Skip to content

Agenda

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
09:00- 09:30

Startups vs. Funds

How to improve your communication to investors, stay really relevant and show them you’re special

Status

Nearly Fully Booked

Description

Presentation and open discussion about your project challenges.

  • Why your requests could stay without the answer?
  • How do you arrange a meeting with the investor?
  • Struggling with a presentation for a fund? Bridging the gap - what do startups talk about and what do investors want to hear.
  • What are the criteria that funds pay attention to when choosing projects for investment
  • What is more important for w winning presentation, a promising idea, the team or a bright presentation?
  • How to be remembered by the investor? What is the key to success to stay on top of their mindset?

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
10:00- 10:30

Hogyan építs csapatot 0-ról és 0-ból?

Status

Fully Booked

Description

“Great companies don't hire skilled people and motivate them, they hire already motivated people and inspire them.” - Simon Sinek.

 

Köztudott, hogy a legnagyobb esélye a bukásra annak az alapítónak van aki azt hiszi, hogy Ő majd mindent egy személyben el tud intézni és meg tud oldani. Ez egy startupnál nemigen fog sikerülni, csapatra van szükség. És nem is akármilyenre. Terméket építeni, validálni, piacra vinni és folyton fejleszteni, iterálni nem könnyű feladat, főleg ha mellette mindenkinek van "rendes munkája". Azok az emberek akik erre képesek, akik eltökéltek maradnak, Ők kincset érnek. Előadásomban arról fogok beszélni, hogy mi, a Tekramánál, hogyan építünk egy igazán összetartó és szuper közösséget, hogyan találtuk meg ezeket a kincset érő embereket valamint, hogy Te, hogyan tudod ugyanezt megtenni a saját vállalkozásodnál. Mindezt akár a 0-ról és 0-ból.

 

Hogy találsz ilyen embereket? Hogyan tudsz egy víziót jól kommunikálni? Hogyan éred el az elköteleződést? Az előadáson ezekre a kérdésekre fogsz választ kapni!:)

 

Tekrama 

 

A Tekrama egy proptech startup alapjaiban változtatja meg az ingatlan adás-vételi piacot időt, és pénzt spórolva minden szereplőnek. Te Ingatlanod, Te Pénzed, Te Időd ez a szlogenünk.

Speaker
Zsolt Attila Nagy

Zsolt Attila Nagy

Co-founder and COO

Sponsor
MVM Group

MVM Group

Session Image
10:00- 11:30

Kreatív projektek közösségi finanszírozása

Mire és hogyan érdemes pénzt gyűjteni?

Status

Limited Capacity

Description

Az elmúlt években több hazai kreatív projekt is a közösségi finanszírozási platformoknak köszönhetően valósult meg. A magyar ötletgazdák egyre több hazai támogatót tudnak bevonni projekjeik támogatásába, finanszírozásába, sőt sokszor nemzetközi piacon is sikeresek tudnak lenni. 

 

AZ UTOLSÓ ELŐTTI HUSZÁR

https://www.indiegogo.com/projects/az-utolso-elotti-huszar-elorendeles#/

 

Magyar misztikus képregénysorozat. Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke, melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel. Az első rész előrendelése elindult, a kampány során 10 különböző csomagban juthattok hozzá a képregényhez.

 

ANATOMY WITH LOVE

https://www.kickstarter.com/projects/903577485/anatomy-with-love

 

Szenvedélyünk a biológia. A Szívtetkó színezővel egyszerre fedezheted fel az emberi test szerveit és kapcsolhatsz ki a mindennapok pörgéséből. A kiszínező célja, hogy ösztönözzön saját tested, lelked, belsőd megismerésére, elmélkedésre és tanulásra motiváljon.

 

MOONSHOT - THE NEXT GIANT LEAP

https://www.gameshuttlelabs.com/

 

A társasjátékos csapat a holdraszállás 50. évfordulójára készítette el a társasjátékot, amellyel újrajátszhatod az űrverseny legizgalmasabb időszakát. Szovjetek és amerikaiak mérnökök és politikusok bőrébe bújva építheted fel rakétádat, amellyel le is szállhatsz a Holdra, ha minden jól megy.

 

Game Shuttle Labs

 

A Game Shuttle Labs társasjáték-fejlesztő műhely és kiadó 2018-ban alakult, amikor tudománykommunikátorokból és fizikusokból álló baráti társaságunk összeült Budapest egyik társasjáték bárjában és eldöntöttük: létrehozunk egy asztali játékot az Apollo-11 küldetés és a holdraszállás 50. évfordulójára.

Speakers
Bánk Bálint Varga

Bánk Bálint Varga

Writer, Designer

Andrea Joós

Andrea Joós

Teacher, Artist

Balázs Török

Balázs Török

Co-founder, Marketing Manager

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
11:00- 11:30

A historical outlook on x86 platform security

Wonders of x86, ghost on the PCH

Status

Limited Capacity

Description

In this talk, I will tackle one of the least well understood attack surfaces there is in today's organizations. x86 platform security and out of band management systems such as Intel's management engine and AMD's platform "security" processor. What is there to do, when you have lost control already?

