Skip to content

Agenda

The registration is now open, get yourself a seat at your favourite events!

Need help? Watch our video guide for registration!

FILTER

Session Image
17:00- 17:30

Ha nem szégyelled, elkéstél!

MVP-vel a mélyvízbe, avagy TicketNinjával a 2017-es Startup Safari Budapest megvalósításába!

Status

Limited Capacity

Description

A győri kötődésű TicketNinja egy a szórakoztató ipar szegmensében működő vállalkozás, mely adatvezéreltmindsetével a rendezvényszervezés reformját tűzte ki célul. A TicketNinja a születése 2017-re datálható, amikor ugyanis Startup Safary Budapest szervezőivel együttműködve kezdtük el megvalósítani az eseményüket. Ezzel el is indultunk a startupok rögös útján. 

 
Előadásunk ennek az együttműködésnek és az ezt követő időszaknak sikereiről, buktatóiról, örömeiről és könnyeiről fog szólni, ahol elmeséjük, milyen az, amikor egy MVP-vel bedobnak a tényleges mélyvízbe és hogyan tartsd fejed minél többet a hullámok felett. 
 
Eseményünk résztvevői elsőkézből kaphatnak olyan kérdésekre választ, hogy milyen az amikor a négy fal között tervezett termékeddel kilépsz a piacra; mi van akkor és hogyan kezeled azt a helyzetet, amikor a te megoldásod részben, néhol pedig merőben más, mint amit a valódi piaci igények követelnek; milyen az, amikor teljes káosz közepén nincs visszajelzés; amikor ad hoc kéréseket teljesítve folyamatosan éles környezetben frissítesz; illetve, arról is szó lesz, hogy ezekután hogyan tartsd meg az ügyfeled és hogyan válhass egy erősebb és okosabb startuppá.  

 

lean és agilis ismeretek ellenére súlyos hibákat vétettünk magunkkal szemben, visszagondolva pedig sok mindent máshogyan csinálnánk. Ezen változtatni mi már sajnos nem tudunk, viszont ez az előadás segíthet nektek abban, hogy a Ti startupotok elkerülje ezeket a hibákat!  

2017 óta sok minden történt, a 
TicketNinja pedig sok változáson ment keresztül és 2020-ra nemzetközi piacra lépésünket tervezzük. 

Speaker
Pál Molnár

Pál Molnár

Founder of TicketNinja

]