Skip to content

AGENDA

 

FOR REGISTRATION:
1. GET YOUR TICKET
2. USE TALQUE (search in your inbox for: schedule@talque.com :))
3. CHOOSE AND SAVE YOUR FAVOURITE PROGRAMS
4. CLICK ON THE LINKS OF THE EVENTS
5. ENJOY THE TALKS AND FORUMS
6. ASK QUESTIONS and NETWORKING in TALQUE!

REGISTRATION GUIDE

ALL TAG

More programmes to be announced soon!

Need help? Contact Barbi: hello@budapestsafari.com

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
10:00- 10:30

Chatbot Formula: hogyan építs funnelt Messengeren?

Tapasztalatok az ügyfelinknek fejlesztett chatbot projektek alapján

Status

Nearly Fully Booked

Description

A chatbotok világa most kezd csak igazán izgalmassá válni. Nagyot lépett előre a terület az elmúlt években: megjelent a conversational commerce fogalma. A komoly AI ugyan még várat magára, de a chatbotok olyan hatékony marketing eszközzé váltak, amivel az időben belépő cégek sorra növelhetik a bevételeiket. A kulcs persze a részletekben rejlik, nagyon nem mindegy, hogyan építünk marketing csatornát a Messengerre. Az előadás során bemutásra kerül az az általános módszertan, ahogyan mi építjük őket, és ami lassan nemzetközi sztenderddé is válik a piacon.

 

Chatbotize.me

 

A Chatbotize.me-nél a Messenger marketing hatékonyságát aknázzuk ki, és kimagaslóan jól konvertáló chatbot funneleket építünk, hogy a marketing költségedet valódi extra bevétellé alakítsuk.

 

Speaker
Szabó Csenger

Szabó Csenger

Conversational Commerce Advisor

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

Vállalkozás építés a pesti dugóban/ból

Status

Limited Capacity

Description

162 óra! (majd’ 1 teljes hét az 52-ből). Ennyit töltött egy átlag fővárosi autós csak tavaly dugóban. Ha érintett vagy, van egy jó hírünk!

 

A motoros személyszállítás a világ sok városában hatékony és szinte nélkülözhetetlen alternatívája a helyi tömegközlekedésnek illetve a taxiknak. Európában Párizs és London után 2018 óta már Budapesten is tudtok biztonságosan, kényelmesen, és minden másnál gyorsabban motorral utazni a RideOnTime-mal. Jó eséllyel most tele vagy kérdéssel! Vagy nem, csak érdekel a sztori. Igazából mindegy!

 

Gyere el és minden kiderül! 🙂

 

RideOnTime

 

Budapest jelenleg egyetlen motortaxija! Velünk dugóhelyzettől függetlenül, idegeskedés nélkül, mindig időben célhoz érsz, miközben egy egyedi élménnyel gazdagodsz és megtapasztalod, hogy a fővárosi közlekedés igenis lehet feszültségmentes!

Speaker
István Pári

István Pári

Founder

Session Image
16:00- 16:30

Cybersecurity X Learning-By-Doing

The role and importance of cybersecurity exercises in enterprise environment

Status

Limited Capacity

Description

The advantages of adversary visualization and battlefield manipulation are well known tools of military exercises and drills for centuries. In the cyber domain such activities are defined as cybersecurity exercises and drills. These simulations prepare the weakest link in the cybersecurity chain – the human – to real situations and actual attacks. As an active learning tool exercises provide the best opportunity to test incident response resources, identify gaps in preparedness, improve business continuity and clarify communication channels. Cybersecurity exercises can be divided into two main groups: full-scale simulations and table-top exercises (TTX), but several specific exercise activities exist with their own advantages and disadvantages. To understand the types and goals that can be achieved via exercise activities, knowing the basics are simply not enough. In order to reach the best outcome the context is crucial, planning is key and a realistic scenario is essential.

 

In our presentation we collect and share the baselines of a successful cybersecurity exercise implementation, present the shopping list for an effective cyber drill and emphasize the failure of the one-size-fits-all approach.

 

Cyex.io

 

Cyex is a team of young professionals committed to cybersecurity who experienced the so called cybersecurity skills gap as a burning problem that impacts the whole world. We think that no education, training or regular development programs can actually solve this issue, so everyone has to be their own cybersecurity expert. With strong focus on the most vulnerable part of security – the human factor – we started to design and develop a solution that makes your staff prepared, up-to-date and resistant against real cyber threats by hands-on experience and active learning.

Speaker
Dániel Váczi

Dániel Váczi

CFO, Founder

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
17:00- 17:30

Ha nem szégyelled, elkéstél!

MVP-vel a mélyvízbe, avagy TicketNinjával a 2017-es Startup Safari Budapest megvalósításába!

Status

Limited Capacity

Description

A győri kötődésű TicketNinja egy a szórakoztató ipar szegmensében működő vállalkozás, mely adatvezéreltmindsetével a rendezvényszervezés reformját tűzte ki célul. A TicketNinja a születése 2017-re datálható, amikor ugyanis Startup Safary Budapest szervezőivel együttműködve kezdtük el megvalósítani az eseményüket. Ezzel el is indultunk a startupok rögös útján. 

 
Előadásunk ennek az együttműködésnek és az ezt követő időszaknak sikereiről, buktatóiról, örömeiről és könnyeiről fog szólni, ahol elmeséjük, milyen az, amikor egy MVP-vel bedobnak a tényleges mélyvízbe és hogyan tartsd fejed minél többet a hullámok felett. 
 
Eseményünk résztvevői elsőkézből kaphatnak olyan kérdésekre választ, hogy milyen az amikor a négy fal között tervezett termékeddel kilépsz a piacra; mi van akkor és hogyan kezeled azt a helyzetet, amikor a te megoldásod részben, néhol pedig merőben más, mint amit a valódi piaci igények követelnek; milyen az, amikor teljes káosz közepén nincs visszajelzés; amikor ad hoc kéréseket teljesítve folyamatosan éles környezetben frissítesz; illetve, arról is szó lesz, hogy ezekután hogyan tartsd meg az ügyfeled és hogyan válhass egy erősebb és okosabb startuppá.  

 

lean és agilis ismeretek ellenére súlyos hibákat vétettünk magunkkal szemben, visszagondolva pedig sok mindent máshogyan csinálnánk. Ezen változtatni mi már sajnos nem tudunk, viszont ez az előadás segíthet nektek abban, hogy a Ti startupotok elkerülje ezeket a hibákat!  

2017 óta sok minden történt, a 
TicketNinja pedig sok változáson ment keresztül és 2020-ra nemzetközi piacra lépésünket tervezzük. 

Speaker
Pál Molnár

Pál Molnár

Founder of TicketNinja