 

Zero IT Lab

 

We are a team of hackers who sleep with one eye open and strive to learn, develop and educate the next generation of hackers in order to avoid issues because IT security is about protection and prevention. 

Sponsor
Checkpoint Software Technologies Ltd.

Checkpoint Software Technologies Ltd.

Session Image
13:00- 13:30

Video Reviews in the Age of Reputation

Trust in online communities and social reviews for audience engagement.

Status

Nearly Fully Booked

Description

What is the role of trust in marketing and how can we measure it? A brief introduction to the post-truth information saga a.k.a. Age of Reputation.

How can event marketers generate content to be used in pre- and post-event marketing? How can communities secure new revenues with reviews?

Video reviews are about to change interactions and create new forms of trust and audience engagement. Unpublished insights from Vialog, a London based video review startup.

 

About Vialog:

Searchable and subtitled video comments.

Kereshető és feliratozott videó kommentek.

Speaker
Dávid Sarlós

Dávid Sarlós

Founder

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
15:00- 15:30

A magasan konvertáló weboldalak titkai

7 kritikus elem, amit 2019-ben tartalmaznia kell a weboldaladnak, hogy toronymagasan konvertáljon

Status

Fully Booked

Description

Ahogy napról napra drágulnak a hirdetési költségeink, egyre nagyobb luxus forgalmat terelni egy rosszul konvertáló weboldalra.

 

Az előadás után képes leszel egy új látásmóddal elemezni a jelenleg oldalad, és egy bevált módszertan mentén átalakítani azt, hogy az a lehető legtöbb profitot termelje neked.

 

Konverted.io

 

KKV cégeknek segítünk növekedni azáltal, hogy növeljük az oldalaikon történő vásárlások/feliratkozások számát, úgy hogy közben nem kell többet költeniük marketingre. 

Speaker
Ádám Tóth

Ádám Tóth

Webstartéga

Sponsor
Grow with Google

Grow with Google

Session Image
16:00- 16:30

Első terméked? Hogyan építsd fel? Bootstrapelj!

Hogyan építsd fel első terméked

Status

Fully Booked

Description

Megvan az ötlet, de nem tudod hogy kezdj neki? Elkezdted már és megismernéd, hogy tudod bootstrapelni a terméked? Végig vesszük az ötlettől a launchig mire lehet szükséged a terméked piacra dobásához, mit érdemes használni, hogy optimálisan tartsd az induló költségeket, tőkebevonás előtt. 

 

Iventlist

 

Felhasználóbarát konferencia app szolgáltatás.

Speaker
Márk Kurcz

Márk Kurcz

Co-Founder

Session Image
17:00- 18:00

Environmental sustainability makes business sense!

How will resource- and energy efficiency help your business succeed?

Status

Limited Capacity

Description

Do you want to build a brand that earns the trust of customers long-term? In today's business world, it is essential to integrate environmental sustainability into your company's marketing strategy to gain and maintain your customers' confidence. In this workshop, you will get a grasp on (1) how to adopt an environmental conscious everyday business operation, (2) how to lead and motivate staff in sustainability, (3) how to manage your energy and resources efficiently and (4) how to communicate your environmental efforts to the world.

 

Join our interactive session and see how these actions can boost the competitiveness of your business on market.

 

The Miniworkshop lasts approximately 60 minutes.

Speaker
Daniel Frohnmaier

Daniel Frohnmaier

Project Manager

Session Image
17:00- 18:30

Building and scaling your startup sustainably

Come, listen and experience the key points of starting up and growing in coherence!

Status

Limited Capacity

Description

Finding a problem is simple, making the best solution grow isn't. There are a lot of variables involved which no one told me about. But you have the luck to have in front of you an experienced startup founder, who will explain to you the key aspects, experiences and learnings the process gave to me. I consider there's two parts to take into account that have to be balanced, the tangibles and the intangibles. In a world of so much uncertainty, you may want to believe before being able to see.

 

Luna

 

Luna is a nightlife marketplace that unifies the experiences of the clubbers, events and promoters. Our architecture is devided with 4 different platforms.

The clubber app is a marketplace, where the users can check all the events in Barcelona (Miami, Madrid, Marbella and Ibiza coming soon), check who is going out, get to know people by chating and save money by buying drinks and tickets.

The business app is a platform for nightclubs/festivals where they can scan drinks, tickets and guest list assistants, validate and store the data. The data stored is written in a web dashboard for each nightclub. From there, they can access to detailed metrics and big data of their activity and clients and incentivize them.

Last but not least, there's the ambassadors dashboard where they can access and incentivize their clients.

Speaker
Markus Törstedt

Markus Törstedt

Founder & CEO

]

>