.io is an email design platform that helps professionals & teams creating mobile-friendly email templates without writing a single line of code. 

Speaker
Roland Pokornyik

Roland Pokornyik

CEO, Co-founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 14:30

Zöldmarketing elhelyezése a márkaépítésben

talkHUNGARIAN A38- A38

Status

Limited Capacity

Description

Fenntarthatóság, zöld, tudatos, környezettudatos – napjainkban egyre többször emlegetett kifejezések.

Nem meglepő, hiszen egyre inkább érezhetők azok a problémák és hatásaik, mint az éghajlatváltozás, levegő és vizek szennyezése, természeti erőforrásaink redukálódása.

 

Hogyan tud a marketing ebben a helyzetben a segítségünkre lenni? Miért fontos, hogy vállalatunk marketingtervének egyik alappillére a zöldmarketing legyen? Az előadás többek között ezekre a kérdésekre is ad majd válaszokat.

Speaker
Júlia Domján

Júlia Domján

Project Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 15:00

Growth Hacking, avagy a Startup GMK

Célunk még mindig a profit!

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Nearly Fully Booked

Description

Mindig azok jutnak előrébb akik optimalizálnak és hatékonyan használják az erőforrásokat. 

 

Legyünk egy kicsit kreatívabbak, merészebbek, sőt legyünk egy kicsit csibészek.

 

Tudjuk jól, hogy kell egy jó kérdés amire az adott válaszunk határozza cégünk jövőjét. 

Milyen kérdés érdemes feltenni? Mely sarokpontok segíthetnek? 

Speaker
Gábor Balog

Gábor Balog

Google Digital Workshop course organizer

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 15:30

Work It!

How to get actual value from exhibiting at events?

WorkshopENGLISH CEU iLab- Savage

Status

Nearly Fully Booked

Description

Don't wait for the organizers to deliver you leads on a silver platter. Don't be THAT exhibitor. Learn from event organizer veterans how to generate leads and close deals like a pro.

 

The workshop is being held at CEU room N15 101

 

Savage

 

At Savage, we are revamping the established mode of B2B events, bringing insight, meaning and discussion to the forefront of the events industry. Savage is dedicated to creating events that attract the world’s leading marketers, entrepreneurs, disruptors, brands, and technology under one roof.

Speakers
Jason Clowes

Jason Clowes

Customer Success Director

Saida Ayupova

Saida Ayupova

Co-Founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
14:00- 16:00

I'm Remarkable Workshop

Női vállalkozóknak és wanna-be vállalkozóknak

WorkshopHUNGARIAN HubHub Workshop Room 1- Google

Status

Fully Booked

Description

Az #IamRemarkable egy Google kezdeményezés, amely arra bíztatja a nőket, és más, alulreprezentált csoportokat, hogy merjenek büszkék lenni a munkahelyen és a személyes életükben elért sikereikre, ereményeikre.

 

A tréninget kezdetben csak a Google-n belül tartották a munkavállalóknak, azonban hamar belátták, hogy milyen óriási igény van erre a fajta tudásra. Azóta számos nagyvállalathoz, kiscéghez, különböző iparági szereplőkhöz jutott el a kezdeményezés. Ezalkalommal a startuppereket szólítjuk meg.

 

A 90 perces workshop rávilágít arra hogy mennyire fontos karrierünk során a magabiztos fellépés, a self-promotion és olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel ezt a képességünket fejleszthetjük. 

 

Mire számíthatsz?

Bensőséges, vidám hangulatra

Újfajta, gyakorlatban is hasznosítható tudásra

Egy kis önbizalomnövelésre 🙂

Speaker
Anna Südi

Anna Südi

Grow with Google Program Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

A magasan konvertáló weboldalak titkai

7 kritikus elem, amit 2019-ben tartalmaznia kell a weboldaladnak, hogy toronymagasan konvertáljon

Status

Fully Booked

Description

Ahogy napról napra drágulnak a hirdetési költségeink, egyre nagyobb luxus forgalmat terelni egy rosszul konvertáló weboldalra.

 

Az előadás után képes leszel egy új látásmóddal elemezni a jelenleg oldalad, és egy bevált módszertan mentén átalakítani azt, hogy az a lehető legtöbb profitot termelje neked.

 

Konverted.io

 

KKV cégeknek segítünk növekedni azáltal, hogy növeljük az oldalaikon történő vásárlások/feliratkozások számát, úgy hogy közben nem kell többet költeniük marketingre. 

Speaker
Ádám Tóth

Ádám Tóth

Webstartéga

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

Nullától a sold outig

Esemény-és tartalommarketing az A38 Hajón

talkHUNGARIAN A38- A38

Status

Limited Capacity

Description

1. Eseménymarketing egy sokszínű kulturális központban

2. Közönségszegmentáció

3. Facebook és Instagram tartalmi best practice-ek

4. Organikus és fizetett tartalmak

 

Balázs Konrád

 

Konrád 2017 novembere óta kezeli az A38 Hajó social media felületeit, 2019-ben diplomázott a BME kommunikáció mesterszakán, digitális média szakirányon. Korábbi tapasztalatait ügynökségeknél hasonló területen szerezte, de dolgozott újságíróként is. Alkotó zenészként aktív résztvevője a zeneiparnak művészeti és kommunikációs oldalon is, előadásának fókusza az A38 Hajó digitális tartalomterjesztése lesz.

Speaker
Balázs Konrád

Balázs Konrád

Social Media Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 16:00

How to Create a Marketing Funnel ...

... that Generates B2B Sales.

talkENGLISHHIGHLIGHTED Tresorit- Tresorit

Status

Nearly Fully Booked

Description

Startup marketing success is often measured in making headlines at TechCrunch and The Next Web. You’re happy for the great coverage, but what next? Without customer onboarding and a good product, the buzz will not lead to real growth. To achieve success that translates to real business results, marketing has to work hand-in-hand with sales, customer support and product development. We believe that there are no growth hacking silver bullets: what worked one time might lead to a failure the next time and you’ll only learn from your own experience. Come and join our workshop where we will share what we at Tresorit learned from our own success and mistakes and provide some insights on how you can use your learnings to create a scalable funnel that generates sales, growth and success.

Speakers
Kovács Balázs

Kovács Balázs

Product Marketing Manager

Gábor Farkas

Gábor Farkas

Head of Acquisition Marketing

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

15:30- 16:00

Ideas Can Only Get You So Far

A Funny Thing Happened on the Way to Becoming a Unicorn

Status

Limited Capacity

Description

Ideas Can Only Get You So Far is a talk about the lessons learned from the startup journey that failed spectacularly. It is aimed to help other entrepreneurs at any stage of their own journey avoid making the same mistakes. The talk will be about 20 minutes long with a 10 minute Q&A afterwards. Come learn how my startup crashed and burn so that yours can continue to fly. 

 

Felman Family Office

 

Felman Family Office (FFO) is a family office that manages roughly $400 million USD of its personal family wealth. The majority of the investments are direct deals either in companies (Private Equity, Venture) or real estate. The founding family has runs a family office advisory business, MSF Capital. MSF Capital works as strategic advisors for over 60 family offices around the world and is involved with over $4.5 billion USD in transactions every year. Similar to FFO most of these transaction are direct. MSF Capital and Felman Family Office work synergistically.

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:00

Fighting for privacy in a surveillance economy

Privacy preserving tactics for humans and ethical growth tips for businesses

talkENGLISHHIGHLIGHTED Codecool Red- IVPN

Status

Limited Capacity

Description

Two out of the five biggest corporations in the world build their business model on advertising fueled by behavioral data harvesting; a third is betting the next phase of its growth on it. We use their free products as individuals and pay for the opportunity of  “behavioral modification” of others as businesses. In this talk Viktor lays out the concept of “surveillance economy” and discusses how it affects the right to privacy negatively, followed by practical tips for everyone who wants to contribute to reversing this trend on an individual and professional level.

 

IVPN

 

IVPN is a privacy company with the mission of enabling humans with the power to control and secure their private information online. The flagship product of IVPN is an award-winning VPN service that encrypts your internet activity, shielding you from hackers, ISP's and everyone else who has no business recording what you haven't chosen to share.

Speaker
Viktor Vecsei

Viktor Vecsei

CMO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:30- 16:30

Big Data challenges

And how Google data platform can help you to solve them

Status

Nearly Fully Booked

Description

How can you store, manage, and apply a huge amount of data successfully as a data or a computer engineer? We hear a lot that data is the new oil in the nowadays digital economy, and it plays a key role in a company’s ability to thrive how it can leverage data. This is as much a technical challenge as a business one. During my talk, I will explain how Google Cloud data platform can help you with that, and what kind of services it offers (i.e. BigQuery, Dataflow, Bigtable). After the session, you will have a good understanding of where to start with Google Cloud if you face a big data challenge.

Speaker
Zoltán Guth

Zoltán Guth

Cloud Architect

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
16:00- 17:30

How to find a soul mate in the startup ecosystem?

Joint perspective of VCs and startups on international value creation

ENGLISHpanel CEU iLab- CEU iLab

Status

Limited Capacity

Description

Bernard Moon from SparkLabs Group meets CEU iLab startup founders discussing focus points of global investment.

 

What are the differences in the VC ecosystem between Central Europe, Asia, and Silicon Valley? How can a company from Central Europe raise investment abroad? 

 

There’s a running joke in the industry that the relationship between investors and entrepreneurs can last ten plus years, which is longer than the average marriage. However, it is not an easy task to find ’The One’ on either end as a successful partnership – should we say ’love’ – must be established on more than the sole purpose of financial gain.

 

Coming across vast amount of new ideas day by day will not necessarily mean they are disruptive enough to make a positive change.

Meeting fired-up founding teams with amazing missions can still result in the disengagement of investors if they sense the lack of common ground in their value system.

But even if the last two aspects are solid, it’s still up to debate whether they will be able to create significant value and develop a solid business model around it together.

 

On the other hand, how can you gain international exposure for your team and idea in case you need outsourced support to reach your goal?

 

So – sticking to the original metaphor – what is ’love’ within the innovation industry and how is it possible to forge a strong relationship out of it, even possibly from a distance?

 

We bring you Bernard Moon from SparkLabs Group and CEU iLab startup founders to the table in order to introduce you to the focus points of global investment. Besides sharing their experiences on how can ’love’ emerge among countless world-changing ideas and thousands of believers, they will discuss regional differences in the VC ecosystem, comparing markets such as Central Europe, Asia and Silicon Valley.

 

CEU iLab

 

CEU iLab is a flagship initiative of Central European University to create economic opportunity in Hungary and the Central and Eastern European region by nurturing a culture of entrepreneurship and linking academia and business. CEU iLab was voted Hungary's best incubator at the Central European Startup Awards, and the only university incubator nominated for Best Incubator/Accelerator in Central Europe.

Speakers
Bernard Moon

Bernard Moon

Co-founder

Tibor Bedő

Tibor Bedő

Founder and CEO

Andrea Kozma

Andrea Kozma

Director

Ákos Deliága

Ákos Deliága

Co-founder, Managing Director

Sponsor
T-Systems

T-Systems

Session Image
17:00- 17:30

Így alkoss és vezess be sikerrel terméket a piacra

A Szaloncukker sztori

talkHUNGARIAN UP Center- Netchilli

Status

Limited Capacity

Description

Új vásárlók szerzésére szakosodott online marketing ügynökség vagyunk. Tavaly gondoltunk egyet és úgy döntöttünk, hogy létrehozunk és bevezetünk saját erőből egy terméket a piacra, ez a Szaloncukker. Másfél hónap alatt 699 dobozzal adtunk el belőle, közel 1 700 000 forint értékben. 

Speaker
Dávid Jóljárt

Dávid Jóljárt

"Maestro"

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
17:00- 18:00

Hatékony digitális stratégia tervezés

A legfontosabb stratégiával kapcsolatosan kérdések tisztázása

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Fully Booked

Description

A digitális stratégia tervezés alapkérdései. Hogyan kerüljük el a tipikus hibákat és a tanulópénz megfizetését? A workshopon gyakorlati példákon keresztül mutatom meg, hogyan határozzunk meg reális célokat, konverziós mutatókat és erőforrásokat, illetve hogyan álljunk neki a feladatnak, akár házon belül, akár külső segítséggel kívánjuk megoldani. (például mikor érdemes és mikor nem az outsourcingot választani?) Több száz B2B és B2C projekt és 15 év tapasztalata alapján azokra a kritikus pontokra és lényegi összefüggésekre koncentrálok, amelyekkel mindenkinek tisztában kell(ene) lennie, aki egyetlen forintot is kíván a digitális marketingbe invesztálni.

Speaker
Éva Vajda

Éva Vajda

CEO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
17:00- 18:30

Podcast a 2019-es év marketingcsatornája?

Avagy a Podcast-őrület!

HUNGARIANpanel Hi5- Hi5

Status

Nearly Fully Booked

Description

Minden évben születik egy új marketingcsatorna vagy growth hack, amivel fel tudjuk rázni a vásárlóinkat, követőinket. És ennek mindig nagyobb aktivitás és magasabb elköteleződés az eredménye.

 

Gondoljunk csak a Facebook csoportokra, az Instagramra, a Youtube előretörésére... A 2019-es év felfedezettje lehet a podcast, amellyel egyre többen kezdenek el foglalkozni Magyarországon is. Egy panelbeszélgetés keretein belül a Biznisz Boyz Podcast alapítóival, műsorvezetőivel beszélgetünk, akik elárulják, hogyan érték el a 0-ról a 40.000-es lejátszást.

 

Hi5

 

Hi5 – A szellemi műhely, ahol innovatív arcok találkoznak. Olyan helyet álmodtunk meg, ahová bárki betérhet, elérhető helyen van, és lehetősége van akár olyan rendezvényeken részt venni, sőt tartani is, ami előrevisz. Szóljon az kockáknak, vagy éppen az alkalmazotti létből kiszabadulni tervezőknek, itt mindent megtalálsz! A limonádénknak pedig nagy híre van a fogyasztóink körében, úgyhogy étlen-szomjan sem maradsz.

 

 

A “vendéglátást” ötvöztük egy közösségi tudással, élménnyel, hogy teret adjunk saját magunknak és legyen egy olyan törzshelyünk, ahol kötetlenül megtudjuk beszélni a szakma újdonságait, aktualitásait.

 

 

Speaker
Adrián Sándorfy

Adrián Sándorfy

Alapító, műsorvezető

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 18:30

Marketing automatizált weboldal építése nulláról

talkHUNGARIAN Codecool White- Codecool

Status

Fully Booked

Description

Gyakorlati példák és minimális elmélet: minden, ami ahhoz kell, hogy teljes mértékben marketing automatizált weboldalt tudjál létrehozni. A saját tapasztalataimat osztom meg, hogy valós segítséget adjak mindenkinek a marketing célok elérésében.

 

Codecool

 

A Codecool fő küldetése, hogy pótolja az informatikai ipar jelenlegi és jövőbeni szakemberhiányát, egyedülálló, gyakorlatorientált képzési programján keresztül. A 12 elméleti plusz 6 gyakorlati hónapra kiterjedő intenzív programozó kurzusokkal jelen van Budapesten, Miskolcon, Krakkóban és Varsóban, később pedig az Európai Unió más városaiban. A gyakorló mentorok segítségével megvalósított, korszerű és azonnal hasznosítható tudást nyújtó oktatási program az elhelyezkedésre is garanciát vállal: a tandíj az elvégzett tanfolyam révén szerzett munkahelyi bérből fizetendő.

Speaker
Gábor Bonyhádi

Gábor Bonyhádi

CMO

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 18:30

Hogyan ne kerüljünk a startuppok temetőjébe?

8 gyakorlati tipp amivel sikeres product/market fit-et lehet elérni

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED A38- BONITÁS

Status

Limited Capacity

Description

Minden alapító tudja, hogy olyan terméket kell építeni, amit az emberek akarnak. Azonban mégis a startup temető tele van olyan cégekkel, amik olyan terméket készítettek amit senki sem akart. Bemutatjuk a sikeres technikákat, hogyan tudjunk mégis helyt állni a piacon.

Speakers
György Lakó

György Lakó

Investment Director

László Jánoki

László Jánoki

Senior Investment Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

18:00- 19:59

Hogyan tervezd meg az első vállalkozásod?

Hogyan szerezd meg az első milliód?

WorkshopHUNGARIAN UP Center- Onlinemarketer

Status

Nearly Fully Booked

Description

Online marketing kivitelezőként ügyfeleimnek építek automatizált értékesítési rendszereket és ezt a tudásomat átadva indult el idén a Business Challenge nevű, fiataloknak szóló vállalkozás építéssel kapcsolatos, ingyenesen elérhető online programom.

 

Az online marketing lehetővé teszi, hogy bárki képes legyen a tudását, vagy termékét a világhálón keresztül pénzzé tenni.

 

A legfantasztikusabb dolog, hogy helytől és időtől függetlenül lehet látogatókat, illetve ügyfeleket generálni, amiből ha nem is passzív, de kiszámítható, stabil és automatizált bevételre lehet szert tenni. A legjobb dolog szerintem az online marketing, illetve egy vállalkozás felépítése. 

 

Onlinemarketer

 

Kezdő vállalkozóknak, vagy vállalkozás előtt állóknak adom át azokat a stratégiai és gyakorlati ismereteket, amivel sikeresen fel lehet építeni egy vállalkozást.

 

Az online oktatóanyagaimmal, illetve személyes, vagy kis csoportos mentor programjaimmal az a célom, hogy több ezer embernek segítsek havi minimum fél millió forintos jövedelmet elérni.

 

A 60 napon Business Challenge keretein belül bepillantást nyerhetsz egy vállalkozás felépítésének lépéseibe: https://onlinemarketer.hu/

Speaker
Attila Csont

Attila Csont

Online Marketing Expert

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
18:00- 19:30

CEU iLab - a nest for unicorns?

Discussion with CEU iLab startup community and Meetup featuring CEU MS Programs

ENGLISHnetworking CEU iLab- CEU iLab

Status

Limited Capacity

Description

3in1 MEET CEU iLab EVENT
Venue: CEU, N15 Auditorium A + CEU iLab

18:00-19:00
"CEU iLab - a nest for Unicorns?" – Discussion with CEU iLab startup community
Meet CEU iLab startup teams, iLab Director, CEU faculty and students, too - who all have a passion for entrepreneurship. Discover how academia can truly play an important role in business.

19:00-19:15

CEU's Business MS programs - Quick Facts by Péter Szilágyi, Head of MS in Finance Program

/break/

19:20-19:50
"The war for talents is over" – Lecture by Achilles Georgiu, CEU Visiting Faculty, Head of MS in Technology Management and Innovation Program
There are many articles written in this topic, some state that the talent has won, others believe that everybody has lost this war. Which are the competencies talented people have and which skills are required to ensure success in the future? How do we need to reinvent ourselves in order to stay in front of the battlefield?

19:50-20:10
CEU Experience Panel Discussion with Students and Alumni

From 20:10
Reception and Networking with CEU Students and Alumni and the iLab community
Venue: CEU, N9, ground floor, CEU iLab

 

CEU iLab

CEU iLab is a flagship initiative of Central European University to create economic opportunity in Hungary and the Central and Eastern European region by nurturing a culture of entrepreneurship and linking academia and business. CEU iLab was voted Hungary's best incubator at the Central European Startup Awards, and the only university incubator nominated for Best Incubator/Accelerator in Central Europe.

Speakers
Andrea Kozma

Andrea Kozma

Director

Achilles Georgiu

Achilles Georgiu

CEU iLab Mentor, CEU Head of MS in TMI, Department of Economics and Business

Session Image
18:30- 19:30

Ingyenes Google eszközök

Instant nyomok mester detektíveknek

talkHUNGARIANHIGHLIGHTED HubHub Conference Room- Google

Status

Fully Booked

Description

Bemutatjuk azokat az eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy egy mini piackutatást végezzünk. Legyen szó a piacról, a keresőbe beírt kulcsszavakról, exportról, vagy a fogyasztó preferenciájáról akár viselkedésben, akár döntésben. Hogyan férhetünk hozzá aktuális, strikturált adatokhoz, úgy hogy közben nem kell 1000 statisztikai oldalt végig olvasni. 

 

A Google hasznos és ingyenes eszköztárának bemutatása. 

Speaker
Gábor Balog

Gábor Balog

Google Digital Workshop course organizer

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
20:00- 23:59

Networking & Gathering powered by Grow with Google

A Growth Hacking & Marketing útvonal networking és after bulija

networkingparty A Grund- Google

Status

Fully Booked

Description

Marketing? Brandépítés? Growth Hacking? Networking? Megvitatás? Koccintás?

  A Growth Hacking & Marketing útvonal mentén haladva számtalan tippet, trükköt, tanácsot gyűjthetsz össze a Startup Safaryn. Ha a kétnapos, intenzív fejtágítás után benned keringő kérdéseket, gondolatokat és 'aha' élményeket szívesen megvitatnád túratársaiddal, akkor csütörtök este, az utolsó 'köszönöm a figyelmet' után a legjobb, amit tehetsz, ha egyenesen a Grund felé veszed az irányt. Az emblematikus romkocsma falai között hamisítatlanul startupus, kötetlen és szabad networking esemény vár itt, egy csipetnyi Grow with Google esszenciával. Nézz be hozzánk, ragadj egy korsó hűvös sört, fröccsöt vagy bambit, beszélgess, ismerkedj, networkolj, készíts egy bolondos emlékselfit és adj lendületet a jólmegérdemelt hosszúhétvégének.   Ott leszek! De pontosan hol? A Startup Safary résztvevőit a Grund bár elsőemeleti hídján kialakított lunge-ában várjuk. Itt a networkingé, beszélgetésé lesz a főszerep. Azonban, a bulizni, táncolni vágyók is jó helyen járnak, a romkocsma nagyterme erre is megadja majd a lehetőséget.